menu
zoek

Nieuws Oene

Zoektocht naar wallaby in volle gang: 'Denken te weten waar hij zit'

maandag 8 juli 2019, 15:13 uur

Er wordt maandagmiddag in de omgeving van Epe gezocht naar de ontsnapte wallaby. Het beest nam zondag de benen en vertrok bij kinderboerderij De Koperen Ezel. Vermoedelijk sprong de wallaby over een hek van twee meter hoog.

Waar: Deventerweg/Vloeddijk in Oene

» Omroep Gelderland


Kaart nieuws Oene. Locatie nieuws: Deventerweg/Vloeddijk


maandag 8 juli 2019, 00:24 uur
Gevonden lichaam is van vermiste 18-jarige vrouw, politie sluit misdrijf uit
BN DeStemHet lichaam dat gistermiddag werd gevonden in het buitengebied van Oene is van de vermiste Loes uit Epe. Dat heeft de politie rond middernacht bevestigd. Een misdrijf wordt uitgesloten: de 18-jarige vrouw kwam om het leven door een ‘noodlottig ongeval’. Het onderzoek is afgesloten.
» BN DeStem
maandag 8 juli 2019, 00:13 uur
Gevonden lichaam in Oene van vermiste Loes (18), politie sluit misdrijf uit
NU.nlHet lichaam dat zondagmiddag werd gevonden in Oene is van de vermiste Loes (18) uit Epe. Dat heeft de politie van Gelderland zondagavond bevestigd.
» NU.nl
maandag 8 juli 2019, 00:01 uur
Vermiste Loes omgekomen door ongeval
NOSDe 18-jarige Loes die gisteren dood werd teruggevonden bij Oene, is om het leven gekomen door een ongeval. Op Twitter meldt de politie dat een misdrijf wordt uitgesloten.
» NOS
maandag 8 juli 2019, 00:01 uur
Politie: gevonden lichaam is van vermiste Loes (18) uit Epe
de StentorHet lichaam dat zondagmiddag gevonden is in het buitengebied van Oene is van de vermiste Loes (18) uit Epe. Dat heeft de politie vanavond bevestigd.
» de Stentor
maandag 8 juli 2019, 00:00 uur
Gevonden lichaam in Oene is van vermiste Loes (18), politie sluit misdrijf uit
de GelderlanderHet lichaam dat zondagmiddag bij Nijbroek was gevonden is de sinds zaterdag vermiste Loes (18) uit Epe. Dat heeft de politie tegen middernacht bekend gemaakt.
» de Gelderlander
zondag 7 juli 2019, 23:59 uur
Gevonden lichaam in water bij Oene is van Loes, misdrijf uitgesloten
Omroep GelderlandHet gevonden lichaam in het water bij de Vloeddijk bij Oene is inderdaad van Loes. De 18-jarige vrouw uit Epe, die als vermist was opgegeven, is zondagmiddag aangetroffen na een intensieve zoektocht. De politie spreekt over een noodlottig ongeval, een misdrijf wordt uitgesloten.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 21:56 uur
Burgemeester Van der Hoeve van Epe: ‘Ernstige zorgen over vermiste Loes’
de StentorBurgemeester Hans van der Hoeve van Epe maakt zich ernstig zorgen over de vermissing van de 18-jarige Loes, die in zijn gemeente woont. Hij volgt de ontwikkelingen op de voet, aldus een woordvoerder van de gemeente.
» de Stentor
zondag 7 juli 2019, 21:45 uur
'Vrolijk, zorgzaam en een grote grappenmaakster', vermissing Loes gesprek van de dag
Omroep GelderlandDe vermissing van de 18-jarige Loes is uiteraard het gesprek van de dag in en rond Epe. In de zoektocht naar het meisje werd zondagmiddag een lichaam gevonden. Het stoffelijk overschot lag in het water bij de Vloeddijk bij Oene. De politie onderzoekt nu of het om het vermiste meisje gaat.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 20:44 uur
Wanhopige en massale zoektocht naar Loes in buitengebied van Oene: ‘Het zou je kind maar zijn’
de StentorDe hele dag is het een komen en gaan van mensen in het buitengebied van Oene, waar het doorgaans zo rustig is. Jong en oud zoekt wanhopig naar de vermiste 18-jarige Loes, die na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niets meer van zich heeft laten horen. Iedereen zoekt mee, tot tegen een uur of drie in de middag een lichaam wordt gevonden.
» de Stentor
zondag 7 juli 2019, 19:26 uur
Vrienden van vermiste Loes: ‘Kleine kans dat het gevonden lichaam niet van Loes is’
