menu
zoek

Nieuws Meijel

Advocaat van Poolse doodrijder: 'Hij heeft nog steeds écht spijt'

zaterdag 13 mei 2017, 14:36 uur

Pool Sebastiaan D., die veroordeeld werd voor het doodrijden van drie mensen in Meijel (L), heeft nog altijd heel veel berouw, zo benadrukt zijn advocaat Rick Engwegen vandaag. ,,Ik heb hem een paar keer uitgebreid gesproken en hij is zich zeer bewust van het leed dat hij veroorzaakt heeft. Hij zal daar de rest van zijn bestaan last van hebben.’’ 

» BN DeStem
zaterdag 13 mei 2017, 13:56 uur
Vader van Ize (2) in shock
de TelegraafDe vader die vier jaar geleden zijn dochtertje en schoonouders verloor door een gruwelijke crash in Meijel was verbijsterd toen hij hoorde dat de veroordeelde doodrijder al wekenlang op vrije voeten is.
» de Telegraaf
zaterdag 13 mei 2017, 07:42 uur
Poolse doodrijder mag vervroegd de cel uit
Brabants DagbladDe Pool die 15 maanden de cel in moest voor het doodrijden van drie mensen in Meijel (L), blijkt vervroegd te zijn vrijgelaten. Hij mocht naar zijn zwangere vriendin in het buitenland. De nabestaanden zijn verbijsterd.
» Brabants Dagblad
vrijdag 12 mei 2017, 22:58 uur
Poolse doodrijder van Ize (2) vervroegd vrijgelaten
Hart van NederlandEen Poolse man die tot vijftien maanden cel werd veroordeeld voor het doodrijden van drie mensen in Meijel, is vervroegd vrijgelaten. Bij het ongeval kwamen een 2-jarig meisje en haar grootouders om het leven. De automobilist reed met een te hoge snelheid door de Limburgse plaats. Door de snelheid verloor hij de macht over het […]
» Hart van Nederland
vrijdag 12 mei 2017, 22:08 uur
Doodrijder vervroegd vrij
de TelegraafDe Pool die is veroordeeld tot vijftien maanden cel voor het doodrijden van een echtpaar en hun 2-jarige kleinkind in Meijel is vervroegd vrijgelaten. Eind april mocht hij naar huis omdat zijn vriendin moest bevallen. De man mag volgens het Brabants Dagblad niet meer terugkeren naar Nederland.
» de Telegraaf
vrijdag 12 mei 2017, 22:00 uur
Poolse doodrijder vervroegd de cel uit
BN DeStemDe Pool die 15 maanden de cel in moest voor het doodrijden van drie mensen in Meijel, blijkt vervroegd te zijn vrijgelaten. Hij mocht eind april naar huis omdat zijn vriendin moest bevallen. De nabestaanden zijn verbijsterd.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Meijel

9 april 12:06’Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix’
13 juli 14:37Rechter: Lil' Kleine mocht van podium na gooien bier
16 mei 19:19Dijkhoff biedt excuses aan voor vrijlating doodrijder Ize en grootouders
13 mei 14:36Advocaat van Poolse doodrijder: 'Hij heeft nog steeds écht spijt'
RSS.