menu
zoek

Nieuws Miedum

Drugslab voor crystal meth aangetroffen

maandag 18 januari 2021, 10:43 uur

Zondagmiddag 17 januari is bij een inval in een loods aan de Canterlânswei een compleet ingericht drugslab aangetroffen. Het lab, dat niet in werking was, bleek ingericht voor de productie van crystal meth.

Waar: Canterlanswei in Miedum

In het drugslab werd een nog onbekende hoeveelheid grondstoffen voor de productie van methamfetaminen aangetroffen.  Bij de politie was informatie binnengekomen dat in de loods op deze locatie drugs zouden worden geproduceerd. Een 61-jarige man werd aangehouden bij de actie. Onderzoek Het laboratorium wordt ontmanteld door de LFO (Landelijk Faciliteit Ontmanteling. Dit begint maandagmorgen 18 januari. Het politieonderzoek is zondagmiddag direct gestart. Heeft u in de omgeving van de Cânterlanswei verdachte situaties gezien? Bijvoorbeeld verdachte personen of voertuigen? Of heeft u andere informatie of tips die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermoedt u een drugslab? Drugslaboratoria en opslagplaatsen  zoals deze vormen een groot risico. Niet alleen het productieproces maar ook de opslag van chemische stoffen is gevaarlijk en schadelijk voor de gezondheid. De aanpak van deze drugslabs heeft dan ook prioriteit, niet alleen voor de politie maar ook voor het Openbaar Ministerie en de noordelijke gemeenten. Drugslabs kunnen zich overal bevinden; niet alleen op het platteland zoals hier, maar ook in een grote stad, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u hier: 

Drugs in Miedum
Ondermijning in Miedum

» Politie.nl


Kaart nieuws Miedum. Locatie nieuws: Canterlanswei
Canterlanswei in Miedum


maandag 18 januari 2021, 11:36 uur
Drugslab crystal meth ontruimd
HardnieuwsMIEDUM - Maandagmorgen 18 januari wordt de aangetroffen drugslab ontmanteld, welke gisterenmiddag werd aangetroffen in een loods aan de Canterlanswei in Miedum.
» Hardnieuws
maandag 18 januari 2021, 10:56 uur
'Compleet ingericht' drugslab gevonden in loods in Miedum
Leeuwarder CourantMIEDUM - Bij een inval in een loods aan de Canterlanswei in Miedum heeft de politie zondagmiddag een compleet ingericht drugslab gevonden. In het lab, dat niet in werking was, kon crystal meth geproduceerd worden.
» Leeuwarder Courant
zondag 17 januari 2021, 21:30 uur
Onderzoek naar gevaarlijke stoffen in loods in Miedum
Leeuwarder CourantMIEDUM - In een loods aan de Canterlanswei in Miedum bij Leeuwarden zijn zondagmiddag gevaarlijke stoffen aangetroffen. Speciale teams van de politie en de brandweer doen onderzoek.
» Leeuwarder Courant
zondag 17 januari 2021, 17:41 uur
Brandweer en politie doen onderzoek
HardnieuwsMIEDUM - Zondagmiddag 17 januari rond 17.10 uur assisteerte de brandweer de politie aan de Canterlanswei in Miedum.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Miedum

18 januari 11:36Drugslab crystal meth ontruimd
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?