menu
zoek

Nieuws Nieuwegein

Man aangehouden na dodelijk ongeval A2 Nieuwegein (Update)

donderdag 24 december 2020, 12:57 uur

Op de A2 bij Nieuwegein is woensdagavond 23 december een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein om het leven gekomen bij een ongeval. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. De inzittenden van één auto gingen er na het ongeluk vandoor.

Het is 22.50 uur als er bij de politie een ernstig ongeval wordt gemeld op de A2 bij Nieuwegein. Twee auto’s zijn direct bij het ongeval betrokken. De inzittenden van één van de auto’s zouden zijn gevlucht. Twee andere auto's raken indirect door het ongeval beschadigd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en de hulpverlening wordt opgestart. De A2 wordt afgesloten zodat de hulpdiensten hun werk kunnen doen. In één van de betrokken auto’s zit een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein. Ze is ernstig gewond en overlijdt ter plaatse. Jerrycans Eén auto wordt aangetroffen zonder dat de bestuurder of eventuele inzittenden aanwezig zijn. In deze auto worden jerrycans gevonden. Omdat onduidelijk is of er sprake is van gevaar wordt het zekere voor het onzekere genomen. De omgeving wordt daarbij ruim afgezet zodat er voor de veiligheid eerst onderzoek kan worden gedaan. Een aanwezige omstander weigert op dat moment bij de auto vandaan te gaan. Als meermaals wordt gevorderd dat hij vertrekt en de man nog steeds weigert wordt deze man aangehouden vanwege het niet voldoen aan een vordering. Het gaat om een 25-jarige man uit Utrecht. Uit het onderzoek blijkt later overigens dat de inhoud van de jerrycans relatief ongevaarlijk is. Twee blijken er leeg, in de derde jerrycan blijkt een kleine hoeveelheid brandstof te zitten. Gevlucht en aangehouden Ondertussen is het onderzoek naar de gevluchte bestuurder en eventuele inzittenden in volle gang. De politie komt al snel een mogelijke verdachte op het spoor. In de loop van de nacht wordt een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden. Verder onderzoek moet duidelijk maken wat zijn precieze rol bij het ongeval is geweest. Onderzoek Het onderzoek naar het ongeval gaat ondertussen door. Heeft u het ongeval zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken. Laat het dan weten. Contact opnemen kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Verkeer in Nieuwegein

