menu
zoek

Nieuws Nootdorp

Update: Drie aanhoudingen bij brand Nootdorp

dinsdag 16 juni 2020, 15:13 uur

Bij een brand aan de ’s-Gravenweg in Nootdorp op dinsdag 16 juni rond 13:00 uur hielden agenten drie mannen, een 20-jarige uit Nootdorp en twee 24-jarigen uit Voorburg en Den Haag, aan. In het pand zat vermoedelijk een drugslab.

Tijdens de brand aan de ’s-Gravenweg in Nootdorp hielden agenten drie verdachten aan. De politie sluit niet uit dat de brand is veroorzaakt door een drugslab dat vermoedelijk in het pand aanwezig was. De recherche doet nog onderzoek naar de oorzaak van de brand en de rol van de verdachten. Hoe te handelen bij aantreffen van een mogelijk drugslab? Vindt u een mogelijke productieplaats, ga dan niet zelf aan de slag en vernietig geen sporen voor de politie. Breng uzelf in veiligheid. Er is altijd gevaar voor giftige stoffen, gassen, brand en/of ontploffing. Alarmeer de politie via 112 op enige afstand van het lab i.v.m. brand- en explosiegevaar en geef uw exacte locatie door en of er eventueel sprake is van brand of zichtbare rook. De politie zal, zo nodig, de brandweer en/of de LFO inschakelen. Wilt u liever anoniem melding maken? Bel dan met “Meld Misdaad Anoniem” via 0800-7000. Als de situatie of omgeving buiten het lab veilig is, kunt u mogelijk bijzonderheden vastleggen, zodat u deze kunt meegeven aan de politie wanneer deze komt. Denk aan het noteren van nummerborden, beschrijvingen van vervoermiddelen en personen, en andere opvallende activiteiten. Kijk op www.politie.nl voor meer informatie over drugslabs.

Brand in Nootdorp
Drugs in Nootdorp

» Politie.nl
dinsdag 16 juni 2020, 15:09 uur
Gevaarlijke stoffen vrijgekomen bij brand Nootdorp, drugslab in pand
Hart van NederlandBij een brand in een bedrijfsgebouw in het Zuid-Hollandse Nootdorp zijn dinsdagmiddag gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Volgens de politie zat er een drugslab in het pand. Twee personen zijn bij het pand opgepakt.
» Hart van Nederland
dinsdag 16 juni 2020, 14:40 uur
Drugslab in lichterlaaie: twee aanhoudingen en gevaarlijke stoffen vrij
de TelegraafIn Nootdorp (Zuid-Holland) woedt brand in een bedrijfsgebouw aan de ’s Gravenweg. Bij de brand komen volgens de veiligheidsregio gevaarlijke stoffen vrij. Omwonenden is gevraagd ramen en deuren gesloten te houden.
» de Telegraaf
dinsdag 16 juni 2020, 14:18 uur
Drie aanhoudingen bij brand in mogelijk drugslab Nootdorp
Omroep WestBij een brand in een klein schuurtje aan de 's-Gravenweg in Nootdorp zijn dinsdagmiddag rond 13.00 uur drie mannen aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Nootdorp en twee 24-jarige mannen uit Voorburg en Den Haag. In het pand zat volgens de politie vermoedelijk een drugslab. Bij de brand zijn schadelijke stoffen vrijgekomen.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Nootdorp

6 juli 15:1973-jarige vrouw overleden op parkeerplaats Nootdorp
25 februari 19:22Zevende aanhouding voor diefstal persoonsgegevens GGD
28 januari 16:11Schietpartij op straat in Nootdorp; geen gewonde gevonden
17 januari 20:21Getuigen gezocht overval snackbar
15 november 11:54Dief slaat kassamedewerker in gezicht, vlucht met handlanger op scooter
23 september 12:23Jonge inbrekers staan haarscherp op beeld
16 juni 15:13Update: Drie aanhoudingen bij brand Nootdorp
14 juni 12:24Automobilist (20) overleden aangetroffen in te water geraakte auto langs A12
3 juni 17:43De Jonge geeft toe: ‘Ook ik ben getest’
27 januari 22:55Jan Janssen wordt geëerd in geboorteplaats: 'Na een straatnaam nu ook mijn eigen standbeeld'
13 november 20:02Bijna 1700 kilo illegaal vuurwerk gevonden, Hagenaar en Nootdorper opgepakt
RSS.