menu
zoek

Nieuws Oranje

Nederland wint makkelijk van Gibraltar: 6-0

dinsdag 12 oktober 2021, 09:18 uur

Het Nederlands elftal is weer een stapje dichterbij het WK voetbal in Qatar. Oranje won maandag overtuigend van het piepkleine landje Gibraltar. Het werd 6-0.

» NOS



dinsdag 12 oktober 2021, 08:10 uur
Louis van Gaal hangt in de Kuip de lolbroek uit: ‘Spartaaaa!’
de GelderlanderHet is al vaker geschreven de voorbije maanden: Louis van Gaal lijkt in niets meer op de Louis van Gaal van een flink aantal jaren terug. De bondscoach van Oranje lijkt meer te kunnen verdragen en is op zijn tijd in voor een grap en een grol. Gisteravond was het weer raak in de Kuip na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (6-0).
» de Gelderlander
dinsdag 12 oktober 2021, 00:09 uur
‘Nieuwe’ Oranje-aanvallers van CL-niveau, maar zorgen om gevestigde namen
de GelderlanderTegen Gibraltar sloot Oranje de tweede interlandweek onder Louis van Gaal af. Ook deze week bracht weer inzichten en conclusies. Een analyse in vier punten.
» de Gelderlander
maandag 11 oktober 2021, 22:57 uur
Geen debuut voor Flekken bij Oranje in duel met Gibraltar
1LimburgMark Flekken heeft maandagavond nog niet zijn debuut gemaakt voor het Nederlands elftal. De doelman uit Bocholtz bleef de gehele wedstrijd op de bank in de wedstrijd tegen Gibraltar.
» 1Limburg
maandag 11 oktober 2021, 22:41 uur
Noord-Hollanders Klaassen, Blind en Malen zien oud-Ajacied Lang imponeren tegen Gibraltar
RTV N-HNederland heeft vanavond in Rotterdam de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar gewonnen. Oranje kende zoals verwacht weinig moeite met het dwergstaatje en won uiteindelijk met 6-0. Oud-Ajacied Noa Lang maakte zijn basisdebuut bij Oranje en was een van de smaakmakers in het elftal van bondscoach Louis van Gaal. 
» RTV N-H
maandag 11 oktober 2021, 22:38 uur
Assist en nét geen goal voor invaller Weghorst bij ruime zege Oranje
RTV OostWout Weghorst heeft in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar een half uur speeltijd gekregen van bondscoach Louis van Gaal. De spits uit Borne had met een assist een kleine bijdrage aan de 6-0 zege van het Nederlands elftal in Rotterdam.
» RTV Oost
maandag 11 oktober 2021, 22:38 uur
Oranje doet plicht en wint in De Kuip ruim van nietig Gibraltar
RTV RijnmondHet was niet de vraag of, maar met hoe veel het Nederlands elftal maandagavond zou winnen van Gibraltar. In het WK Kwalificatieduel maakte Oranje uiteindelijk zes doelpunten.
» RTV Rijnmond
maandag 11 oktober 2021, 17:13 uur
Snoept Oranje een record van België af? Dit zijn de ongekend beroerde statistieken van Gibraltar
Brabants Dagblad,,Denk maar niet dat het makkelijk is", sprak bondscoach Louis van Gaal op de persconferentie in aanloop naar het WK-kwalificatieduel met Gibraltar. Aardige woorden van de Nederlandse bondscoach, maar er is echt geen enkele reden om aan te nemen dat het vanavond in De Kuip moeilijk wordt tegen Gibraltar. Een duik in de ongekend beroerde statistieken van Gibraltar.
» Brabants Dagblad
maandag 11 oktober 2021, 16:15 uur
Het geheim van een monsterscore: ‘Snel scoren, je tegenstander moe maken en ze niet laten leven’
de GelderlanderDe Kuip als decor, een opgevijzeld vertrouwen dankzij Louis van Gaal en een tegenstander met een vrij bescheiden status. Alle ingrediënten lijken vanavond aanwezig voor een recordzege voor het Nederlands elftal, dat Gibraltar treft. Dé vraag: gaat Oranje de 11-0 zege op San Marino (2011) overtreffen?
» de Gelderlander
maandag 11 oktober 2021, 14:48 uur
De Opstelling: voor deze Oranje-elf moet Louis van Gaal van onze lezers tegen Gibraltar kiezen
PZCDuizenden bezoekers van deze site hebben de afgelopen dagen hun favoriete opstelling van het Nederlands elftal samengesteld. Volgens de meerderheid moet Oranje vanavond tegen Gibraltar in elk geval starten in een 4-3-3-opstelling. In de voorhoede krijgt Noa Lang naast Memphis Depay en Steven Berghuis de kans om zich te bewijzen.
» PZC
maandag 11 oktober 2021, 12:00 uur
LIVE | Dumfries kopt raak: Oranje komt in tweede helft razendsnel tot scoren
PZCHet Nederlands elftal neemt het vandaag om 20.45 uur op tegen Gibraltar. Tegen de op papier gemakkelijke tegenstander kan de ploeg van Louis van Gaal een grote stap richting WK-plaatsing zetten. Volg het duel vanaf 19.00 uur in ons liveblog!
» PZC
maandag 11 oktober 2021, 09:00 uur
Voor welk systeem en spelers moet Louis van Gaal kiezen? Stel jouw favoriete Oranje samen!
