menu
zoek

Nieuws Molenaarsgraaf

Veel wateroverlast door hevige regenval

woensdag 11 april 2018, 07:37 uur

In Zuid-Holland krijgt de brandweer veel meldingen van ondergelopen huizen en kelders. Volgens de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid is het met name in de Alblasserwaard met dorpen als Alblasserdam en Molenaarsgraaf raak. In het nabijgelegen Hoeksche Waard heeft het ook heel hard geregend, de meldkamer kreeg daar ook veel meldingen van wateroverlast.

» Hart van Nederland
woensdag 11 april 2018, 06:59 uur
Veel wateroverlast door hevige regenval Zuid-Holland
MetroDe brandweer in Zuid-Holland kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag te maken met veel meldingen van ondergelopen huizen en kelders. De Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid liet weten dat met name Alblasserdam en Molenaarsgraaf flink getroffen zijn.In het nabijgelegen Hoeksche Waard heeft het ook heel hard geregend, de meldkamer kreeg daar ook veel meldingen van wateroverlast.
» Metro
woensdag 11 april 2018, 02:22 uur
Wateroverlast in Zuid-Holland door hevige hagel en regen
PZCIn Zuid-Holland kreeg de brandweer vannacht veel meldingen van ondergelopen huizen en kelders. Volgens de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid was het met name in de Alblasserwaard met dorpen als Alblasserdam en Molenaarsgraaf raak.
» PZC
woensdag 11 april 2018, 01:59 uur
Veel wateroverlast in Zuid-Holland door hevige regenval
NU.nlIn Zuid-Holland kreeg de brandweer in de nacht van dinsdag op woensdag veel meldingen van ondergelopen huizen en kelders. Volgens de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid was het met name in de Alblasserwaard met dorpen als Alblasserdam en Molenaarsgraaf raak. 
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Molenaarsgraaf

2 oktober 11:07Alzheimersokken voor goede doel in vlammen op
27 september 13:11Blushelikopter ingezet bij brand Molenaarsgraaf
11 april 07:37Veel wateroverlast door hevige regenval
RSS.