Hart van NederlandVrienden van de 18-jarige Loes uit Epe verzamelden zich zondagmiddag op de locatie waar eerder op de dag een lichaam gevonden werd. Allen hebben geholpen bij de zoektocht naar hun vriendin en vrezen voor het ergste.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 15:55 uur
Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes
MetroHet lichaam dat zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene werd aangetroffen, is dat van het 18-jarige meisje uit Epe. De politie kon dit na lang onderzoek bevestigen. 
» Metro
zondag 7 juli 2019, 15:38 uur
Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18)
NU.nlDe politie heeft zondagmiddag een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Loes (18), de jonge vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag verdween. De ontdekking is gedaan in Oene, nabij de plaats waar de jonge vrouw voor het laatst is gezien.
» NU.nl
zondag 7 juli 2019, 15:15 uur
Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes uit Epe
Hart van NederlandDe politie heeft een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Loes uit Epe. Dat bevestigt de politie. Het is nog niet duidelijk of het om het lichaam van Loes gaat.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 15:13 uur
Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Loes uit Epe
NOSDe politie heeft in de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes een lichaam gevonden. De politie heeft nog niet bevestigd dat het om de jonge vrouw uit Epe gaat. Wel is het onderzoek inmiddels afgerond, zegt de politie, die nog voor middernacht met een update komt.
» NOS
zondag 7 juli 2019, 15:00 uur
Lichaam vrouw gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18)
Omroep GelderlandDe politie heeft zondagmiddag een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Loes uit Epe. Of het om de 18-jarige vrouw uit Epe gaat is nog niet duidelijk. De politie laat wel weten dat het stoffelijk overschot van een meisje is aangetroffen.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 14:56 uur
Lichaam Loes (18) uit Epe gevonden
RTV OostHet lichaam van de 18-jarige Loes uit Epe is gevonden. De politie heeft bevestigd dat het om de jonge vrouw gaat. Loes raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist na een feest in Oene, vlak over de provinciegrens bij Welsum. 
» RTV Oost
zondag 7 juli 2019, 14:05 uur
Oproep politie: 'Kom niet naar zoekgebied vermiste Loes'
Omroep GelderlandDe politie doet een dringende oproep aan vrienden en andere mensen die willen helpen bij de zoekactie naar de vermiste Loes bij Oene om vooral niet naar het zoekgebied te komen. De 18-jarige vrouw wordt sinds zaterdagochtend vermist.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 14:05 uur
Oene zoekt naar vermiste Loes (18): 'We maken ons zorgen'
Omroep GelderlandVrienden van de sinds zaterdagochtend vermiste Loes (18) uit Epe zijn zelf een zoekactie gestart. De jonge vrouw vertrok bij een feestje in het buitengebied van Oene, waarna niets meer van haar is vernomen. De politie spreekt intussen van een 'urgente vermissing' en heeft onder meer een helikopter ingezet.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 13:56 uur
Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18) uit Epe
de StentorEr is een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes uit Epe. De politie bevestigde rond 15:00 uur dat er een stoffelijk overschot is aangetroffen in Nijbroek, maar kan nog niks zeggen over de identiteit. Al de hele dag werd er door vrienden en bekenden naar het meisje gezocht.
» de Stentor
zondag 7 juli 2019, 13:29 uur
Bezorgde vrienden starten grote zoekactie naar vermiste Loes uit Epe
Hart van NederlandVrienden van de vermiste Loes van Triest uit Epe zijn zondag een grote zoekactie gestart naar hun 18-jarige vriendin. De tiener is vermist sinds de nacht van vrijdag op zaterdag en volgens de politie gaat het om een ‘urgente vermissing’. Dit betekent dat er andere middelen en meer mensen worden ingezet bij de zoektocht.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 12:45 uur
