menu
zoek

Nieuws Oene

Lichaam is van Loes, misdrijf wordt uitgesloten

maandag 8 juli 2019, 07:32 uur

Het lichaam dat de politie zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene aantrof, is het 18-jarige meisje uit Epe, dan sinds zaterdagochtend werd vermist. De politie gaat ervan uit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten.

Waar: Middendijk in Oene

» Metro


Kaart nieuws Oene. Locatie nieuws: Middendijk


maandag 8 juli 2019, 07:32 uur
Misdrijf bij meisje (18) uit Epe wordt uitgesloten
MetroHet lichaam dat de politie zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene aantrof, is het 18-jarige meisje uit Epe, dan sinds zaterdagochtend werd vermist. De politie gaat ervan uit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten.
» Metro
zondag 7 juli 2019, 22:22 uur
Gevonden lichaam is van meisje (18) uit Epe
Hart van NederlandHet 18-jarige meisje uit het Gelderse Epe dat sinds zaterdagochtend werd vermist, is dood. De politie vond haar lichaam zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene. De politie gaat ervan uit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten.
» Hart van Nederland
zondag 7 juli 2019, 21:45 uur
'Vrolijk, zorgzaam en een grote grappenmaakster', dood Loes gesprek van de dag
Omroep GelderlandDe dood van de 18-jarige Loes is uiteraard het gesprek van de dag in en rond Epe. De politie vond haar lichaam zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene. De politie meldde aan het einde van de dag dat het meisje door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oene

15 september 12:45Oene gaat afgebrand 'stamrestaurant' missen
8 juli 15:13Zoektocht naar wallaby in volle gang: 'Denken te weten waar hij zit'
8 juli 07:32Misdrijf bij meisje (18) uit Epe wordt uitgesloten
RSS.