de GelderlanderWe hebben in Nederland bijna 18 miljoen bondscoaches als het gaat om de opstelling van Oranje. Je kunt nu ook via onze site jouw stem laten gelden. Wie moet bondscoach Louis van Gaal volgens jou vanavond (20.45 uur) opstellen in het WK-kwalificatieduel met Gibraltar? En niet onbelangrijk: voor welke systeem moet hij kiezen?
» de Gelderlander
maandag 11 oktober 2021, 07:24 uur
Nieuwswekker: Oranje tegen Gibraltar + Actie om messen in te leveren
NOSGoedemorgen! In deze Jeugdjournaal Nieuwswekker praten we je helemaal bij over wat er deze maandag gaat gebeuren en wat je hebt gemist terwijl je sliep.
» NOS
maandag 11 oktober 2021, 06:00 uur
Podcast | ‘Het doel voor Oranje: alle spelers heel houden tegen Gibraltar’
PZCIn de AD Voetbalpodcast bespreekt presentator Etienne Verhoeff met de verslaggevers Mikos Gouka en Maarten Wijffels in vier stellingen het voetbalweekend. Van Letland naar de overname van Newcastle United, het tekort aan rechtsbuitens en de Nations League.
» PZC
zondag 10 oktober 2021, 18:35 uur
Burg van HC Den Bosch bekroont sterke start van het seizoen met selectie voor Oranje
Brabants DagbladHC Den Bosch kan woensdag weer een nieuwe international bijschrijven. De rappe aanvaller Joosje Burg (24) zal dan haar debuut voor Oranje maken in de Pro League-wedstrijd tegen België. Voor Burg is het de bekroning van een sterke start van het seizoen.
» Brabants Dagblad
zondag 10 oktober 2021, 14:33 uur
Louis van Gaal neemt het op voor bekritiseerde Frenkie de Jong: ‘De geschiedenis herhaalt zich’
de GelderlanderLouis van Gaal is niet verrast door de kritiek die Frenkie de Jong momenteel krijgt in Spanje. ,,Dat is typisch Barcelona’’, sprak de bondscoach van Oranje in de aanloop naar de interland morgen (20.45 uur) tegen Gibraltar. ,,De geschiedenis herhaalt zich.’’
» de Gelderlander
zondag 10 oktober 2021, 13:13 uur
Van Gaal wijzigt Oranje tegen Gibraltar op twee plekken: ‘Denk maar niet dat het makkelijk is’
de StentorBondscoach Louis van Gaal gaat het Nederlands elftal tegen Gibraltar op twee plaatsen wijzigen. Sowieso keert vice-captain Georginio Wijnaldum terug in de basisformatie. Hij lijkt de plek van Guus Til weer in te nemen.
» de Stentor
zondag 10 oktober 2021, 12:15 uur
Danjuma sluit als vervanger van Gakpo aan bij Oranje, Wijnaldum keert terug van schorsing
Brabants DagbladArnaut Danjuma Groeneveld is aangesloten bij de selectie van het Nederlands elftal. De 24-jarige buitenspeler meldde zich vanochtend in Zeist en deed daarna mee aan de afsluitende training in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd van maandag tegen Gibraltar.
» Brabants Dagblad
zaterdag 9 oktober 2021, 19:03 uur
PSV-speler Cody Gakpo haakt geblesseerd af voor Oranje
Omroep BrabantCody Gakpo komt maandag niet meer in actie voor Oranje. De aanvaller van PSV raakte vrijdagavond geblesseerd in de wedstrijd tegen Letland. Bondscoach Louis van Gaal heeft Arnaut Danjuma Groeneveld opgeroepen als vervanger.
» Omroep Brabant
zaterdag 9 oktober 2021, 18:08 uur
Van Gaal haalt Danjuma bij Oranje, Gakpo haakt af met hersenschudding
Brabants DagbladBondscoach Louis van Gaal heeft Arnaut Danjuma Groeneveld als vervanger van Cody Gakpo opgeroepen. De PSV-aanvaller kampt met een hersenschudding en heeft het trainingskamp van Oranje verlaten.
» Brabants Dagblad
zaterdag 9 oktober 2021, 18:08 uur
Van Gaal haalt Danjuma bij Oranje, Gakpo haakt af met hersenschudding
PZCBondscoach Louis van Gaal heeft Arnaut Danjuma Groeneveld als vervanger van Cody Gakpo opgeroepen. De PSV-aanvaller kampt met een hersenschudding en heeft het trainingskamp van Oranje verlaten.
» PZC
zaterdag 9 oktober 2021, 18:08 uur
Van Gaal haalt Danjuma bij Oranje, Gakpo haakt af met hersenschudding
BN DeStemBondscoach Louis van Gaal heeft Arnaut Danjuma Groeneveld als vervanger van Cody Gakpo opgeroepen. De PSV-aanvaller kampt met een hersenschudding en heeft het trainingskamp van Oranje verlaten.
» BN DeStem
zaterdag 9 oktober 2021, 18:08 uur
Van Gaal haalt Danjuma bij Oranje, Gakpo haakt af met hersenschudding
de GelderlanderBondscoach Louis van Gaal heeft Arnaut Danjuma Groeneveld als vervanger van Cody Gakpo opgeroepen. De PSV-aanvaller kampt met een hersenschudding en heeft het trainingskamp van Oranje verlaten.
» de Gelderlander
zaterdag 9 oktober 2021, 07:51 uur
Noa Lang laat Louis van Gaal lachen: ‘Is toch ongelooflijk? Ik heb dat direct gecorrigeerd’
de StentorNoa Lang maakte gisteravond zijn debuut voor Oranje. De 22-jarige aanvaller van Club Brugge viel in de 62ste minuut in voor rechtsbuiten Steven Berghuis, maar wisselde al na zo’n vijf minuten van flank met linksbuiten Cody Gakpo. ,,Dat is toch ook ongelooflijk?”, zei Van Gaal lachend.
» de Stentor



