menu
zoek

Nieuws Oudenbosch

Zo’n 5000 items blijven achter na bankroof

zaterdag 10 maart 2018, 09:13 uur

Bij de kluisjesroof in de vestiging van de Rabobank in Oudenbosch hebben de dieven zo’n 5000 items achtergelaten. Volgens de bank gaat het onder meer om sieraden en munten. Ook zijn in de opengebroken safeloketten documenten achtergebleven.

Waar: Kade 26 in Oudenbosch

» Hart van Nederland


Kaart nieuws Oudenbosch. Locatie nieuws: Kade 26


zaterdag 10 maart 2018, 06:56 uur
Kluisjesrovers Rabobank Oudenbosch waren 24 uur binnen, alarm was uitgeschakeld
BN DeStemOUDENBOSCH - De kluisjesrovers die toesloegen in de Rabobank van Oudenbosch waren zo'n 24 uur binnen. Ze kraakten in die tijd tussen de 300 en 350 kluisjes. Het alarm van de bank was uitgeschakeld.
» BN DeStem
vrijdag 9 maart 2018, 21:19 uur
Kluisrovers Oudenbosch laten 5.000 kostbaarheden achter
BN DeStemOUDENBOSCH - De daders van de kluiskraak in Oudenbosch hebben zeker 5.000 items rondom de kluisjes achtergelaten. Het gaat daarbij om sieraden en munten. Ook zijn er documenten achtergebleven.
» BN DeStem
vrijdag 9 maart 2018, 20:53 uur
En wéér is een kluisje van Kees leeggeroofd
PZCKees de Bruyn uit Fijnaart slaapt slecht deze dagen: voor de tweede keer in tien jaar tijd is hij slachtoffer van een kluisjesroof. Volgens de dokter is zijn bloeddruk te hoog.
» PZC
vrijdag 9 maart 2018, 20:29 uur
En wéér is een kluisje van Kees leeggeroofd
BN DeStemOUDENBOSCH/FIJNAART - Kees de Bruyn uit Fijnaart slaapt slecht deze dagen. En zijn bloeddruk is te hoog, constateerde de dokter donderdag. Voor de tweede keer in tien jaar tijd is hij slachtoffer van een kluisjesroof.
» BN DeStem
vrijdag 9 maart 2018, 20:29 uur
5000 kostbaarheden achtergelaten na roof uit kluisruimte Rabobank Oudenbosch
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Bij de kluisjesroof bij de Rabobank in Oudenbosch zijn ongeveer vijfduizend waardevolle items achtergelaten. Volgens de bank gaat het om sieraden en munten die verspreid door de ruimte zijn gevonden. Klanten moeten daarom mogelijk nog maanden op hun spullen wachten. De bank blijft voorlopig gesloten.
» Omroep Brabant
vrijdag 9 maart 2018, 11:58 uur
Onderzoek naar professioneel uitgevoerde kluisjeskraak gaat lang duren
Hart van NederlandEen rechercheteam, bestaande uit forensisch specialisten en andere deskundigen, is bezig met onderzoek naar de inbraak bij de Rabobank in het Noord-Brabantse Oudenbosch. Onbekenden hebben vorig weekend in de kelder van het bankfiliaal een groot aantal kluisjes leeggeroofd. “Het wordt een zaak van lange adem want het is een inbraak die veel onderzoek behoeft”, zegt […]
» Hart van Nederland
vrijdag 9 maart 2018, 09:45 uur
Goud gestolen bij kluisjesroof Oudenbosch, maar wat kun je er mee? 'Snel witwassen is niet mogelijk'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - "Het inwisselen van goud is in Nederland aan strenge regels gebonden. Bovendien is legitimatie verplicht", dat zegt Geert-Jan de Keizer van het goudwisselkantoor in het programma WAKKER. Afgelopen weekend werd een groot aantal kluisjes leeggeroofd bij een filiaal van de Rabobank in Oudenbosch.
» Omroep Brabant
vrijdag 9 maart 2018, 08:39 uur
Kluisroof bij Rabobank een van grootste in Nederlandse geschiedenis
de GelderlanderOUDENBOSCH - De schade van de kluisjeskraak in het Brabantse Oudenbosch van afgelopen weekend is veel omvangrijker dan aanvankelijk door de Rabobank werd gemeld.
» de Gelderlander
vrijdag 9 maart 2018, 07:03 uur
Kluisjeskraak Rabobank veel groter dan gedacht
MetroDe bankroof in het Noord-Brabantse Oudenbosch afgelopen weekend blijkt veel groter dan gedacht. Volgens de Telegraaf zijn zeker 300 kluisjes leeggeroofd en zou het gaan om een van de grootste bankroven ooit in Nederland.
» Metro
vrijdag 9 maart 2018, 06:18 uur
Kluisroof Rabobank Oudenbosch een van grootste in Nederlandse geschiedenis: miljoenen gestolen
BN DeStemOUDENBOSCH - De schade van de kluisjeskraak van afgelopen weekend is veel omvangrijker dan aanvankelijk door de Rabobank werd gemeld.
» BN DeStem
vrijdag 9 maart 2018, 05:49 uur
