menu
zoek

Nieuws Nieuwerkerk aan den IJssel

Tweede verdachte aangehouden voor steekincident bij metrostation

vrijdag 6 maart 2020, 07:31 uur

Voor het steekincident op metrostation Alexander is vrijdagochtend de tweede verdachte in zijn woning in Ommoord aangehouden. Het gaat om een 18-jarige jongen. Na een ruzie met twee jongens werd donderdagmiddag een 32-jarige man gestoken. Een 17-jarige verdachte kon direct worden aangehouden.

De ruzie ontstond half vier donderdagmiddag op een druk metrostation Alexander. Het lijkt erop dat de onenigheid tussen de man en de jongens, die elkaar niet kennen, ontstond toen zij tegen elkaar opbotsten. De ruzie mondde uit in een vechtpartij waarbij gestoken is. De 32-jarige man liep ernstige verwondingen op, maar bleef wonderwel buiten levensgevaar. Volgens de artsen heeft hij enorm geluk gehad en had dit ook heel anders kunnen aflopen. Ditmaal bleef het slachtoffer aanspreekbaar en kon hij zelf naar de toegesnelde ambulance lopen. 

Omstanders schoten te hulp en hielpen bij de aanhouding van de 17-jarige verdachte. Deze Rotterdammer had als gevolg van de onenigheid en de steekpartij zijn hand verwond. Ook hij moest naar het ziekenhuis waar hij is behandeld aan zijn wonden. Daarna is hij overgebracht naar het politiebureau. De politie is een onderzoek gestart naar de tweede verdachte, wat vrijdagochtend leidde tot de aanhouding van de tweede verdachte. 

Schietincident/steekincident in Rotterdam

» Politie.nl


Kaart nieuws Nieuwerkerk aan den IJssel. Locatie nieuws: 51.92442 / 4.47773


donderdag 5 maart 2020, 13:04 uur
Steekincident Ommoord; twee jonge verdachten aangehouden
Politie.nlDe politie hield woensdagmorgen twee 16-jarige jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 24 februari nabij metrostation Graskruid. Een 18- jongen uit Rotterdam en een 17-jarige jongen Nieuwerkerk aan den IJssel raakten daarbij gewond.
Steekwonden
Die maandagavond belde één van de jongens het alarmnummer. Hij gaf aan dat hij in de omgeving van metrostation Graskruid in de bosjes lag met een steekwond. Hulpdiensten gingen naar de jongen op zoek. Intussen kwam een melding over een tweede slachtoffer binnen. Beide jongens hadden steekwonden, zijn in een ziekenhuis behandeld en herstellen inmiddels van hun verwondingen.

Informatie nog steeds welkom
De rol van het aangehouden tweetal wordt onderzocht en het onderzoek naar wat er precies gebeurd is, gaat onverminderd door. Daarbij is informatie nog steeds welkom. Heeft u nog niet met rechercheurs van district Rijnmond-Oost gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl .

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Rotterdam
» Politie.nl
vrijdag 6 maart 2020, 13:31 uur
Tiener (18) vast voor neersteken reiziger (32) in metro Rotterdam
de TelegraafDe politie heeft vrijdag een 18-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij donderdagmiddag op metrostation Alexander in zijn woonplaats. Bij die ruzie werd een 32-jarige man gestoken. Hij liep ernstige verwondingen op. Direct na de ruzie was al een 17-jarige jongen uit Rotterdam opgepakt.
» de Telegraaf
vrijdag 6 maart 2020, 12:42 uur
Tweede Rotterdammer opgepakt voor steekpartij op metrostation Alexander
RTV RijnmondDe politie heeft vrijdagochtend een tweede verdachte opgepakt voor de steekpartij op metrostation Rotterdam-Alexander donderdagmiddag. Het gaat om een 18-jarige jongeman.
» RTV Rijnmond
vrijdag 6 maart 2020, 09:57 uur
Gewonde bij steekpartij op metrostation
Blik op NieuwsEen 32-jarige man is donderdagmiddag gestoken na een ruzie met twee jongens op metrostation Alexander in Rotterdam. Een 17-jarige verdachte is aangehouden, naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek.
» Blik op Nieuws
donderdag 5 maart 2020, 17:09 uur
Jongen gewond na steekpartij bij metrostation Rotterdam
RTV RijnmondBij een steekpartij op metrostation Rotterdam Alexander is donderdagmiddag een 32-jarige man gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden.
» RTV Rijnmond
donderdag 5 maart 2020, 16:56 uur
Minderjarigen aangehouden voor steekincident Rotterdam
de TelegraafDe politie heeft twee 16-jarige jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in Rotterdam. De jongens zouden op 24 februari in de buurt van het metrostation Graskruid een 18-jarige man en een jongen van 17 jaar oud hebben neergestoken.
» de Telegraaf
donderdag 5 maart 2020, 13:30 uur
Twee 16-jarigen opgepakt voor steekpartij Ommoord
RTV RijnmondDe politie heeft woensdagmorgen twee jongens van 16 uit Rotterdam opgepakt. Ze worden verdacht betrokken te zijn bij een steekincident bij metrostation Graskruid in Rotterdam-Ommoord.
» RTV Rijnmond
donderdag 5 maart 2020, 13:15 uur
Jonge verdachten aangehouden voor steekpartij
Blik op NieuwsDe politie hield woensdagmorgen twee 16-jarige jongens aan in Rotterdam op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 24 februari nabij metrostation Graskruid. Een 18- jongen uit Rotterdam en een 17-jarige jongen Nieuwerkerk aan den IJssel raakten daarbij gewond.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Nieuwerkerk aan den IJssel

21 april 19:44Expediteur (70) van fruit gearresteerd om cocaïnehandel
1 april 10:38Man (20) opgepakt voor steekpartij in Nieuwerkerk aan den IJssel
13 januari 16:58Video over drillrap op YouTube leidt politie naar wapens
9 november 12:09Politie zoekt getuigen van steekincident
2 november 16:24Twee Fransen aangehouden na mishandeling in hotel Van der Valk
7 september 21:25A20 uren dicht bij Nieuwerkerk aan den IJssel na ongeluk
18 augustus 17:48Gemeente start onderzoek na deze seksvideo
23 juni 09:22Twee mensen naar ziekenhuis door woningbrand in Nieuwerkerk aan den IJssel
11 april 13:31Drie inbrekers garagebox aangehouden met behulp van politiehelikopter
6 maart 13:31Tiener (18) vast voor neersteken reiziger (32) in metro Rotterdam
16 april 11:44Gouwenaars veroorzaakten crash shop tankstation, lachgas ontdekt in auto
25 februari 16:43Man (29) opgepakt voor jaar oude heftige zedenzaak Nieuwerkerk aan den IJssel
16 januari 14:04Politie schiet bij sportschool in Nieuwerkerk aan den IJssel
RSS.