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Oost
Foto: NOS
Foto: 1Limburg
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Oranje

27 maart 07:47Geslaagde comeback Memphis Depay, maar wie moet naast Frenkie? De plussen en minnen bij Oranje
27 maart 03:00Voetbalpodcast | ‘Met dit Oranje ga je niet op het puntje van je stoel zitten’
27 maart 00:01Oranje-opponenten Oostenrijk en Frankrijk winnen in oefeninterlands
26 maart 23:33Bart Verbruggen ging verhaal halen na tegentreffer: ‘Nou ja, een chip liegt kennelijk niet’
26 maart 22:45Oranje buigt in slotfase van oefenduel voor Duitsland
23 maart 19:18Geen spektakel bij topper tussen HZVV en WVV
23 maart 19:13Tygo Land loopt met Oranje Onder 19 EK mis: Fransen in Assen te sterk
23 maart 04:34In een Oranje zonder automatismen blinkt Tijjani Reijnders nog steeds uit terwijl anderen worstelen
21 maart 22:26Koninklijke onderscheiding voor directeur van de Groninger Archieven
21 maart 20:33LIVE play-offs | Droomstart voor Wales in strijd om plek in EK-poule van Oranje
21 maart 11:29Duitse ziekenboeg stroomt vol voor oefenduel met Oranje. Oud-speler FC Emmen derde afwezige
18 maart 16:27LIVE | Bondscoach Ronald Koeman blikt vooruit op oefenduels Oranje
18 maart 12:14Brian Brobbey meldt zich af voor Oranje, Ronald Koeman roept geen vervanger op
17 maart 16:57Shorttracksters pakken zonder Suzanne Schulting weer goud op aflossing
16 maart 08:45Dirk Kuijt op koers voor promotie in België, Xavi Simons met goal en klinkende zege naar Oranje
15 maart 17:01LIVE: FC Rijnmond met Nasser El Khayati over Feyenoorder Timber in Oranje en kraker Excelsior
14 maart 17:10Stropdassen van de koning gaan lang mee, maar ook het keppeltje droeg Willem-Alexander in 1995 al
11 maart 14:08Joshua Zirkzee loopt hamstringblessure op en kan zich niet laten zien in oefenduels Oranje
9 maart 21:19HZVV laat Oranje Nassau ontsnappen in topper: Zomer mist strafschop
5 maart 16:30Minuut stilte bij alle duels in betaald voetbal voor oud-bondscoach Kees Rijvers
RSS.