menu
zoek

Nieuws Oosterhout

Lichaam vermiste vader gevonden

woensdag 23 oktober 2019, 20:34 uur

Verdrietig nieuws uit Oosterhout. De 53-jarige man waar dit weekend naar is gezocht, leeft niet meer. Er werd al ruim een week naar de man gezocht.

» NOS
woensdag 23 oktober 2019, 18:23 uur
Lichaam van hockeyvader Sacco Tange gevonden in Brabants bos
PZCHet lichaam van de vermiste Sacco Tange uit het Brabantse Oosterhout is vanmiddag gevonden. Het lichaam van Tange lag in een bos in de omgeving van Terheijden, in het westen van Brabant.
» PZC
woensdag 23 oktober 2019, 18:19 uur
Lichaam van hockeyvader Sacco Tange gevonden in Brabants bos
de StentorHet lichaam van de vermiste Sacco Tange uit het Brabantse Oosterhout is vanmiddag gevonden. Het lag in een bos in de omgeving van Terheijden, in het westen van Brabant.
» de Stentor
woensdag 23 oktober 2019, 14:24 uur
Hockeyvader Sacco Tange nog altijd spoorloos: zoektocht met hond, boot en helikopter
Hart van NederlandDe 53-jarige hockeyvader Sacco Tange uit Oosterhout is nog altijd spoorloos. De politie is al ruim een week naar hem op zoek. Woensdag zoeken ze in en bij het water van de Put van Caron in Den Hout, vijf kilometer van zijn woonplaats
» Hart van Nederland
woensdag 23 oktober 2019, 10:14 uur
Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder, politie speurt met boot en hond in Put van Caron
Omroep BrabantDe politie speurt woensdag verder naar de vermiste Sacco Tange. Met een open boot en specialistische hond wordt gezocht bij het water van de Put van Caron, ten westen van Oosterhout. Ook is een politiehelikopter boven het water ingezet.
» Omroep Brabant
woensdag 23 oktober 2019, 10:12 uur
Zoektocht naar vermiste Sacco Tange uit Oosterhout vandaag verder in Put van Caron
BN DeStemOOSTERHOUT - De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout gaat woensdag verder in het water van de Put van Caron. Met een gespecialiseerde hond en een open boot wordt het wateroppervlakte afgespeurd. De locatie is niet geschikt voor een sonarboot.
» BN DeStem
dinsdag 22 oktober 2019, 19:39 uur
Zoektocht in Markkanaal naar vermiste Sacco Tange levert niks op
BN DeStemOOSTERHOUT - De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange in het Markkanaal heeft dinsdag niets opgeleverd. Met een boot met sonarapparatuur werd er gezocht naar de vader uit Oosterhout.
» BN DeStem
dinsdag 22 oktober 2019, 18:21 uur
Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder, vandaag wordt er gezocht in Markkanaal
de StentorEr wordt vandaag in het Markkanaal gezocht naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout. Een boot met sonarapparatuur is daar te water gegaan.
» de Stentor
dinsdag 22 oktober 2019, 12:27 uur
Politie zoekt met sonarboot bij Oosterhout naar vermiste Sacco Tange
Hart van NederlandDe politie heeft dinsdag de zoektocht naar de vermiste 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout hervat. Met een sonarboot wordt gezocht op het Markkanaal bij Oosterhout. De boot zoekt in de richting van de rivier de Mark en het Wilhelminakanaal. Tange wordt ruim een week vermist.
» Hart van Nederland
dinsdag 22 oktober 2019, 10:55 uur
Nog geen spoor van vermiste Sacco Tange, sonarboot speurt Markkanaal af
Omroep BrabantDe politie heeft dinsdag met een sonarboot gezocht naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds vorige week zondag wordt vermist. Eerst werd gezocht in het Markkanaal bij Oosterhout en daarna richting de Mark. Zonder succes.
» Omroep Brabant
dinsdag 22 oktober 2019, 10:50 uur
Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder, vandaag wordt er gezocht in Markkanaal
BN DeStemOOSTERHOUT - Er wordt dinsdag in het Markkanaal gezocht naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout. Een boot met sonarapparatuur is daar te water gegaan.
» BN DeStem
maandag 21 oktober 2019, 16:02 uur
Zoektocht vermiste Sacco Tange waarschijnlijk verder in Markkanaal
BN DeStemOOSTERHOUT - De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange gaat mogelijk verder in het Markkanaal. Waarschijnlijk gaat daar in een van de komende dagen een boot met sonarapparatuur te water. Dat zegt woordvoerder Eric Passchier. Al houdt hij een slag om de arm: ,,Er wordt hierover nog naarstig overleg gevoerd.”
» BN DeStem
maandag 21 oktober 2019, 14:45 uur
Wie verdwenen er net als Sacco Tange ook van de ene op de andere dag?
BN DeStemOOSTERHOUT - Het is nog steeds onbekend wat er met Sacco Tange (53) uit Oosterhout is gebeurd. Zondagochtend 13 oktober is hij voor het laatst gezien, dit was bij zijn woning. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Maar Tange is niet de enige persoon in West-Brabant die op onverklaarbare wijze lijkt te zijn verdwenen.
» BN DeStem
maandag 21 oktober 2019, 11:05 uur
Politie stopt vandaag met zoeken naar vermiste hockeyvader, mogelijk morgen verder
de GelderlanderDe politie gaat vandaag niet actief verder zoeken naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds een week wordt vermist. De man werd vorige week zondag voor het laatst gezien bij zijn huis in Oosterhout, sindsdien ontbreekt elk spoor.
» de Gelderlander
maandag 21 oktober 2019, 10:02 uur
Maandag geen actieve zoektocht naar vermiste Sacco Tange uit Oosterhout
BN DeStemOOSTERHOUT - De politie gaat maandag niet “actief” verder zoeken naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds een week wordt vermist. Maandag is er eerst overleg over wat er verder moet gebeuren en waar en hoe er verder gezocht moet worden, zei een woordvoerder. Mogelijk wordt een van de komende dagen met sonar naar hem gezocht in een kanaal of een meertje bij het natuurgebied bij Den Hout.