Wanhopige vrienden starten zoekactie naar vermiste Loes (18)
Omroep GelderlandVrienden van de sinds zaterdagochtend vermiste Loes (18) uit Epe zijn zelf een zoekactie gestart. De jonge vrouw vertrok bij een feestje in het buitengebied van Oene, waarna niets meer van haar is vernomen. De politie spreekt intussen van een 'urgente vermissing' en heeft onder meer een helikopter ingezet.
» Omroep Gelderland
zondag 7 juli 2019, 12:07 uur
Politie: kom niet zelf zoeken naar vermiste Loes
Hart van NederlandDe politie doet het dringende verzoek aan mensen om niet naar het Gelderse dorp Oene te komen om te zoeken naar de vermiste Loes uit Epe. De 18-jarige jonge vrouw is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist nadat ze bij een feestje in Oene was geweest.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 11:31 uur
Loes (18) vermist na feestje in Gelders dorp Oene
NOSDe politie in Gelderland is op zoek naar een jonge vrouw die vermist wordt in de omgeving van het dorp Oene, bij Epe.
» NOS
zondag 7 juli 2019, 10:43 uur
Jonge vrouw (18) uit Epe vermist na feest, politie noemt zaak 'urgent'
NU.nlEen achttienjarige vrouw uit het Gelderse Epe is in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist geraakt na een feest in Oene. De politie spreekt van een urgente vermissing omdat het "niet in haar patroon van gedrag past" om te verdwijnen, meldt een woordvoerder aan NU.nl.
» NU.nl
zondag 7 juli 2019, 10:30 uur
Vermist:Loes (18) kwam niet thuis na feestje in Oene
MetroDe politie is op zoek naar de 18-jarige Loes van Triest. Het 18-jarige meisje wordt sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist. Volgens een woordvoerster gaat het om een 'urgente vermissing'. Dat betekent volgens de politie dat er andere middelen en meer mensen worden ingezet bij de zoektocht.
» Metro
zondag 7 juli 2019, 09:56 uur
Loes (18) uit Epe vermist na feestje in Oene
Hart van NederlandDe 18-jarige Loes van Triest uit Epe wordt vermist. Ze kwam na een feestje vrijdagnacht niet thuis en is sindsdien spoorloos. De politie spreekt van een zogenoemde ‘urgente vermissing’.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 07:24 uur
Meisje (18) vermist na feestje in Oene
de GelderlanderEen 18-jarig meisje wordt in de gemeente Epe vermist. Ze kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos.
» de Gelderlander
zondag 7 juli 2019, 07:24 uur
Loes (18) uit Epe vermist na feestje in Oene: ‘Dit past niet bij haar’
PZCDe 18-jarige Loes uit Epe wordt vermist. Ze kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’.
» PZC
zondag 7 juli 2019, 07:24 uur
Loes (18) vermist na feestje in Oene: ‘Dit past niet bij haar’
de GelderlanderDe 18-jarige Loes uit Epe wordt vermist. Ze kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’.
» de Gelderlander
zaterdag 6 juli 2019, 22:49 uur
Loes (18) vermist na feestje in Oene
de StentorDe 18-jarige Loes uit Epe wordt vermist. Ze kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos.
» de Stentor
zaterdag 6 juli 2019, 22:16 uur
Meisje (18) vermist na feestje in Oene
Omroep GelderlandEen meisje van 18 jaar wordt vermist in de omgeving van Oene, bij Epe.
» Omroep Gelderland
zaterdag 6 juli 2019, 22:16 uur
Loes (18) vermist na feestje in Oene, politie vraagt om camerabeelden
Omroep GelderlandDe 18-jarige Loes wordt vermist in de omgeving van Oene, bij Epe. Ze is niet meer gezien nadat ze zaterdagochtend vertrok bij een feestje.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oene

15 september 12:45Oene gaat afgebrand 'stamrestaurant' missen
8 juli 15:13Zoektocht naar wallaby in volle gang: 'Denken te weten waar hij zit'
8 juli 07:32Misdrijf bij meisje (18) uit Epe wordt uitgesloten
RSS.