menu
zoek

Nieuws Oosterbeek

Arnhem/Oosterbeek - Grote zoekactie naar vermist meisje rond Oosterbeek

woensdag 27 oktober 2021, 16:25 uur

Sinds gisteren wordt er volop gezocht naar de vermiste meisje van 17 jaar in de buurt van Heveadorp en Oosterbeek. Er zijn grote zorgen over haar gezondheid. De politie heeft de hulp ingeroepen van burgers en van zoekploegen om haar terug te vinden, maar tot nu toe is ze niet terecht.

Waar: Veerweg in Oosterbeek

Het meisje wordt sinds maandagmiddag vermist, ze is vanuit huis weggelopen. Er zijn zorgen over haar gezondheid. Er is geen vermoeden dat er anderen betrokken zijn bij haar vermissing. Meer details worden er niet gegeven, omdat dit de privacy van het meisje erg zou schaden. Op maandag is er via Burgernet eerst in Arnhem een oproep gedaan om naar het meisje uit te kijken. Dinsdag is zo’n zelfde oproep verspreid in de omgeving van Heveadorp, omdat er tips binnenkwamen dat ze in die omgeving was gezien. Rond Heveadorp is dinsdag ook uitgebreid gezocht. Dinsdagavond hebben we de foto van het meisje gedeeld, in de hoop dat er meer tips zouden komen. In de nacht van dinsdag op woensdag kwam er een tip dat ze rond Oosterbeek gezien zou zijn. Woensdag wordt er daarom uitgebreid rond Oosterbeek gezocht, en er komen ook verschillende tips binnen uit dat gebied. Daarom is de hulp ingeroepen van de Speur- en Specialistische Dienst van de politie, die met paarden en honden ondersteunt. Verder is de hulp gevraagd van het Veteranen Search Team en is er met honden van Stichting Inzet Reddingshonden Nederland gezocht. Ook de politiehelikopter en een drone werden ingezet. Voor het bosgebied is ook een aparte videoauto met infrarood ingezet. Inmiddels is er nationaal een Kind Vermist Alert uitgegaan, in de hoop dat ze snel gevonden wordt. De inzet van Burgernet, de oproep via social media en de beslissing om pas nu het Kind Vermist Alert in te zetten is genomen in samenspraak met de familie. Bekijk hier de oproep om uit te kijken en deel je tips. 2021501063 ^sk


» Politie.nl

Kaart nieuws Oosterbeek. Locatie nieuws: 52.00114 / 5.89259 Veerweg
Veerweg in Oosterbeek


