menu
zoek

Nieuws Plasmolen

Man komt om bij ongeval op N271

donderdag 10 oktober 2019, 14:55 uur

Bij een ongeval op de Rijksweg (N271) in Plasmolen is een man om het leven gekomen. Hij bestuurde een personenauto die frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen.

Waar: Rijksweg in Plasmolen

Direct na het ongeval zijn de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen om eerste hulp te verlenen. De bestuurder van de personenauto is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. De auto is in ieder geval frontaal in botsing gekomen met de vrachtwagen. Wat precies de oorzaak is wordt op dit moment door de politie onderzocht. Identiteitsgegevens van het slachtoffer worden later bekend gemaakt, als de familie van het slachtoffer is geïnformeerd.


» Politie.nl


Kaart nieuws Plasmolen. Locatie nieuws: Rijksweg


donderdag 10 oktober 2019, 22:27 uur
Tbs'er uit Pompekliniek pleegt zelfmoord tijdens verlof
BN DeStemDe 48-jarige automobilist die donderdagmiddag omkwam bij een aanrijding met een vrachtwagen in Plasmolen was Vally V., een tbs’er uit de Pompekliniek in Nijmegen die op verlof was. Hij was aan het resocialiseren en zou binnen de kliniek al suïcidaal zijn geweest, melden bronnen aan De Telegraaf. De politie gaat ervan uit dat de man expres frontaal tegen een vrachtwagen is gereden maar wil niets zeggen over zijn identiteit.
» BN DeStem
donderdag 10 oktober 2019, 21:37 uur
Tbs-cliënt Pompekliniek overleden bij frontale botsing in Plasmolen
Hart van NederlandBij een verkeersongeval is tbs-cliënt Vally V. om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde bij de N271 in de Limburgse plaats Plasmolen. De auto van V. botste op een vrachtwagen en overleed ter plaatse. V. zat vast in de Pompekliniek in Nijmegen. Politie Limburg meldt dat het gaat om suïcide van de bestuurder.
» Hart van Nederland
donderdag 10 oktober 2019, 21:13 uur
Tbs’er Nijmeegse Pompekliniek komt tijdens verlof om door opzettelijke aanrijding in Plasmolen
de StentorNIJMEGEN - Een tbs’er uit de Pompekliniek in Nijmegen is donderdagmiddag omgekomen door een ongeluk met een auto bij Plasmolen. Volgens de Politie Limburg heeft de man zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Het gaat om een patiënt van de resocialisatieafdeling die met geoorloofd verlof was, zo laat een woordvoerder van de Pompekliniek weten.
» de Stentor
donderdag 10 oktober 2019, 13:52 uur
Dode bij frontale botsing op N271 richting Plasmolen, weg afgesloten
de GelderlanderPLASMOLEN - Op de N271 richting Plasmolen zijn donderdagmiddag rond 13.00 uur een personenauto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. Daarbij is de bestuurder van de personenauto om het leven gekomen. Of er gewonden zijn, is nog niet bekend.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Plasmolen

10 oktober 22:27Tbs'er uit Pompekliniek pleegt zelfmoord tijdens verlof
28 juli 11:08Man van 52 uit Uden verdronken in jachthaven in Limburg
RSS.