menu
zoek

Nieuws Oudehorne

Ook mysterieuze metalen monoliet-achtige pilaar opgedoken in Friesland

zondag 6 december 2020, 17:13 uur

Een mysterieuze metalen monoliet-achtige pilaar is zondag ontdekt in een natuurgebied bij het Friese dorpje Oudehorne. Staatsbosbeheer bevestigt desgevraagd aan NU.nl dat in het gebied plotseling een dergelijk voorwerp is opgedoken. Eerder doken er al soortgelijke constructies op in het Amerikaanse Utah en Californië, evenals in Roemenië en Colombia.

» NU.nl
zondag 6 december 2020, 14:46 uur
Ook mysterieuze metalen monoliet opgedoken bij het Friese dorpje Oudehorne
NU.nlEen mysterieuze metalen monoliet is zondag ontdekt in een natuurgebied bij het Friese dorpje Oudehorne. Staatsbosbeheer bevestigt desgevraagd aan NU.nl dat in het gebied plotseling een dergelijk voorwerp is opgedoken. Eerder doken er al soortgelijke monolieten op in het Amerikaanse Utah en Californië, evenals in Roemenië.
» NU.nl
zondag 6 december 2020, 13:35 uur
Monoliet-achtige pilaar aangetroffen in natuurgebied bij Oudehorne
Leeuwarder CourantOUDEHORNE - In natuurgebied De Kiekenberg bij Oudehorne keek een aantal wandelaars zondagochtend vreemd op. Plots stond er een pilaar aan een vennetje in het bos. Het lijkt om een monoliet-achtig object te gaan. De afgelopen tijd verschenen er ook in Amerika en Roemenië al soortgelijke vormen in de natuur.
» Leeuwarder Courant
zondag 6 december 2020, 13:33 uur
Nu ook monoliet opgedoken in Friesland
de GelderlanderWandelaars in Friesland stonden vanochtend vreemd te kijken toen ze in een natuurgebied bij Oudehorne ineens een monoliet zagen staan. Het gevaarte duikt op kort na soortgelijke vondsten in Amerika en Roemenië.
» de Gelderlander
zondag 6 december 2020, 12:37 uur
Mysterieuze monoliet duikt op in Friesland
de TelegraafNa de op mysterieuze wijze opgedoken monolieten in Amerika en Roemenië lijkt de pilaar nu ook opgedoken te zijn op het Friese platteland. Wandelaars troffen het stalen object zondagochtend aan in een natuurgebied bij Oudehorne.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Oudehorne

6 december 17:13Ook mysterieuze metalen monoliet-achtige pilaar opgedoken in Friesland
RSS.