menu
zoek

Nieuws Milsbeek

Getuigen gezocht van woningoverval

woensdag 1 februari 2017, 10:50 uur

De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een overval op een woning aan de Helweg dinsdagavond. De recherche is een onderzoek gestart.

Waar: Helweg in Milsbeek

Rond 03.00 uur trof de bewoner bij thuiskomst zijn partner in de eigen woning aan. Uit eerste onderzoek is duidelijk dat rond 24.00 uur dinsdagavond twee onbekende mannen in donkere kleding toegang kregen tot de woning. Zij hebben de bewoonster overmeesterd en vervolgens geld en sieraden weggenomen. Daarna zijn ze er in onbekende richting vandoor gegaan en lieten het slachtoffer achter in de woning. Het slachtoffer heeft ter plaatse een medische controle gekregen van ambulancepersoneel.

Onderzoek
Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn afgelopen nacht gestart met een sporenonderzoek in en rondom de woning aan de Helweg. Daarnaast zal er door agenten in de loop van de woensdag een buurtonderzoek worden gehouden.

Getuigenoproep
De politie zoekt daarnaast in het bijzonder getuigen die meer informatie kunnen geven over de twee onbekende mannen die rond 23.00 uur dinsdagavond de woning betraden. Wellicht hebben getuigen rond dit tijdstip bijzonderheden opgemerkt aan de Helweg, die van belang kunnen zijn voor het politieonderzoek. Zij kunnen zich melden via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000.

Diefstal/Heling in Milsbeek
Getuigenoproep in Milsbeek
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Milsbeek
Overval in Milsbeek

» Politie.nl


Kaart nieuws Milsbeek. Locatie nieuws: 51.73237 / 5.93501 Helweg


woensdag 1 februari 2017, 06:30 uur
Persoon gewond bij woningoverval Milsbeek
Hart van Nederland  Bij een woningoverval dinsdagavond aan de Helweg in Milsbeek is de bewoonster gewond geraakt. De vrouw was door twee gemaskerde mannen overmeesterd. Ze werd pas rond 03.00 uur aangetroffen door haar echtgenoot, die laat thuis kwam.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Milsbeek

4 mei 06:55Bedrijven uit Dodewaard en Milsbeek vervolgd voor meebouwen aan Krimbrug
22 februari 19:32Man krijgt zeven jaar cel voor poging doodslag op zes agenten
23 januari 14:47Inval bij drugslab in Milsbeek, vier leden Nijmeegse drugsbende aangehouden
5 september 14:34Reconstructie: Wat de Russen leerden over bruggen bouwen in Milsbeek
25 juni 08:27Harry (30) overleeft in 'hel op aarde' in Uruguay
1 februari 10:50Getuigen gezocht van woningoverval
RSS.