menu
zoek

Nieuws Oss

Facebook delen

Gezocht: held met flinke armen die Miriams auto van de rails redde

dinsdag 9 oktober 2018, 12:11 uur

Door het spoorwegdrama in Oss, waarbij twee weken geleden vier kinderen om het leven kwamen, kwam de herinnering aan die ene dag weer boven. Die dag dat Miriam Lemmens een held tegenkwam, een held die ze nooit heeft kunnen bedanken.


Waar: Lievekamp in Oss

» PZC
Kaart nieuws Oss. Locatie nieuws: Lievekamp


dinsdag 9 oktober 2018, 12:05 uur
Herdenkingsveld spoorwegdrama Oss wordt donderdag opgeruimd
Brabants DagbladOSS - De gemeente Oss begint donderdag om 10.30 uur met het opruimen van het herdenkingsveld aan de Gerbrandylaan. Dat gebeurt in samenwerking met de wijkraden Ruwaard en Oss-Noordwest.
» Brabants Dagblad
dinsdag 9 oktober 2018, 08:29 uur
Gezocht: held met flinke armen die Miriams auto van de rails redde
de StentorDoor het spoorwegdrama in Oss, waarbij twee weken geleden vier kinderen om het leven kwamen, kwam de herinnering aan die ene dag weer boven. Die dag dat Miriam Lemmens een held tegenkwam.
» de Stentor
dinsdag 9 oktober 2018, 08:07 uur
Oss komt samen: een stadion vol verdriet, een stad vol kracht
Brabants DagbladOSS - De zakdoeken kwamen maandag tevoorschijn in het voetbalstadion van TOP Oss. Daar keken honderden stadsgenoten op een groot scherm naar de herdenking in theater De Lievekamp en deelden ze hun verdriet over het bakfietsdrama.
» Brabants Dagblad
maandag 8 oktober 2018, 22:37 uur
Moeder die dochter verloor bij spoordrama in Oss niet boos op leidster die Stint bestuurde
Omroep BrabantDe moeder van Fleur (6), één van de kinderen die omkwamen bij het spoordrama in Oss, is absoluut niet boos op de kinderleidster die de Stint bestuurde. Dat vertelde ceremoniemeester Gemma van Gaasbank namens de vrouw tijdens de samenkomst die maandag werd georganiseerd.
» Omroep Brabant
maandag 8 oktober 2018, 19:58 uur
Indrukwekkende samenkomst na spoordrama Oss: 'Hadden alles gegeven om dit te voorkomen'
Omroep BrabantOSS - Oss stond maandag stil bij het spoordrama van 20 september waarbij vier jonge kinderen om het leven kwamen en een kind en een volwassene zwaargewond raakten. Bij de samenkomst in Theater De Lievekamp waren 550 mensen uitgenodigd, onder wie familieleden en direct betrokkenen bij het ongeluk. In het stadion van TOP Oss konden inwoners van Oss live meekijken naar de ceremonie.
» Omroep Brabant
maandag 8 oktober 2018, 18:24 uur
Emotionele herdenking ongeval Oss: 'Een verschrikkelijke klap en de wereld stond even stil'
BN DeStemOSS - ,,Een verschrikkelijke klap en de wereld stond even stil". Met die woorden nam burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans van Oss bezoekers van de herdenkingsdienst in Oss maandagmiddag terug naar 20 september. Een tragisch spoorwegongeluk kostte vier kinderen die dag het leven.
» BN DeStem
maandag 8 oktober 2018, 17:40 uur
Emotionele verhalen over Dana (8), Fleur (6), Kris (4) en Liva (4), slachtoffers van het spoordrama
Omroep BrabantOp 20 september eindigde het leven van Dana (8), Fleur (6), Kris (4) en Liva (4) veel te vroeg bij het spoordrama in Oss. Op de samenkomst die maandag werd georganiseerd in Theater De Lievekamp sprak ceremoniemeester Gemma van Gaasbank namens de getroffen families over het drama en de slachtoffers.
» Omroep Brabant
maandag 8 oktober 2018, 17:28 uur
Oss herdenkt: ‘De wereld stond even stil’
Hart van Nederland“Een verschrikkelijke klap en de wereld stond even stil.” Met die woorden nam burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans van Oss bezoekers van de herdenkingsdienst in Oss maandagmiddag terug naar 20 september. Een tragisch spoorwegongeluk kostte vier kinderen die dag het leven. Een oudere zus van twee van hen en een leidster van kinderdagverblijf Okido die met een […]
» Hart van Nederland
maandag 8 oktober 2018, 16:48 uur
Live: Oss herdenkt slachtoffers spoordrama: 'De wereld stond stil, vier stoeltjes voor altijd leeg'
de StentorOss herdenkt vandaag het spoordrama waar twee weken geleden vier kinderen bij om het leven kwamen en een kind en een begeleidster zwaargewond raakten. In Theater De Lievekamp is een herdenking voor genodigden. In het stadion van TOP Oss kunnen inwoners van Oss de herdenking volgen op een groot scherm. Volg de herdenking via dit liveblog.
» de Stentor
maandag 8 oktober 2018, 16:42 uur
Herdenking voor slachtoffers van ongeluk in Oss
NOSIn Oss is vandaag het ongeluk met de Stint herdacht. De herdenking werd gehouden in een theater. Omdat daar niet genoeg mensen in pasten, konden mensen in een voetbalstadion op een groot scherm meekijken. Het verdriet is nog altijd groot.
» NOS