» BN DeStem
maandag 21 oktober 2019, 09:56 uur
Vermissing Sacco Tange: politie zoekt vandaag niet actief verder
Omroep BrabantDe politie gaat maandag niet actief verder zoeken naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds vorige week zondag wordt vermist. Maandag is er eerst overleg over wat er verder moet gebeuren en waar en hoe er verder gezocht moet worden, zegt een woordvoerder. Mogelijk wordt er op korte termijn met sonar naar hem gezocht in het Markkanaal of een meertje bij het natuurgebied bij Den Hout.
» Omroep Brabant
zondag 20 oktober 2019, 19:39 uur
Burgemeester over zoektocht: ‘Betrokkenheid van al die mensen is hartverwarmend‘
BN DeStemOOSTERHOUT - Burgemeester Mark Buijs vindt de betrokkenheid van alle mensen die vandaag hebben gezocht naar de vermiste Sacco Tange ‘hartverwarmend‘.
» BN DeStem
zondag 20 oktober 2019, 17:56 uur
Zoektocht vermiste hockeyvader nog zonder resultaat
MetroDe zoektocht naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds een week wordt vermist, heeft zondag niets opgeleverd.
» Metro
zondag 20 oktober 2019, 17:22 uur
Vermiste Sacco Tange nog niet gevonden, politie en familie bedanken de vele vrijwilligers
Omroep BrabantOngeveer 250 mensen hebben ook zondag tevergeefs gezocht naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout. Even na vijf uur meldde de politie, die de actie coördineerde, dat de sinds vorige week zondag spoorloze man ‘helaas niet is gevonden in de bossen rondom Den Hout.’
» Omroep Brabant
zondag 20 oktober 2019, 13:37 uur
Ruim 200 mensen zoeken naar vermiste vader
NOSMeer dan 200 mensen zoeken in de omgeving van Oosterhout in Noord-Brabant naar een vermiste man.
» NOS
zondag 20 oktober 2019, 12:38 uur
Massale zoektocht naar vermiste man uit Oosterhout
NU.nlTweehonderd mensen zijn zondagochtend in de Noord-Brabantse plaats Den Hout op zoek gegaan naar de 53-jarige Sacco T. uit het nabijgelegen Oosterhout. De man is sinds zondagochtend 13 oktober vermist, meldt Omroep Brabant.
» NU.nl
zondag 20 oktober 2019, 12:29 uur
Meer dan 200 mensen zoeken naar vermiste hockeyvader in Oosterhout
de GelderlanderBij het Brabantse Oosterhout wordt vandaag massaal gezocht naar de 53-jarige Sacco Tange die sinds een week wordt vermist. Een speciaal zoekteam van 110 militaire en politieveteranen krijgt daarbij hulp van zo’n honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden, zegt een woordvoerder van de politie.
» de Gelderlander
zondag 20 oktober 2019, 11:41 uur
Zoektocht naar hockeyvader Sacco Tange zonder succes, ploeg van 200 man gaat nog paar uur door
Brabants DagbladOOSTERHOUT - De politie, het Veteranen Search Team en meer dan honderd vrijwillige burgers zoeken zondagochtend in meerdere teams in het bosgebied rond Oosterhout en Den Hout naar de vermiste Sacco Tange (53). De man is al een week vermist. De actie duurt tot het einde van de middag.
» Brabants Dagblad
zondag 20 oktober 2019, 11:28 uur
Zoektocht naar vermiste vader uit Oosterhout levert niets op
NOSMeer dan 250 mensen hebben in de omgeving van Oosterhout gezocht naar een vermiste man, de 53-jarige Sacco Tange. De zoektocht heeft niets opgeleverd.
» NOS
zondag 20 oktober 2019, 10:45 uur
Massale zoektocht naar vermiste hockeyvader
MetroBij het Brabantse Oosterhout wordt zondag massaal gezocht naar de 53-jarige Sacco Tange die sinds een week wordt vermist. Een speciaal zoekteam van 110 militaire en politieveteranen krijgt daarbij hulp van zo'n honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden, zegt een woordvoerder van de politie.
» Metro
zondag 20 oktober 2019, 10:15 uur
250 mensen zoeken naar vermiste Sacco Tange uit Oosterhout, ook hulp van politie en veteranen
Omroep BrabantZo'n 250 mensen zoeken zondagochtend in de omgeving van Den Hout en Oosterhout naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout. Onder hen zijn vrienden en leden van hockeyclub De Warande, waar Sacco's kinderen lid zijn. Ook de politie en veteranen zijn betrokken bij de zoektocht naar de 53-jarige man.
» Omroep Brabant
zondag 20 oktober 2019, 09:21 uur
Massale zoekactie naar vermiste vader Sacco Tange (53) uit Oosterhout
Hart van NederlandEen groep van tweehonderd familieleden, vrienden, politieagenten en een speciale groep veteranen zoekt zondagochtend naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout. De vader van twee kinderen is al een week spoorloos en zijn familie is radeloos.
» Hart van Nederland
zondag 20 oktober 2019, 08:49 uur
Politie en vrijwilligers zoeken naar al week vermiste Oosterhouter Sacco Tange (53)
BN DeStemOOSTERHOUT - De politie, leden van hockeyclub De Warande en andere vrijwilligers zoeken zondagochtend naar de vermiste Sacco Tange (53). De man is al een week vermist.
» BN DeStem
zaterdag 19 oktober 2019, 19:49 uur
Grote zoekactie naar de sinds zondag vermiste Sacco uit Oosterhout: 'We hebben hoop hem te vinden'
Omroep BrabantOp initiatief van vrienden wordt zondagochtend gezocht naar Sacco Tange uit Oosterhout. De 53-jarige vader wordt sinds zondagochtend 13 oktober vermist.
» Omroep Brabant
zaterdag 19 oktober 2019, 18:00 uur
Politie en hockeyclub houden zondagmorgen grote zoekactie naar vermiste Oosterhouter
BN DeStemOOSTERHOUT - De politie en leden van hockeyclub De Warande beginnen zondagochtend een grote zoekactie naar Sacco Tange. Zo kondigt de vereniging op Facebook aan. De Oosterhouter is al een week vermist.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oosterhout

