menu
zoek

Nieuws Oudeschoot

Politie zoekt verdachte van overval op snackbar

donderdag 4 mei 2017, 09:40 uur

Twee medewerkers van een snackbar aan de Archimedesweg in Oudeschoot zijn woensdagavond rond 21.30 uur overvallen door een onbekende man.


Waar: Archimedesweg in Oudeschoot

De man kwam via de zij ingang binnen aangezien de snackbar al gesloten wat. De man riep meteen om geld. De man had een mes bij zich en bedreigde de medewerkers. Nadat hij geen geld kreeg probeerde hij één van de medewerkers te steken met het mes dat hij bij zich had. Dit lukte niet doordat de medewerker zich wist te verweren. Samen met zijn collega dreven ze de verdachte de snackbar uit. De man vluchtte in de richting van de Benzweg. De medewerker had een klein wondje overgehouden aan de worsteling met de dader. Dit kon met een pleister worden opgelost. Met behulp van Burgernet en een speurhond is de omgeving afgezocht naar de verdachte. Ondanks de tips van burgers die de Burgernetmelding hadden gehoord, is de man niet gevonden. Het gaat om een kleine man met een donkere huidskleur. Hij droeg een rode hoodie met witte strepen op de mouwen en een capuchon. Daaronder droeg hij een donkere spijkerbroek en had een zwart petje op zijn hoofd. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Heerenveen via 0900-8844. 

Overval in Oudeschoot

» Politie.nl
Kaart nieuws Oudeschoot. Locatie nieuws: 52.96056 / 5.92052 Archimedesweg


donderdag 4 mei 2017, 10:04 uur
Politie is nog op zoek naar overvaller snackbar Oudeschoot
Leeuwarder CourantOUDESCHOOT - De politie is nog altijd op zoek naar de man die woensdagavond twee medewerkers van Snackbar Plaza in Oudeschoot overviel.
» Leeuwarder Courant
donderdag 4 mei 2017, 07:05 uur
Overval op snackbar in Oudeschoot
Hart van NederlandWoensdagavond is rond half tien snackbar Plaza aan de Archimedesweg in Oudeschoot overvallen. De politie is nog altijd op zoek naar de dader. Direct na de overval is er door de politie een burgernet-actie opgestart om de dader te vinden. Het zou gaan om een donker getint persoon, circa 1.70 meter lang. Hij droeg een […]
» Hart van Nederland
woensdag 3 mei 2017, 21:56 uur
Overval op snackbar in Oudeschoot
Leeuwarder CourantSnackbar Plaza aan de Archimedesweg in Oudeschoot is woensdagavond rond 21.45 uur overvallen.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oudeschoot

3 maart 09:16Auto slaat over de kop en raakt te water in Friese Oudeschoot
4 mei 10:04Politie is nog op zoek naar overvaller snackbar Oudeschoot
RSS.