maandag 8 oktober 2018, 16:23 uur
Herdenking Oss: 'De wereld stond even stil'
MetroHet tragische spoorwegongeluk in Oss dat vorige maand vier kinderen het leven kostte, is maandagmiddag herdacht. Honderden inwoners van Oss verzamelden zich in het stadion van Top OSS. „Een verschrikkelijke klap. De wereld stond even stil", zo startte burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans de herdenking. 
» Metro
maandag 8 oktober 2018, 16:00 uur
Oss herdenkt tragisch ongeluk met Stint: 'Rouwen doe je samen'
NOS"Een verschrikkelijke klap en de wereld stond even stil." Zo begon de burgemeester van Oss haar toespraak tijdens de herdenking van de slachtoffers van het tragische spoorwegongeluk.
» NOS
maandag 8 oktober 2018, 15:58 uur
Live: Oss herdenkt spoorwegdrama
de GelderlanderOSS - Oss herdenkt vandaag het spoordrama waar twee weken geleden vier kinderen bij om het leven kwamen en een kind en een begeleidster zwaargewond raakten. In Theater De Lievekamp is een herdenking voor genodigden. In het stadion van TOP Oss kunnen inwoners van Oss de herdenking volgen op een groot scherm. Volg de herdenking via dit liveblog.
» de Gelderlander
maandag 8 oktober 2018, 15:42 uur
Honderden Ossenaren kijken in Stadion Top Oss mee met samenkomst: 'Het was nog nooit zo stil hier'
Omroep BrabantOSS - Oss staat maandag volledig in het teken van de samenkomst waarin stil wordt gestaan bij het spoordrama. In Theater De Lievekamp komen familie en direct betrokkenen samen. Inwoners van Oss kunnen de bijeenkomst via grote schermen in het stadion van TOP Oss volgen.
» Omroep Brabant
maandag 8 oktober 2018, 15:31 uur
LIVE: De herdenking van het spoordrama in Oss
Hart van NederlandIn Oss wordt maandag vanaf 16:00 stilgestaan bij het spoordrama van ruim twee weken geleden. Daarbij kwamen vier basisschoolkinderen om het leven. Een vijfde kind en een leidster raakten zwaargewond.
» Hart van Nederland
maandag 8 oktober 2018, 15:27 uur
Teruglezen: 'De wereld stond stil, vier stoeltjes voor altijd leeg'
BN DeStemOSS - Oss herdacht vandaag het spoordrama waar twee weken geleden Fleur, Kris, Dana en Liva bij om het leven kwamen. In Theater De Lievekamp werden indrukwekkende woorden gesproken. In het stadion van TOP Oss was het muisstil tijdens de herdenkingsdienst die op een groot scherm werd gevolgd.
» BN DeStem
maandag 8 oktober 2018, 15:27 uur
Live: 'De wereld stond stil, vier stoeltjes voor altijd leeg'
BN DeStemOSS - Oss herdenkt vandaag het spoordrama waar twee weken geleden vier kinderen bij om het leven kwamen en een kind en een begeleidster zwaargewond raakten. In Theater De Lievekamp werden indrukwekkende woorden gesproken. In het stadion van TOP Oss konden inwoners van Oss de herdenking volgen op een groot scherm.
» BN DeStem
maandag 8 oktober 2018, 08:09 uur
Oss herdenkt fataal spoorwegongeluk
RTV UtrechtPROVINCIE UTRECHT/BILTHOVEN - In Oss wordt vanmiddag het spoorwegongeluk herdacht waarbij ruim twee weken geleden vier basisschoolkinderen om het leven kwamen. Bij dat ongeluk was een elektrische bolderkar van het bedrijf Stint Urban Mobility in Bilthoven betrokken.In Theater De Lievekamp is er voor genodigden een herdenking met sprekers en muziek. Voor inwoners van Oss is de bijeenkomst op een groot scherm te volgen in het stadion van TOP Oss.
» RTV Utrecht
maandag 8 oktober 2018, 07:31 uur
Maandag herdenkt Oss het spoorwegongeluk
MetroMaandag herdenkt Oss het spoorwegongeluk waarbij ruim twee weken geleden vier basisschoolkinderen om het leven kwamen. In Theater De Lievekamp is er voor genodigden een herdenking met sprekers en muziek. Voor inwoners van Oss is de bijeenkomst op een groot scherm te volgen in het stadion van TOP Oss.
» Metro
maandag 8 oktober 2018, 06:31 uur
Oss herdenkt spoorwegdrama
PZCOss herdenkt vandaag het spoorwegongeluk waardoor ruim twee weken geleden vier basisschoolkinderen om het leven kwamen. In Theater De Lievekamp is er voor genodigden een herdenking met sprekers en muziek.
» PZC
maandag 8 oktober 2018, 06:31 uur
Oss herdenkt vandaag het spoorwegdrama
Brabants DagbladOSS - Oss herdenkt vandaag het spoorwegongeluk waardoor ruim twee weken geleden vier basisschoolkinderen om het leven kwamen. In Theater De Lievekamp is er voor genodigden een herdenking met sprekers en muziek.
» Brabants Dagblad
zondag 7 oktober 2018, 22:41 uur
Herdenking Oss opent maandag met lied van singer-songwriter Pieter
Hart van NederlandOss herdenkt maandag de slachtoffers van het spoordrama van 20 september. Betrokkenen herdenken in besloten kring in theater de Lievekamp. Ossenaren kunnen een registratie volgen op grote schermen in het stadion van TOP Oss.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oss