'Kluisjeskraak Rabobank Oudenbosch een van de grootste in de Nederlandse geschiedenis'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - De schade van de kluisjeskraak in Oudenbosch van afgelopen weekend is veel omvangrijker dan aanvankelijk door de Rabobank werd gemeld. Dat meldt De Telegraaf. Justitie vermoedt volgens de krant dat er tussen de vijf en vijftien miljoen euro is buitgemaakt.
» Omroep Brabant
donderdag 8 maart 2018, 16:31 uur
Kluisjeskraak Rabobank Oudenbosch: 'Onderzoek van de lange adem'
BN DeStemOUDENBOSCH - Het onderzoek naar de mysterieuze kluisjeskraak bij Rabobank in Oudenbosch wordt er een 'van de lange adem'. ,,Dit is geen een-tweetje dat de recherche zo maar eventjes oplost'', duidt politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage.
» BN DeStem
donderdag 8 maart 2018, 15:08 uur
Politieonderzoek naar kluisjesroof Rabobank is 'zaak van lange adem'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Het politieonderzoek naar de kluisjesroof bij de Rabobank in Oudenbosch is een 'zaak van de lange adem'. Dat heeft woordvoerder Willem-Jan Uytdehage donderdagmiddag tegen Omroep Brabant gezegd. Het kan weken, misschien wel maanden duren voordat er duidelijkheid komt over wie er achter de kraak zit.
» Omroep Brabant
donderdag 8 maart 2018, 14:51 uur
Onderzoek naar kluiskraak Rabobank nog in volle gang
NU.nlHet onderzoek naar de inbraak afgelopen maandag in een filiaal van Rabobank in Oudenbosch (Brabant) is nog in volle gang. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gedaan.
» NU.nl
woensdag 7 maart 2018, 17:34 uur
Onvervangbare foto’s gestolen bij kluisjesroof Oudenbosch
Hart van NederlandEr wordt volop gespeculeerd over de werkwijze bij de kluisjesroof in Oudenbosch. Er wordt soms zelfs met bewondering over gesproken. Je hoort uitspraken als  als: “het is de perfecte bankroof” of  “het lijkt een scene uit een spannende film”.
» Hart van Nederland
woensdag 7 maart 2018, 16:50 uur
Wat als jouw kluisje wordt leeggeroofd? Banken keren verschillende bedragen uit
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Met de kluisjesroof in Oudenbosch net achter de rug, rijst de vraag hoe het zit met opgeslagen kostbaarheden. Zeker als die worden bewaard in een kluisje. Er zijn namelijk grote verschillen tussen waar je kluisje staat. “Thuis is het allemaal heel duidelijk.”
» Omroep Brabant
woensdag 7 maart 2018, 14:36 uur
Gedupeerden kluisjesroof Oudenbosch voor maximaal 45.000 euro verzekerd
BN DeStemOUDENBOSCH - De vele tientallen en mogelijk honderden gedupeerden van de grote kluisjesroof bij Rabobank in Oudenbosch, zijn via de bank voor maximaal 45.000 euro per safe verzekerd. Deze klanten moeten dan wel bewijzen wat er precies in het kluisje lag en hoeveel de gestolen spullen waard waren.
» BN DeStem
woensdag 7 maart 2018, 14:00 uur
Kluisjes Rabobank op filmische wijze beroofd
MetroEen bankinbraak zoals in een film zie je (gelukkig) in werkelijkheid zelden. Tóch gebeurde het afgelopen maandag bij een filiaal van Rabobank in Oudenbosch. De dieven beroofden verschillende kluisjes van klanten. De politie meldt nu dat de actie nauwgezet is voorbereid en bijzonder professioneel is uitgevoerd.
» Metro
woensdag 7 maart 2018, 12:42 uur
Kluiskraak in Rabobank uitgevoerd door professionals: 'Mogelijk hulp van binnenuit gehad'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - De opvallende kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is nauwgezet voorbereid en bijzonder professioneel uitgevoerd. De politie heeft dat woensdag gezegd in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche. "Het heeft alle schijn van een klassieke kraak, die professioneel is uitgevoerd", aldus een woordvoerder.
» Omroep Brabant
woensdag 7 maart 2018, 12:35 uur
Gedupeerden kraak Rabobank moeten kunnen bewijzen wat in kluisje lag
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Gedupeerde klanten van de kluisjesroof in de Rabobank in Oudenbosch zullen moeten aantonen wat erin zat om de schade vergoed te krijgen. Dat heeft directievoorzitter Johan Staes van Rabobank West-Brabant-Noord woensdagmiddag tegen Omroep Brabant. "We kunnen klanten niet op hun blauwe ogen geloven", aldus Staes.
