menu
zoek

Nieuws Moordrecht

Taakstraf na negeren bandenspanningslampje

woensdag 31 juli 2019, 14:51 uur

Een 38-jarige man uit Moordrecht is woensdag door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur omdat hij de bandenspanningslampjes in zijn auto negeerde. Ook is hij zes maanden voorwaardelijk zijn rijbewijs kwijt, dat betekent dat hij de komende twee jaar geen fouten mag maken, anders moet hij alsnog zijn rijbewijs inleveren.

» Omroep West
woensdag 31 juli 2019, 14:44 uur
Taakstraf voor het negeren van bandenspanningslampje
MetroDoorrijden met een brandend waarschuwingslichtje op zijn dashboard kwam een 38-jarige man uit Moordrecht duur te staan. Een lampje vertelde hem dat zijn bandenspanning te laag was. Toch reed hij nog 21 kilometer door totdat hij met een kapotte band strandde op de linker rijstrook van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel.
» Metro
woensdag 31 juli 2019, 13:59 uur
Man (38) negeert bandenspanningslampjes in auto: 40 uur taakstraf
Hart van NederlandEen 38-jarige man uit Moordrecht is woensdag door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur omdat hij de bandenspanningslampjes in zijn auto negeerde. Ook is hij zes maanden zijn rijbewijs kwijt.
» Hart van Nederland
woensdag 31 juli 2019, 13:54 uur
Taakstraf voor negeren waarschuwingslampjes auto en veroorzaken ongeluk
NU.nlIn Den Haag is woensdag een man veroordeeld tot een taakstraf van 40 uur en een voorwaardelijke rijontzegging. De 38-jarige inwoner van Moordrecht negeerde een waarschuwingslampje op zijn dashboard en veroorzaakte vervolgens een ongeluk..
» NU.nl
woensdag 31 juli 2019, 13:12 uur
38-jarige man negeerde controlelampje en veroorzaakte zwaar ongeluk
PZCNooit eerder werd een bestuurder aangeklaagd voor het negeren van een controlelampje dat waarschuwt voor lage bandenspanning. Maar volgens het Openbaar Ministerie (OM) is dat precies wat de 38-jarige D.S. uit Moordrecht deed.
» PZC
woensdag 31 juli 2019, 13:12 uur
Veertig uur werkstraf voor man die controlelampje negeerde
BN DeStemDe 38-jarige D.S. uit Moordrecht heeft van de rechter een werkstraf van veertig uur gekregen en een voorwaardelijke rij-ontzegging van zes maanden. De man negeerde het controlelampje in zijn auto dat waarschuwt voor lage bandenspanning. Met een zwaar ongeluk tot gevolg.
» BN DeStem
woensdag 31 juli 2019, 13:12 uur
Veertig uur werkstraf voor man die controlelampje negeerde
Brabants DagbladDe 38-jarige D.S. uit Moordrecht heeft van de rechter een werkstraf van veertig uur gekregen en een voorwaardelijke rij-ontzegging van zes maanden. De man negeerde het controlelampje in zijn auto dat waarschuwt voor lage bandenspanning. Met een zwaar ongeluk tot gevolg.
» Brabants Dagblad
woensdag 31 juli 2019, 13:12 uur
Veertig uur werkstraf voor man die controlelampje negeerde
de StentorDe 38-jarige D.S. uit Moordrecht heeft van de rechter een werkstraf van veertig uur gekregen en een voorwaardelijke rij-ontzegging van zes maanden. De man negeerde het controlelampje in zijn auto dat waarschuwt voor lage bandenspanning. Met een zwaar ongeluk tot gevolg.
» de Stentor
woensdag 31 juli 2019, 13:12 uur
Veertig uur werkstraf voor man die controlelampje negeerde
de GelderlanderDe 38-jarige D.S. uit Moordrecht heeft van de rechter een werkstraf van veertig uur gekregen en een voorwaardelijke rij-ontzegging van zes maanden. De man negeerde het controlelampje in zijn auto dat waarschuwt voor lage bandenspanning. Met een zwaar ongeluk in Nieuwerkerk tot gevolg.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Moordrecht

18 december 12:22Automobilist rijdt pijlwagen aan
26 september 14:54Automobilist opgepakt na bedreiging met vuurwapen op A13
17 mei 08:45Hond omgekomen bij brand op bungalowpark Moordrecht
28 april 16:05Vluchtpoging eindigt in sloot, onderkoelde verdachte verstopt zich in weiland
31 juli 14:51Taakstraf na negeren bandenspanningslampje
RSS.