menu
zoek

Nieuws Opmeer

Ontvoerde vrouw bevrijd door Duitse politie

zondag 13 oktober 2019, 11:20 uur

Na de ontvoering van een 22-jarige vrouw vanuit Opmeer afgelopen zaterdagochtend, heeft de politie de samenwerking gezocht met de Duitse politie. De Duitse politie heeft de vrouw weten te bevrijden.

Waar: Duitse snelweg in Opmeer

Omdat zaterdagochtend al snel het vermoeden bestond dat de vrouw ontvoerd was richting Duitsland, werd er contact gelegd met de Duitse politie. De Duitse politie wist de auto waarin de vrouw was meegenomen op te sporen op de A57 in de buurt van Willich. Hier werd de auto door een Duits arrestatieteam gestopt en de vrouw kon worden bevrijd. In de auto zaten twee mannen die door een speciale eenheid van de Duitse politie werden aangehouden. Bij deze aanhoudingen raakten beide verdachten lichtgewond. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek. Kort daarop werd in het onderzoek door de Duitse politie een derde man aangehouden in een woning in Bergheim. Ook hij is ingesloten door de Duitse politie en zijn rol wordt onderzocht. De 22-jarige vrouw is opgevangen door de Duitse politie. De ontvoering heeft logischerwijs veel impact op de vrouw. Haar wordt de nodige hulpverlening aangeboden. De drie verdachten, mannen in de leeftijd van 26, 27  en 32 jaar zijn ingesloten. Het onderzoek wordt voortgezet. Eerder werd onderstaand persbericht gepubliceerd: Politie zoekt getuigen ontvoering Opmeer - De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering. Het incident vond plaats op zaterdagmorgen op recreatiepark De Dreef in Opmeer. Omstreeks 01.10 uur werd er op de deur van een huisje geklopt. Toen de bewoners open deden stonden er enkele mannen voor de deur. Een van hen eiste, onder bedreiging met een wapen, dat een 22-jarige Poolse vrouw met hem mee zou komen. De mannen zijn met de vrouw in een auto of met auto’s vertrokken. De aanleiding van de ontvoering ligt mogelijk in de relationele sfeer. De politie verzoekt eventuele getuigen of mensen die informatie hebben over deze zaak om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 2019197209  

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Opmeer
Ontvoering/Gijzeling in Opmeer
Zedenmisdrijf in Opmeer

» Politie.nl


Kaart nieuws Opmeer. Locatie nieuws: Duitse snelweg


zaterdag 12 oktober 2019, 11:53 uur
Politie zoekt getuigen ontvoering
Politie.nlDe politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering. Het incident vond plaats op zaterdagmorgen op recreatiepark De Dreef in Opmeer.
Omstreeks 01.10 uur werd er op de deur van een huisje geklopt. Toen de bewoners open deden stonden er enkele mannen voor de deur. Een van hen eiste, onder bedreiging met een wapen, dat een 22-jarige Poolse vrouw met hem mee zou komen. De mannen zijn met de vrouw in een auto of met auto’s vertrokken. De aanleiding van de ontvoering ligt mogelijk in de relationele sfeer. De politie verzoekt eventuele getuigen of mensen die informatie hebben over deze zaak om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 2019197209

Ontvoering/Gijzeling in Opmeer
» Politie.nl
zondag 13 oktober 2019, 11:44 uur
Duitse politie bevrijdt in Nederland ontvoerde vrouw (22) uit auto, drie verdachten vast
de GelderlanderEen speciale eenheid van de Duitse politie heeft gisteravond een 22-jarige Poolse vrouw bevrijd die vrijdagnacht was ontvoerd uit een recreatiepark in het Noord-Hollandse Opmeer. De vermeende ontvoerders, drie Polen van 26, 27 en 32 jaar, zijn aangehouden.
» de Gelderlander
zondag 13 oktober 2019, 08:53 uur
Poolse vrouw die in Opmeer ontvoerd werd, is bevrijd in Duitsland
Hart van NederlandDe Poolse vrouw (22) die zaterdag uit een vakantiehuisje op een recreatiepark in het Noord-Hollandse Opmeer werd ontvoerd, is op de Duitse snelweg bevrijd. Er zijn drie mannen gearresteerd.
» Hart van Nederland
zondag 13 oktober 2019, 07:59 uur
Ontvoerde vrouw Opmeer gevonden in Duitsland: drie mannen aangehouden
RTV N-HDe 22-jarige vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag is ontvoerd uit een vakantiehuisje op een recreatiepark in Opmeer, is terecht. Een Duitse politie-eenheid heeft haar gisteravond bevrijd.
» RTV N-H
zondag 13 oktober 2019, 00:02 uur
In Opmeer ontvoerde vrouw (22) teruggevonden in Duitsland
NOSDe 22-jarige vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag werd ontvoerd uit een huisje op een recreatiepark in Opmeer in Noord-Holland is terecht. Ze is in goede gezondheid bij de politie in Duitsland, meldt de Nederlandse politie.
» NOS
zaterdag 12 oktober 2019, 23:45 uur
Ontvoerde vrouw Opmeer gevonden in Duitsland
PZCDe 22-jarige vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag werd ontvoerd uit een vakantiehuisje op een recreatiepark in het Noord-Hollandse Opmeer, is terecht. Een politiewoordvoerder bevestigde een bericht van het Noord-Hollands Dagblad dat de vrouw ongedeerd is. Ze bevindt zich in een politiebureau in Duitsland.
» PZC
zaterdag 12 oktober 2019, 16:01 uur
Ontvoering maakt veel los op recreatiepark Opmeer: "Zoiets mag gewoon niet gebeuren"
RTV N-HDe ontvoering op recreatiepark De Dreef in Opmeer maakt vandaag op het park veel los. Vannacht werd een 22-jarige Poolse vrouw onder bedreiging van een wapen ontvoerd uit haar bungalow. Een buurman van de vrouw is bang en wil alleen anoniem reageren. "Ze hebben een vriendin van mij meegenomen", vertelt hij tegen de verslaggever.
» RTV N-H
zaterdag 12 oktober 2019, 12:42 uur
Vrouw ontvoerd uit vakantiehuis in Opmeer, politie zoekt getuigen
Hart van NederlandIn het Noord-Hollandse Opmeer is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige vrouw ontvoerd uit een huisje op recreatiepark De Dreef.
» Hart van Nederland
zaterdag 12 oktober 2019, 12:30 uur
Vrouw onder bedreiging van wapen ontvoerd uit vakantiehuisje in Opmeer
RTV N-HEen 22-jarige vrouw is vannacht onder bedreiging van een wapen ontvoerd van recreatiepark De Dreef in Opmeer. De politie is op zoek naar getuigen.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Opmeer

10 mei 09:41Autobrand in Opmeer: politie zoekt getuigen
13 oktober 11:44Duitse politie bevrijdt in Nederland ontvoerde vrouw (22) uit auto, drie verdachten vast
15 mei 16:58Tien medewerkers vleesfabriek in Opmeer onwel, productie stilgelegd
13 juli 11:53Voor het eerst in Nederland: WK schapendrijven
25 mei 09:43Politiehond haalt graffitivandaal (24) uit sloot
RSS.