menu
zoek

Nieuws Ommel

Mannen die zich meldden in Gillis-zaak geen verdachten

donderdag 31 maart 2022, 12:06 uur

De recherche is nog steeds volop bezig met het onderzoek naar de overval op Mark Gillis in Ommel. Dit richt zich echter niet meer op de vier mannen die zich eerder deze week bij ons meldden nadat zij in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op bewakingsbeelden waren te zien. Ze zijn op geen enkele manier te linken aan de overval en geen verdachten in het onderzoek.

Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. In de zoektocht naar de daders toonden wij maandag 28 maart bewakingsbeelden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Daarop was een deel van de overval te zien. We lieten echter ook beelden zien van enkele dagen voor de overval, waarop totaal vier mannen te zien waren die zich verdacht in de omgeving van Mark’s chalet ophielden. Zij meldden zich na onze oproep zelf bij de politie. Na onderzoek lijkt het erop dat zij fans zijn die op die momenten toevallig daar ook op het park verbleven. Zij zijn geen verdachten. De beelden waarop zij te zien waren, zijn inmiddels van de opsporingspagina van de politiewebsite en bij Bureau Brabant verwijderd. Wij vragen iedereen, maar in het bijzonder andere media, om in het kader van de privacy van deze mannen de beelden niet meer te delen of uit te zenden en indien mogelijk te verwijderen. Informatie De zaak wordt nog steeds in volle omvang onderzocht. Wie zijn de drie mannen die Mark Gillis overvielen? Van vermoedelijk één van de verdachten denken we dna te hebben aangetroffen, maar wie zijn de andere twee? Maar we houden er op basis van de bevindingen ook nog steeds rekening mee dat er mogelijk een vierde verdachte op de uitkijk heeft gestaan. Wie kan ons meer vertellen over de witte bestelwagen die kort voor de overval op het park in de buurt van het chalet van Gillis rondreed? Weet iemand waar de gestolen spullen, waaronder horloges en een bijzonder model zonnebril, zijn gebleven? Ook daarover horen wij graag meer. Beelden Bekijk het item over de overval in de uitzending van Bureau Brabant terug via deze  link naar politie.nl. Alle informatie of vermoedens zijn welkom. Bel met uw tips de Opsporingstiplijn via telefoonnummer 0800-6070 of vul het tipformulier in. Gegarandeerd anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Ommel. Locatie nieuws: 51.42784 / 5.73371


donderdag 31 maart 2022, 21:14 uur
Politie zoekt nog drie verdachten van overval Mark Gillis
CrimesiteDe recherche zoekt naar de mannen die op een video te zien zijn als zij SBS-personality Mark Gillis mishandelen en overvallen bij zijn chalet in Ommel. Er hebben zich vier mannen gemeld in de zaak, maar die zijn niet meer verdacht. Zij zijn in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op andere bewakingsbeelden te zien geweest.
» Crimesite
donderdag 31 maart 2022, 13:49 uur
Mannen die zich meldden na beelden overval op Mark Gillis zijn geen verdachten maar fans
de GelderlanderDe vier mannen die zich eerder deze week bij de politie hebben gemeld in verband met de overval op Mark Gillis in Ommel, zijn geen verdachten. De mannen waren te zien op bewakingsbeelden, maar zijn op geen enkele manier te linken aan de overval.
» de Gelderlander
donderdag 31 maart 2022, 12:43 uur
Mannen die zich meldden na beelden overval op Mark Gillis, zijn geen verdachten maar fans
Brabants DagbladOMMEL - De vier mannen die zich eerder deze week bij de politie hebben gemeld in verband met de overval op Mark Gillis in Ommel, zijn geen verdachten. De mannen waren te zien op bewakingsbeelden, maar zijn op geen enkele manier te linken aan de overval.
» Brabants Dagblad
donderdag 31 maart 2022, 12:40 uur
Overval Mark Gillis: ‘verdachte’ mannen op bewakingsbeelden blijken fans
Omroep BrabantDe mannen die een paar dagen voor de overval op Mark Gillis rondhingen bij zijn huis op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel, zijn fans die toevallig op het park verbleven. Dat laat de politie donderdag weten. Ze waren op bewakingsbeelden van een paar dagen voor de overval te zien.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Ommel

1 april 09:21Brand bij chalet van Peter Gillis is aangestoken, veel schade Prinsenmeer
30 maart 14:51Chalet Peter Gillis beschadigd bij brand Prinsenmeer, politie sluit opzet niet uit
14 maart 20:54Nieuwe exploitant voor vakantiepark Prinsenmeer, Gillis neemt ‘zwaar verlies’
3 februari 15:12Graf van de ouders van Peter Gillis vernield: 'Boos en verdrietig'
24 januari 11:58Illegale bewoners vakantiepark Prinsenmeer mogen 8 maanden langer blijven
6 december 21:30Peter Gillis' park Prinsenmeer moet dicht: hoe is het zover gekomen?
14 september 18:32Gillis-park Prinsenmeer is niet brandveilig, gemeente dreigt met dwangsom
29 augustus 18:54Mark Gillis over gewelddadige overval: 'Hopelijk worden ze goed gestraft'
21 juli 06:19Vrouw uit voertuig geslingerd bij ernstig ongeluk op A67 bij Ommel
15 november 15:41Politie pakt 4e verdachte op voor gewelddadige overval op Mark Gillis
22 juli 12:35'Peter Gillis opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin Nicol'
26 juni 07:16Man zwaargewond na barbecue-ongeluk op vakantiepark van Peter Gillis
20 juni 16:44Politie houdt 3e verdachte aan voor overval op Mark Gillis
31 maart 21:14Politie zoekt nog drie verdachten van overval Mark Gillis
7 november 14:50Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark
7 september 07:44Vakantiepark van multimiljonair Peter Gillis op de vingers getikt om vieze keuken
13 mei 13:48Ferry Bouman uit ‘Undercover’ op Vakantiepark Prinsenmeer voor promotie Netflix-film
RSS.