» Politie.nl


Kaart nieuws Nieuwegein. Locatie nieuws: 52.03089 / 5.06355


donderdag 24 december 2020, 21:15 uur
Politie houdt nog twee mannen aan voor dodelijk ongeluk op de A2
Hart van NederlandDe politie heeft donderdag nog twee mannen aangehouden in verband met het dodelijke ongeluk op de A2 bij Nieuwegein. Het gaat om een 21-jarige man en een 23-jarige man uit Utrecht. Wat hun rol is bij het ongeval wordt nog onderzocht.
» Hart van Nederland
donderdag 24 december 2020, 18:34 uur
Totaal drie aanhoudingen voor dodelijk ongeval snelweg A2 Nieuwegein
Blik op NieuwsBij een ernstige aanrijding op de A2 bij Nieuwegein is woensdagavond een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein om het leven gekomen. Dit meldt de politie.
» Blik op Nieuws
donderdag 24 december 2020, 16:43 uur
Politie verricht nog twee arrestaties na dodelijk ongeval op A2 bij Nieuwegein
NU.nlDe politie heeft donderdag nog twee mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke ongeval op de A2 bij Nieuwegein. In de nacht van woensdag op donderdag werd al een eerste verdachte aangehouden. Bij de aanrijding kwam woensdagavond een twintigjarige vrouw om het leven.
» NU.nl
donderdag 24 december 2020, 16:37 uur
Utrechters opgepakt na ravage op A2: vrouw (20) omgekomen
de TelegraafDe politie heeft nog twee mannen uit Utrecht opgepakt voor betrokkenheid bij het grote ongeluk woensdagavond bij Nieuwegein waardoor de A2 urenlang onbegaanbaar was. Vannacht werd ook al een 21-jarige Utrechter aangehouden. Een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein raakte door de botsing zwaargewond en overleed ter plaatse.
» de Telegraaf
donderdag 24 december 2020, 15:08 uur
Man (21) aangehouden voor dodelijk ongeval Nieuwegein
Hart van NederlandDe politie heeft een 21-jarige Utrechter aangehouden voor betrokkenheid bij een groot ongeluk op de A2 bij Nieuwegein (Utrecht). Een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein kwam daarbij woensdagavond om het leven.
» Hart van Nederland
donderdag 24 december 2020, 14:15 uur
21-jarige man aangehouden na dodelijk ongeval op A2 bij Nieuwegein
NU.nlDe politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke ongeval op de A2 bij Nieuwegein. Bij de aanrijding kwam woensdagavond een twintigjarige vrouw om het leven.
» NU.nl
donderdag 24 december 2020, 14:06 uur
Utrechter (21) opgepakt na dodelijke ravage op A2
de TelegraafDe politie heeft een 21-jarige Utrechter aangehouden voor betrokkenheid bij het grote ongeluk woensdagavond bij Nieuwegein waardoor de A2 urenlang onbegaanbaar was. Een 20-jarige vrouw uit die plaats kwam om het leven. Mogelijk worden er nog andere verdachten gezocht.
» de Telegraaf
donderdag 24 december 2020, 13:32 uur
Meer mannen opgepakt na dodelijk ongeluk op A2 bij Nieuwegein
NOSDe politie heeft nog eens twee mannen opgepakt na het dodelijke ongeluk gisteravond op de A2 bij Nieuwegein. Het gaat om Utrechters van 21 en 23. De politie onderzoekt hun precieze rol.
» NOS
donderdag 24 december 2020, 13:30 uur
Drie Utrechters aangehouden na dodelijk ongeval op A2, slachtoffer is 20-jarige Nieuwegeinse
RTV UtrechtNIEUWEGEIN - De politie heeft tot nu toe drie mannen aangehouden in verband met betrokkenheid bij het dodelijk ongeval op de A2 bij Nieuwegein. Daar kwam vannacht een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein om het leven.In de loop van de nacht werd al een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden en aan het eind van de middag maakte de politie bekend nog eens twee mannen te hebben opgepakt. Het gaat om een 21-jarige en een 23-jarige man uit Utrecht.
» RTV Utrecht
donderdag 24 december 2020, 12:08 uur
Twee nieuwe aanhoudingen voor dodelijk ongeval Nieuwegein
Blik op NieuwsBij een ernstige aanrijding op de A2 bij Nieuwegein is woensdagavond een vrouw om het leven gekomen. Dit meldt de politie.
» Blik op Nieuws
donderdag 24 december 2020, 11:34 uur
‘Rode Audi mogelijk oorzaak dodelijk ongeluk op A2’ (UPDATE3)
CrimesiteOp de A2 is ter hoogte van Nieuwegein in de richting Amsterdam rond 22.50 op woensdagavond een dodelijk ongeval geweest. Er waren meerdere auto’s betrokken en een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein is overleden. Inzittende(n) van één van de auto’s is (zijn) weggerend.
» Crimesite
donderdag 24 december 2020, 10:51 uur
Ruben reed langs dodelijk ongeluk op A2: 'Ik werd sick hard ingehaald'
RTV UtrechtNIEUWEGEIN - Bij een groot ongeluk op de A2 bij Nieuwegein is vannacht een vrouw om het leven gekomen. Bij het ongeval was een snelle rode Audi betrokken. Automobilist Ruben werd enkele momenten voor het ongeval door die auto ingehaald en zag daarna de brokstukken.Hij zag de botsing niet zelf gebeuren.
» RTV Utrecht
donderdag 24 december 2020, 06:25 uur
Vrouw komt om bij zwaar ongeluk op A2 bij Nieuwegein, meerdere personen slaan op de vlucht
Hart van NederlandEen vrouw is woensdagavond om het leven gekomen door een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein (Utrecht). Daar kwamen tegen het einde van de avond meerdere auto’s met elkaar in botsing. De weg werd in beide richtingen afgesloten, nadat in een van de betrokken voertuigen jerrycans werden gevonden met daarin een onbekende vloeistof.
» Hart van Nederland
donderdag 24 december 2020, 02:25 uur
Dode bij zware aanrijding op A2 bij Nieuwegein, meerdere auto's betrokken
NU.nlBij een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein zijn woensdag rond 23.00 uur meerdere personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Bij de zware aanrijding is een vrouw overleden, laat de politie in de nacht van woensdag op donderdag weten. De snelweg was donderdagochtend voor een groot deel gesloten, maar is inmiddels weer open.
» NU.nl
donderdag 24 december 2020, 01:12 uur
A2 bij Nieuwegein afgesloten na zware aanrijding, meerdere auto's betrokken
NU.nlBij een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein zijn woensdagavond meerdere personenauto's met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en de snelweg is geheel afgesloten. In een van de betrokken voertuigen zijn jerrycans met een nog onbekende vloeistof aangetroffen.
» NU.nl
donderdag 24 december 2020, 00:35 uur
A2 bij Nieuwegein afgesloten na groot ongeval met meerdere personenauto's
NU.nlBij een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein zijn woensdagavond meerdere personenauto's met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en de snelweg is geheel afgesloten. In een van de betrokken voertuigen zijn jerrycans met een nog onbekende vloeistof aangetroffen, meldt Veiligheidsregio Utrecht.
» NU.nl
donderdag 24 december 2020, 00:18 uur
Dode bij zware aanrijding met zeven auto's op A2 Nieuwegein
NOSBij een groot ongeval op de A2 ter hoogte van Nieuwegein zijn gisteravond rond 23.00 uur meerdere auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding is een vrouw overleden, meldt de politie.
» NOS
donderdag 24 december 2020, 00:02 uur
Dodelijke ongeluk op A2, personen weggerend
de TelegraafOp de A2 bij Nieuwegein heeft het verkeer urenlang vastgestaan in beide richtingen na een groot ongeluk waarbij meerdere personenauto’s betrokken waren. Een vrouw kwam daarbij om het leven.
» de Telegraaf
woensdag 23 december 2020, 23:51 uur
Dode bij groot ongeluk op de A2 bij Nieuwegein, snelweg weer open
RTV UtrechtNIEUWEGEIN - Bij een zwaar ongeval op de A2 bij Nieuwegein is een vrouw overleden. De snelweg werd afgesloten nadat er in een van de auto's jerrycans met een onbekende stof werden aangetroffen. Dat bleek uiteindelijk geen gevaar voor de omgeving op te leveren.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Nieuwegein

