menu
zoek

Nieuws Neer

Politie stelt onderzoek in naar aantreffen explosief bij woning

zondag 27 december 2020, 13:16 uur

De politie stelt een onderzoek in naar het aantreffen van een explosief bij een woning aan de Acacialaan.

Waar: Acacialaan in Neer

Zondagochtend trof de bewoner van de woning een explosief voorwerp aan voor de voordeur. Daarop belde hij de politie die meteen ter plaatse kwam. De EOD is nu daar om te bekijken over welk voorwerp het precies gaat en om te bekijken of het eventueel tot ontploffing gebracht moet worden.  Indien dit nodig is, zal bekeken worden of het voowerp veilig vervoerd kan worden om ergens anders tot ontploffing te laten komen. Er is niemand gewond geraakt. Uit voorzorg zijn de bewoners van de betreffende woning uit de woning, net zoals de bewoners van een aantal in de buurt liggende woningen. De politie stelt onderzoek in om te achterhalen wie dit explosief bij de woning heeft gelegd. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen, dan kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.  

(poging) Moord/Doodslag in Neer

» Politie.nl


Kaart nieuws Neer. Locatie nieuws: 51.26411 / 5.99602 Acacialaan


zondag 27 december 2020, 17:50 uur
Burgemeester plaatst cameratoezicht bij huis van misdaadjournalist
Hart van NederlandBurgemeester Désirée Schmalschläger van de gemeente Leudal, waar het dorp Neer onder valt, heeft besloten om surveillancecamera’s te laten plaatsen bij de woning van de misdaadjournalist van dagblad De Limburger waar zondag een handgranaat werd gevonden. 
» Hart van Nederland
zondag 27 december 2020, 17:38 uur
Bewaking en surveillance bij woning bedreigde journalist
1LimburgBij de woning van journalist Jos Emonts van dagblad De Limburger aan de Acacialaan in Neer komt per direct camerabewaking en politie-surveillance.
» 1Limburg
zondag 27 december 2020, 15:45 uur
Video | Hoofdredacteur De Limburger: 'Handgranaat is aanval op vrije pers'
NU.nlVoor de voordeur van het huis van een misdaadverslaggever van dagblad De Limburger in het Limburgse Neer is zondag een handgranaat gevonden. Hoofdredacteur Bjorn Oostra van De Limburger noemt het "een aanval op de vrije pers".
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 13:16 uur
Handgranaat bij woning Limburgse misdaadverslaggever (UPDATE)
CrimesiteBij de woning van misdaadverslaggever Jos Emonts (dagblad De Limburger) in Neer is zondagochtend een handgranaat aangetroffen. Emonts vond het explosief – dat op scherp stond – zelf bij zijn voordeur toen hij de hond uitliet en schakelde vervolgens de politie in. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft het explosief onderzocht en onschadelijk gemaakt.
» Crimesite
zondag 27 december 2020, 12:37 uur
Handgranaat aangetroffen voor huis misdaadjournalist De Limburger
NU.nlVoor de voordeur van het huis van een misdaadverslaggever van dagblad De Limburger in het Limburgse Neer is zondag een handgranaat gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is onderweg om het explosief onschadelijk te maken en eventueel tot ontploffing te brengen, meldt de politie op Twitter.
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 12:32 uur
Handgranaat voor deur van misdaadjournalist De Limburger in Neer
Hart van NederlandVoor de voordeur van een misdaadverslaggever van dagblad De Limburger is zondag een handgranaat gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is aangekomen in Neer om het explosief onschadelijk te maken.
» Hart van Nederland
zondag 27 december 2020, 12:21 uur
Handgranaat gevonden voor woning journalist De Limburger
NOSBij de voordeur van een journalist van dagblad De Limburger is vanochtend een handgranaat gevonden. Het gaat om het huis van misdaadverslaggever Jos Emonts in de plaats Neer.
» NOS
zondag 27 december 2020, 11:19 uur
Explosief gevonden bij voordeur journalist De Limburger
1LimburgDe politie heeft zondagochtend de Acacialaan in Neer afgesloten nadat daar een mogelijke handgranaat is gevonden.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Neer

27 december 17:50Burgemeester plaatst cameratoezicht bij huis van misdaadjournalist
9 oktober 11:21Criminelen dumpen lekkende vaten met drugsafval in Limburgse beek
RSS.