» Omroep Brabant
woensdag 7 maart 2018, 11:01 uur
Kluiskraak Rabobank professioneel voorbereid en uitgevoerd
NU.nlDe kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is nauwgezet voorbereid en bijzonder professioneel uitgevoerd. Dat zei de politie woensdag in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche.
» NU.nl
woensdag 7 maart 2018, 10:35 uur
‘Klassieke’ kluiskraak Rabobank professioneel voorbereid
Hart van NederlandDe opvallende kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is nauwgezet voorbereid en bijzonder professioneel uitgevoerd. De politie heeft dat woensdag gezegd in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche. ”Het heeft alle schijn van een klassieke kraak, die professioneel is uitgevoerd.
» Hart van Nederland
woensdag 7 maart 2018, 10:32 uur
Kluiskraak in Rabobank uitgevoerd door professionals: 'Een klassieke kraak'
BN DeStemDe opvallende kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is werk van professionals. De politie heeft dat vanochtend gezegd in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche.
» BN DeStem
woensdag 7 maart 2018, 10:32 uur
Kluiskraak in Rabobank uitgevoerd door professionals: 'Een klassieke kraak'
Brabants DagbladDe opvallende kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is werk van professionals. De politie heeft dat vanochtend gezegd in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche.
» Brabants Dagblad
woensdag 7 maart 2018, 10:32 uur
Kluiskraak in Rabobank uitgevoerd door professionals: 'Een klassieke kraak'
PZCDe opvallende kluiskraak bij de Rabobank in Oudenbosch is werk van professionals. De politie heeft dat vanochtend gezegd in een toelichting op de eerste uitkomsten van het onderzoek door de recherche.
» PZC
woensdag 7 maart 2018, 08:46 uur
Klanten woedend na kluisjesroof bij Rabobank Oudenbosch: 'Die van mij lag bomvol met goud'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Klanten van de Rabobank in Oudenbosch reageren geschokt op het nieuws dat dieven afgelopen weekend kluisjes hebben leeggeroofd. Woensdagochtend rond acht uur stond de eerste klant al voor de dichte deur van het bankgebouw in de hoop wat meer informatie te krijgen. "Mijn kluis lag bomvol met ringen en goud", zegt de man in paniek.
» Omroep Brabant
woensdag 7 maart 2018, 07:28 uur
Ingebroken in kluisjes filiaal Rabobank in Oudenbosch
NU.nlIn een filiaal van de Rabobank in Oudenbosch (Brabant) is ingebroken in verschillende kluisjes van klanten. Wat er is buitgemaakt en hoe dat heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. 
» NU.nl
dinsdag 6 maart 2018, 22:32 uur
Inbraak in kluisjes Rabobank Oudenbosch
Hart van NederlandIn een filiaal van de Rabobank in het Brabantse Oudenbosch is ingebroken in verschillende kluisjes van klanten. Wat er is buitgemaakt en hoe dat heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de bank kan nog ook nog niet zeggen om hoeveel kluisjes het gaat. De roof in de kluisjeskelder werd maandagmiddag ontdekt. […]
» Hart van Nederland
dinsdag 6 maart 2018, 21:47 uur
Kluisjes van Rabobank in Oudenbosch leeggeroofd
PZCEen filiaal van de Rabobank in het Brabantse Oudenbosch is beroofd. Meerdere kluisjes met waardevolle spullen van klanten zijn in het weekend leeggehaald. De politie doet onderzoek en bewaakt tijdelijk het bankgebouw.
» PZC
dinsdag 6 maart 2018, 21:42 uur
Groot aantal kluisjes opengebroken bij Rabobank in Oudenbosch
BN DeStemOUDENBOSCH - De kluizenkelder van de Rabobank aan de Kade 26 in Oudenbosch is het afgelopen weekend bezocht door dieven. Volgens de politie is 'een groot aantal kluisjes' opengebroken, maar is onbekend hoe groot de buit is.
» BN DeStem
dinsdag 6 maart 2018, 20:26 uur
Kluisjesroof bij filiaal Rabobank in Oudenbosch: 'Dan denk je dat je kostbaarheden veilig liggen'
Omroep BrabantOUDENBOSCH - Bij een filiaal van de Rabobank in Oudenbosch is een roof geweest. Meerdere kluisjes met waardevolle spullen van klanten zijn in het weekend leeggeroofd. Dat bevestigt de bank tegen Omroep Brabant.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oudenbosch