25 januari 17:06Jongens met bivakmutsen beroven meisjes in park Nieuwegein
23 januari 15:25Brandweer pompt water uit binnenvaartschip
19 januari 16:15Utrechter en Nieuwegeiners aangehouden vanwege drugshandel en witwassen
15 januari 11:42Kickbokskampioen Robin van Roosmalen geopereerd na ernstig ongeluk A2: ‘Bedankt voor alle steun’
14 januari 13:47Buurtonderzoek na overval in woning Nieuwegein
12 januari 17:30Politie: 'AK-47 kopen was een fluitje van een cent'
9 januari 21:00Politie pakt overvaller met groot mes bij Jumbo in Nieuwegein
6 januari 00:29Kittens gedumpt op industrieterrein: ’Vreselijk veel pijn geleden’
2 januari 18:31Gevangene in Nieuwegein viel medewerkers aan met steekwapen en hete olie
29 december 11:23Twee verdachten dodelijke crash A2 Nieuwegein op vrije voeten, politie zoekt dashcambeelden
28 december 21:42Man uit Nieuwegein aangehouden op verdenking van brandstichting
24 december 21:15Politie houdt nog twee mannen aan voor dodelijk ongeluk op de A2
17 december 21:25Klanten gaan vanwege mondkapje op de vuist in benzinestation in Nieuwegein
9 december 08:27Brandweer redt bewoner van balkon
8 december 09:28Bankstel in brand in woonkamer
27 november 23:01Eeuwenoud ridderzwaard gevonden bij opgraving in Nieuwegein
27 november 15:50Werkstraf geëist tegen baasje van rottweiler die drie kinderen beet in Nieuwegein
24 november 12:08Gewapende overval in Nieuwegein mislukt, daders vluchten op scooter
13 november 17:06Getuigen gezocht steekincident Nieuwegein
8 november 14:47Leden van Mobiele Eenheid verwijderen krakers uit kraakpand
RSS.