donderdag 28 oktober 2021, 09:51 uur
Grote zoekactie naar vermist meisje (17) Oosterbeek
Blik op NieuwsDe politie is sinds afgelopen dinsdag een zoektocht gestart naar een vermist meisje van 17 jaar in de buurt van Heveadorp en Oosterbeek. 'Er zijn grote zorgen over haar gezondheid. De politie heeft de hulp ingeroepen van burgers en van zoekploegen om haar terug te vinden, maar tot nu toe is ze niet terecht', zo laat de politie weten.
» Blik op Nieuws
woensdag 27 oktober 2021, 18:36 uur
Grootschalige zoekactie naar vermist meisje, zorgen om haar welzijn
NU.nlDe politie houdt sinds gisteren een grootschalige zoekactie naar een vermist zeventienjarig meisje uit het Gelderse Heveadorp dat van huis is weggelopen. Woensdag zette de politie onder andere politiepaarden, reddingshonden, een politiehelikopter en burgers in om het meisje te vinden.
» NU.nl
woensdag 27 oktober 2021, 16:31 uur
Zoektocht naar vermiste Karlijn (17) gaat door, politie verstuurt Vermist Kind Alert
Brabants DagbladOOSTERBEEK - Het vermiste 17-jarige meisje heet Karlijn en komt uit Heveadorp. Ze is vanuit huis weggelopen en is voor het laatst gezien in Arnhem. De zoektocht naar haar gaat vandaag door, volgens de politie zijn er ‘grote zorgen over haar gezondheid’. Vanmiddag is een zogenoemde Vermist Kind-alert verstuurd, de opvolger van Amber Alert.
» Brabants Dagblad
woensdag 27 oktober 2021, 16:30 uur
Zoektocht naar vermiste Karlijn (17) uit Heveadorp gaat door, politie verstuurt Vermist Kind Alert
BN DeStemOOSTERBEEK - Het vermiste 17-jarige meisje heet Karlijn en komt uit Heveadorp. Ze is vanuit huis weggelopen en is voor het laatst gezien in Arnhem. De zoektocht naar haar gaat vandaag door, volgens de politie zijn er ‘grote zorgen over haar gezondheid’. Vanmiddag is een zogenoemde Vermist Kind-alert verstuurd, de opvolger van Amber Alert.
» BN DeStem
woensdag 27 oktober 2021, 15:40 uur
Zoektocht naar vermist meisje (17) in de uiterwaarden met helikopter en drone
de StentorDe zoektocht naar het vermiste 17-jarige meisje wordt woensdag voortgezet bij de uiterwaarden tussen Heveadorp en Oosterbeek. De politie kiest voor deze plek naar aanleiding van een tip. Ook is een nieuwe oproep verspreid via Burgernet.
» de Stentor
woensdag 27 oktober 2021, 11:37 uur
Vermist meisje (17) heet Karlijn, zoekacties gaande
Gelre NieuwsOOSTERBEEK – De zoekacties naar de vermiste 17-jarige Karlijn is woensdag voortgezet in de omgeving van Oosterbeek. Dat meldt de politie. De aanleiding van de zoekactie is vanwege een tip die ze binnen hebben gekregen. Via burgernet is er ook een bericht uitgedaan in de hoop op meer tips. Alles wordt op alles gezet om […]
» Gelre Nieuws
woensdag 27 oktober 2021, 10:57 uur
Tip over vermist meisje (17), politie zoekt vandaag verder rondom Oosterbeek
de GelderlanderOOSTERBEEK - De zoektocht naar het vermiste 17-jarige meisje uit Renkum wordt vandaag voortgezet in de omgeving van Oosterbeek. De politie kiest voor deze plek naar aanleiding van een tip. Ook is een nieuwe oproep verspreid via Burgernet.
» de Gelderlander
dinsdag 26 oktober 2021, 17:20 uur
Grote zorgen om vermist tiener meisje (17)
Gelre NieuwsOOSTERBEEK– In het bos ter hoogte van de Veerweg tussen Oosterbeek en Heveadorp wordt momenteel gezocht naar een vermiste tiener. De politie heeft dinsdagavond een foto van haar verspreid. Het meisje van 17 jaar oud wordt sinds maandag begin van de avond vermist.
» Gelre Nieuws
dinsdag 26 oktober 2021, 15:48 uur
Opnieuw zoekactie naar vermiste 17-jarige vrouw
HardnieuwsOOSTERBEEK - Dinsdagmiddag 26 oktober werd opnieuw gezocht naar de vermiste 17-jarige vrouw vanaf de Veerweg in Oosterbeek.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Oosterbeek

9 juli 21:47Boom valt op woning in Oosterbeek
26 mei 18:47Flatgebouw deels ontruimd bij brand: ‘Schade is enorm’
8 april 13:10Bewoners moeten huis uit nadat gasleiding is geraakt bij werkzaamheden
8 maart 22:13Alcoholcontrole nabij restaurant: vier bestuurders hebben te veel op
6 maart 14:52Automobilist gewond na botsing tegen trolleymast
5 maart 13:39Auto rijdt gapend gat in muur garagebox
15 december 15:15Forse brand op balkon van flat
5 december 17:49Waarom kunnen we ons niet inhouden bij de zelfscankassa? ‘Je raakt de controle kwijt’
22 oktober 01:34‘Trillingen in flatgebouw tijdens concert van The Streamers’
7 oktober 20:55Fietser gewond na aanrijding door auto in Oosterbeek
17 september 12:21Kijk de herdenking terug op de Airborne-begraafplaats in Oosterbeek
2 september 07:50Toekomst Airborne Wandeltocht onzeker
11 juli 12:57Oosterbeek volgekalkt met graffiti, hakenkruizen op bushokjes
30 juni 10:06Vermoedelijk drugsafval gedumpt in Oosterbeek en Doorwerth
20 juni 14:02Renkum houdt azc Oosterbeek 1,5 jaar langer open
16 juni 19:11School rouwt om leerling (17) die verongelukte op spoorbrug
15 juni 07:30Tiener in Oosterbeek overleden na val van spoorbrug
10 juni 15:35Enorme vertraging en honderden meters berm in vlammen op door autobrand
13 april 15:52Video | Ravage nadat auto woning binnenreed in Oosterbeek
5 april 15:45Fietser gewond na aanrijding met auto
RSS.