menu
zoek

Nieuws Morra

Twee verdachten vrijgelaten in zaak dodelijk vuurwerkongeval Friesland

donderdag 3 januari 2019, 14:51 uur

Twee verdachten in de zaak rond het dodelijke vuurwerkongeval op Oudejaarsavond in de Friese plaats Morra zijn op vrije voeten gesteld. Volgens de politie zijn zij nog wel verdachten. Een derde verdachte zit nog vast.

» NU.nl
donderdag 3 januari 2019, 13:22 uur
Twee verdachten in zaak dodelijk vuurwerkongeval Morra weer vrij
Hart van NederlandTwee verdachten in de zaak rond het dodelijke vuurwerkongeval op oudejaarsavond in het Friese Morra zijn op vrije voeten gesteld. Volgens de politie zijn zij nog wel verdachte. Een derde verdachte zit nog vast. Bij het ongeval kwam een 41-jarige man om het leven.
» Hart van Nederland
donderdag 3 januari 2019, 11:27 uur
Twee verdachten dodelijk vuurwerkongeluk Morra vrijgelaten
NOSTwee verdachten van het dodelijke vuurwerkongeval in het Friese Morra zijn door de politie vrijgelaten. Ze blijven wel verdachte in de zaak. Een derde verdachte, een man uit Anjum, zit nog vast. Hij wordt vandaag door de politie verhoord.
» NOS
woensdag 2 januari 2019, 20:57 uur
Politie houdt derde verdachte aan na vuurwerkdode in Fries dorp Morra
NU.nlDe politie heeft woensdag een derde verdachte aangehouden in verband met het dodelijke vuurwerkongeval in het Friese plaatsje Morra op oudejaarsavond. Het is een man uit het nabijgelegen Anjum, zei een woordvoerder van de politie.
» NU.nl
woensdag 2 januari 2019, 20:15 uur
Derde verdachte aangehouden na vuurwerkdode Morra
Hart van NederlandDe politie heeft woensdag een derde verdachte aangehouden in verband met het dodelijke vuurwerkongeval in het Friese plaatsje Morra op oudejaarsavond. Het is een man uit het nabijgelegen Anjum, zei een woordvoerster van de politie.
» Hart van Nederland
woensdag 2 januari 2019, 12:28 uur
Twee arrestaties na fataal ongeval met vuurwerk in Friesland
NU.nlTwee mensen zijn aangehouden vanwege het dodelijke vuurwerkongeluk op Oudejaarsavond in de Friese plaats Morra. Volgens de politie is inmiddels duidelijk dat bij het incident op illegale wijze verkregen professioneel vuurwerk op onjuiste wijze is afgestoken.
» NU.nl
woensdag 2 januari 2019, 12:18 uur
Arrestaties na fataal ongeluk met illegaal vuurwerk jaarwisseling in Morra
Hart van NederlandTwee mensen zijn aangehouden vanwege het dodelijke vuurwerkongeluk op oudejaarsavond in het Friese Morra. Volgens een politiewoordvoerder is inmiddels duidelijk dat bij het incident op illegale wijze verkregen professioneel vuurwerk op onjuiste wijze is afgestoken.
» Hart van Nederland
woensdag 2 januari 2019, 11:59 uur
Twee mensen aangehouden voor vuurwerkongeluk in Friese plaatsje Morra
de GelderlanderIn het Friese plaatsje Morra zijn een man en een jongen aangehouden in verband met de dood van de 41-jarige Nutte Cuperus uit het Morra. De omstandigheden rondom zijn dood zijn nog altijd niet duidelijk.
» de Gelderlander
woensdag 2 januari 2019, 11:59 uur
Derde persoon aangehouden voor vuurwerkongeluk in Friese plaatsje Morra
PZCIn het Friese plaatsje Morra zijn gisteren een man en een jongen aangehouden in verband met de dood van de 41-jarige Nutte Cuperus uit het Morra. De omstandigheden rondom zijn dood zijn nog altijd niet duidelijk. Vandaag werd nog een man uit Anjum aangehouden. Hij zou het vuurwerk vermoedelijk hebben geleverd.
» PZC
woensdag 2 januari 2019, 06:29 uur
Vuurwerk wordt Nutte (41) en Henk (54) fataal
PZCTwee mannen van middelbare leeftijd kwamen deze jaarwisseling om het leven bij vuurwerkongelukken: Nutte Cuperus (41) uit het Friese Morra en Henk Kempers (54) uit Enschede. Hun plaatsgenoten zijn diep geschokt.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Morra

3 december 15:10Justitie eist 30 maanden cel tegen verkoper van dodelijke vuurwerkbom
3 januari 14:51Twee verdachten vrijgelaten in zaak dodelijk vuurwerkongeval Friesland
RSS.