menu
zoek

Nieuws Molenend

Fries dorpje in rep en roer na fatale steekpartij

zondag 7 juni 2020, 14:25 uur

Het door bewoners als ’rustig dorp’ omschreven Friese plaatsje Mûnein (Molenend/gemeente Tytsjerksteradiel) is zondag nog lang niet bekomen van de schrik. Zaterdagavond werden in een woning twee mannen neergestoken, van wie er één ter plaatse overleed en een tweede ernstig gewond raakte. Een 27-jarige buurtgenoot is opgepakt op verdenking van betrokkenheid.

» de Telegraaf
zondag 7 juni 2020, 10:55 uur
Dode en zwaargewonde bij steekpartij in Friese plaatsje Mûnein
Blik op NieuwsZaterdagavond is bij een steekpartij in het Friese dorpje Molenend (Mûnein op zijn Fries) een dode en een zwaargewonde gevallen. Dit heeft de politie zaterdagavond bekendgemaakt.
» Blik op Nieuws
zondag 7 juni 2020, 02:25 uur
Dode en zwaargewonde bij steekpartij in Fries dorp
CrimesiteBij een steekpartij in de Friese plaats Molenend (vlakbij Leeuwarden) is zaterdagavond een man om het leven gekomen, meldt de politie. Een 38-jarige man uit de gemeente Tietjerksteradeel (waar Molenend onder valt) raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis. Een 27-jarige man uit Tietjerksteradeel is opgepakt als verdachte.
» Crimesite
zaterdag 6 juni 2020, 22:46 uur
Man overleden bij steekincident in Fries Molenend, ook een zwaargewonde
NU.nlIn het Friese dorp Molenend is zaterdagavond een man overleden bij een steekincident. Een 38-jarige man raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.
» NU.nl
zaterdag 6 juni 2020, 20:55 uur
Dode en zwaargewonde door steekpartij in Fries dorp
Brabants DagbladIn het Friese Molenend (Mûnein, gemeente Tytsjerksteradiel) is een man overleden door een steekincident. Een andere man raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie.
» Brabants Dagblad
zaterdag 6 juni 2020, 20:41 uur
Dode bij steekincident in Molenend (Friesland), verdachte opgepakt
NOSBij een steekincident in de Friese plaats Molenend is een man om het leven gekomen, meldt de politie. Een andere man, een 38-jarige man uit de gemeente Tietjerksteradeel (waar Molenend onder valt) raakte zwaargewond, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Een 27-jarige man uit die gemeente is opgepakt als verdachte.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS

Meer nieuws uit Molenend

7 juni 14:25Fries dorpje in rep en roer na fatale steekpartij
RSS.