menu
zoek

Nieuws Nootdorp

Facebook delen

Vijf aanhoudingen voor brandstichting RKDEO

dinsdag 14 februari 2017, 12:42 uur

De politie hield dinsdag 14 februari om 7.00 uur vijf jongens (van 17 en 19 jaar) in hun woning aan als verdachten voor de brandstichting bij voetbal vereniging RKDEO in Nootdorp.


Waar: Sportparkweg in Nootdorp

In de kantine van voetbalvereniging RKDEO aan de Sportparkweg vond zondagochtend 1 januari een brand plaats die veel schade veroorzaakte. Omdat brandstichting de oorzaak was, startte de politie een onderzoek. Uit dit onderzoek bleek onder andere dat een brandbom de oorzaak was van de brand. De politie hield uitgebreid buurtonderzoek en vroeg ook in de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht aandacht voor deze brandstichting. De uitzendingen leidde tot meerdere tips die de recherche in het onderzoek meenam. Uiteindelijk kregen rechercheurs meerdere verdachten in beeld. Zij hielden vanochtend vroeg vier minderjarigen aan, drie 17-jarigen uit Nootdorp en een 17-jarige uit Den Haag en een 19-jarige Hagenaar. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de verdachten en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

Brand in Nootdorp

» Politie.nl
Kaart nieuws Nootdorp. Locatie nieuws: 52.04688 / 4.39247 Sportparkweg


dinsdag 14 februari 2017, 19:14 uur
Vijf verdachten aangehouden voor brandstichting voetbalkantine RKDEO
Hart van NederlandDe politie heeft vijf verdachten aangehouden voor brandstichting bij voetbalvereniging RKDEO in Nootdorp. Het gaat om vijf jongens tussen de 17 en 19 jaar. Bij de brand oudejaarsnacht ging de voetbalkantine in vlammen op. Een brandbom was de oorzaak van de brand. De verdachten zijn dinsdagochtend om 7 uur van hun bed gelicht. De brand […]
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Nootdorp

16 december 09:21Winterse gladheid zorgt voor ongelukken
6 februari 13:14Jongen (15) en man vast vanwege stelen fusten bij restaurant
10 juli 23:03Wethouder Pijnacker-Nootdorp burgemeester in Zeeland
2 juni 14:17Jeuk bij zwemmers
4 april 12:47Brandstichting auto's Nootdorp, politie zoekt getuigen
14 februari 19:14Vijf verdachten aangehouden voor brandstichting voetbalkantine RKDEO
RSS.