menu
zoek

Nieuws Mijnsheerenland

Aanhouding voor mishandeling gemeentelijke handhaver

maandag 2 december 2019, 12:30 uur

Zaterdagmiddag kreeg een handhaver van de gemeente op de Laan van Westmolen in Mijnsheerenland ruzie met een automobilist. De ruzie raakte zo verhit dat de automobilist de handhaver sloeg, trapte en naar de keel greep. De automobilist is aangehouden.

Waar: Laan van Westmolen in Mijnsheerenland

Vanwege een wegomlegging van de provinciale weg en een omleiding was er zaterdagmiddag veel drukte op de Laan van Westmolen in Mijnsheerenland. Een gemeentelijke handhaver en een verkeersregelaar waren aanwezig om de omleiding in goede banen te leiden en te voorkomen dat sluipverkeer zijn kans greep. Om 12.00 uur was de handhaver in gesprek met de bestuurder van een auto. Achter dit gesprek ontstond een rij. Een automobilist, die in die file stond, dacht even snel via de stoep naar zijn nabijgelegen huis te kunnen piepen. Dit werd opgemerkt door de handhaver die hem hierop aansprak. De handhaver en de bestuurder raakten in een verhit gesprek verwikkeld. Dit gesprek escaleerde en de bestuurder greep de handhaver meerdere keren naar zijn keel, sloeg hem en gaf een harde trap op de bovenbenen van de handhaver. De man liep daarna met zijn kinderen, die ook in de auto zaten, zijn huis in. Daar werd hij even later door de politie aangehouden. Hij is ’s avonds heengezonden. Het Openbaar Ministerie zal zich buigen over de vervolging en verdere afhandeling.

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Mijnsheerenland
Verkeer in Mijnsheerenland

» Politie.nl


Kaart nieuws Mijnsheerenland. Locatie nieuws: 51.79685 / 4.48520 Laan van Westmolen
Laan van Westmolen in Mijnsheerenland


maandag 2 december 2019, 14:28 uur
Man knijpt keel handhaver dicht in Mijnsheerenland
de TelegraafEen weggebruiker heeft zaterdag de keel van een handhaver dichtgeknepen in Mijnsheerenland (Zuid-Holland). De man heeft de handhaver ook geslagen en getrapt. De agressieveling is aangehouden. Het incident werd maandag bekendgemaakt door de politie.
» de Telegraaf
maandag 2 december 2019, 14:17 uur
Agressieve automobilist knijpt keel van handhaver dicht
RTV RijnmondEen ruzie tussen een automobilist en een handhaver is in Mijnsheerenland uit de hand gelopen. De automobilist sloeg de handhaver, trapte hem en greep uiteindelijk naar zijn keel. Hij is aangehouden.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Mijnsheerenland

28 september 16:25Berg zand op de weg: auto vliegt over de kop
22 april 23:57Automobilist zwaargewond na rammen tankstation
6 november 19:03Automobilist rijdt tegen vrachtwagen
2 december 14:28Man knijpt keel handhaver dicht in Mijnsheerenland
7 februari 10:53Eierhandelaar uit Mijnsheerenland krijgt 30.000 euro boete wegens fraude
RSS.