menu
zoek

Nieuws Nieuwerbrug

Nieuwerbrug aan den Rijn - Inbrekers op heterdaad betrapt

vrijdag 1 mei 2020, 15:11 uur

De politie hield donderdagmiddag 30 april twee inbrekers op heterdaad aan op de A12 ter hoogte van Gouda. Zij worden verdacht van een inbraak eerder die middag in een woning op de Hoge Rijndijk in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Waar: Hoge Rijndijk in Nieuwerbrug

Rond 12.30 uur braken de twee mannen in bij de woning op de Hoge Rijndijk en gingen er vervolgens met hun auto vandoor. Korte tijd later kon de politie de twee verdachten op de snelweg A12 aanhouden. De twee mannen, een 25-jarige Hagenaar en een 18-jarige Zoetermeerder, zitten op dit moment vast. Bekeken wordt of zij in verband kunnen worden gebracht met eerdere woninginbraken in de regio in de afgelopen weken. Blijf alert bij verdacht gedrag Vanwege de coronacrisis zijn we zoveel mogelijk thuis. Toch weerhoudt het inbrekers er niet van om in te breken of in te sluipen. Blijf dus alert, ook als u thuis bent. Ziet u iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt? En misschien meerdere keren terugkeert? Bel bij verdacht gedrag altijd de politie via alarmnummer 112. Gaat u toch even de deur uit voor een blokje om? Zorg dat u uw deuren altijd op slot draait. Doe altijd aangifte De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer? Doe dan altijd aangifte.  U kunt hier meer informatie vinden over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden.

Inbraak in Nieuwerbrug

» Politie.nl


Kaart nieuws Nieuwerbrug. Locatie nieuws: 52.07812 / 4.81988 Hoge Rijndijk


vrijdag 1 mei 2020, 15:55 uur
Politie houd inbrekers aan op A12
HardnieuwsNIEUWERBRUG AAN DEN RIJN - Donderdagmiddag 30 april omstreeks 12.30 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Hoge Rijndijk in Nieuwerbrug aan den Rijn.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Nieuwerbrug

1 mei 15:55Politie houd inbrekers aan op A12
8 september 12:25Fietser van A12 geplukt
19 april 14:54Na jaren van gebakkelei: geen straffen opgelegd in zwanendriftzaak
30 april 15:00Motorrijder komt om door omgevallen boom
RSS.