17 februari 14:16Drie doden te betreuren door ongeluk op de A59 bij Rosmalen
14 februari 15:14Doodgeschoten Hakan Zatsan onder grote belangstelling begraven in Oss
14 februari 08:28Student Max (19) na feestavond in busje gesleurd en ontvoerd
12 februari 11:01SV TOP rouwt om 'zeer betrokken sponsor' Hakan Zatsan: rouwbanden en wedstrijd van zoontje afgelast
11 februari 13:42Bewoonster hoorde schoten tijdens schietpartij Oss: ‘Twee kleintjes en twee harde’
11 februari 06:52Politie onderzoekt autobranden in Oss
9 februari 10:18Boze fans van TOP Oss zoeken spelers op bij kleedkamer
8 februari 12:49Politie pakt leden criminele jeugdgroep uit Oss op voor wapenbezit
6 februari 15:27Vier jaar cel geëist in hoger beroep voor fraude met paardenvlees
1 februari 15:54OM eist twaalf jaar cel en tbs voor mislukte moordaanslag Oss
31 januari 10:05TOP Oss pikt Sjoerd Overgoor op bij Go Ahead Eagles
31 januari 06:32Automobilist belandt in zandhopen Oss en veroorzaakt gaslek
25 januari 23:15NEC-trainer Jack de Gier heeft weer een dubbel gevoel
19 januari 13:23Onduidelijk of straling rol speelde bij drama met Stint in Oss
8 januari 16:42Politie treft geen harddrugs aan bij grootschalige controle aan Osse haven
7 januari 14:01Brabantse politie haalt inbrekers uit Berkel met hoogwerker van dak
4 januari 20:52Man met mes berooft twee pizzakoeriers in Oss
31 december 18:22Man (50) uit Oss neergestoken in eigen deuropening, dader nog spoorloos
28 december 08:06Ossenaar Hans M. wilde niet ongemerkt uit het leven stappen, burgemeester Lingewaard stond perplex
27 december 18:13Brandstichter verwoest vier vrachtwagens in Oss, bedrijf looft 2500 euro uit
RSS.