30 maart 17:42Molotovgooier uit Waalwijk voor bijna tien jaar de cel in
25 maart 12:06400 kilo cocaïne onderweg naar Oosterhout onderschept in Rotterdamse haven
22 maart 07:39Drie (nachten) op een rij: weer auto's in brand gestoken in Oosterhout
17 maart 10:31Auto vermoedelijk in brand gestoken
16 maart 07:24Groothandel uit Brabant verkoopt corona-zelftest: handig hulpmiddel of zelf doktertje spelen?
12 maart 21:05Amerikaanse basketballers Heroes mogen terug naar de VS
11 maart 10:27Automobilist onder invloed van drugs betrapt op de A27 vanwege openstaande boetes
11 maart 07:50Carnavalsverenigingen in Oosterhout balen flink na opnieuw afgelaste optocht
29 februari 12:18Recalcitrante mannen maken het bont in Oosterhout en Etten-Leur
26 februari 07:50Sneeuw veroorzaakt problemen op de weg
22 februari 11:58Oudere mannen op scooter beroven meisje (16) in Oosterhout
19 februari 13:09Drie uitgebrande jerrycans drugsafval gevonden bij Oosterhout
15 februari 17:55Dubbele pech: gewonde trucker wordt opgelapt en verdwijnt daarna in de cel
15 februari 10:49Man geschopt en geslagen door twee jongens uit Oosterhout
13 februari 15:2540 kilo speed in een woonhuis in Oosterhout
2 februari 09:43Auto waarmee ernstige aanrijding Oosterhout werd veroorzaakt was gestolen en reed tegen richting in
31 januari 10:20Politie lost schot bij aanhouding man in Oosterhout
28 januari 20:18Voor 1 miljoen euro beslag gelegd in onderzoek geldstromen drugscontainers
24 januari 13:48Maarten van der Weijden staakt wereldrecordpoging na ruim 18 uur
21 januari 18:11Conifeerbranden zorgen voor onrust bij bewoners Oosterheide
RSS.