23 februari 10:39Inbrekers proberen computers te stelen bij bedrijf in Oudenbosch
13 februari 14:27Rokend pakket blijkt loos alarm
11 februari 11:17Opperkletsmajoor uit Oudenbosch: ‘Bizar, ik heb al optredens staan voor 2022’
9 februari 08:20Opperkletsmajoor Joep de Wildt uit Oudenbosch maakt van humor en emotie theater
21 januari 15:39Rabobank stopt met kluisjes bij leeggeroofde bank Brabant
21 januari 11:12Drugs en wapens gevonden bij integrale controle door politie en gemeenten in West-Brabant
20 januari 11:28Jachtgeweer, munitie en drugs gevonden in huis in Oudenbosch
4 december 15:09Baby zwaar gehandicapt na dronkemansaanrijding: spoorloze Bulgaar moet 108 dagen cel in
28 oktober 20:00Twee regenboogzebrapaden kleuren voortaan de entrees van Oudenbosch
24 oktober 13:07Vijf jaar cel voor gruwelijke verkrachting ‘door zwarte magie’ in Oudenbosch
11 oktober 14:08Broers trainden voor terreuraanslag, maar waren nog op zoek naar een doelwit: één jaar celstraf
10 oktober 20:05Collectante die werd beroofd gaat voorlopig niet meer op pad: 'Het gore lef, ik ben er klaar mee'
10 oktober 14:38Zedenzaak Oudenbosch: 'Verdachte bond vrouw (21) vast in eigen huis en verkrachtte haar'
28 augustus 15:40Motorrijder zwaargewond na ongeval: A17 dicht tussen Stampersgat en Oudenbosch
8 augustus 11:20Man uit Oudenbosch aangehouden op A58 bij Waarde voor heling koperen leidingen
25 juni 13:344 jaar celstraf voor mede-daders kluisjesroof Oudenbosch
11 juni 17:34Patricia Paay opgeroepen als getuige in zaak kluisjesroof Oudenbosch, advocaat wil meer onderzoek
22 mei 20:01Ligt er een bom onder de rechtszaak rond de kluisjesroof in Oudenbosch?
14 april 15:50Twee mannen gaan met elkaar op de vuist in een woning in Oudenbosch
17 maart 21:59Bizar toeval: 's morgens boom op auto, 's avonds 214.000 euro van Miljoenenjacht
RSS.