menu
zoek

Nieuws Poeldijk

Inbraak bij juwelier

donderdag 17 oktober 2019, 09:33 uur

De politie kreeg donderdagochtend 17 oktober rond 04.00 uur een melding van een inbraak bij een juwelier aan de Jan Barendselaan. Agenten zagen dat aan het pand een ruit en een hek vernield waren. Er zijn geen verdachten meer aangetroffen. De politie onderzoekt de inbraak.

Waar: Jan Barendselaan in Poeldijk

Een omwonende belde direct de politie toen hij glasgerinkel en harde bonkgeluiden hoorde. Deze getuige zag nog vier onbekenden na de inbraak wegrennen in de richting van de Irenestraat. Deze vier personen zijn vervolgens via een steeg,  die ligt tussen de flat en de rijtjeswoningen, gevlucht naar de Beatrixstraat. Na kort onderzoek bleek dat de vier verdachten goederen hebben gestolen uit de winkel. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de inbraak. Klik voor een grotere weergave op de afbeelding.

Signalement
Drie verdachten waren in donker gekleed en droegen capuchons. De vierde verdachte droeg een groengrijze jas.

Iets gezien of gehoord?
De recherche Westland zoekt getuigen. Heeft u de inbraak gezien of zag u een aantal uren, dagen of weken voor de inbraak verdachte personen of voertuigen in de omgeving van de juwelier aan de Jan Barendselaan? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Indien u een camera heeft hangen aan uw pand dan hebt u mogelijk beelden waarop de verdachten te zien zijn. Meldt dit aan ons of stuur uw beelden via dit meldformulier.

Maak gebruik van cameratoezicht
Een camerabewakingssysteem helpt het beveiligingsbedrijf of u als ondernemer om bij onraad meteen in actie te komen. Bovendien helpen de beelden bij de opsporing en kunnen ze extra bewijsmateriaal vormen. En vooral: beveiligingscamera’s zijn een effectief preventiemiddel. Hebt u vragen over de aankoop en het gebruik van beveiligingscamera’s? Bijvoorbeeld aan welke eisen de camera’s moeten voldoen? Of hoe u de camerabeelden het beste kunt opslaan? Of hoe lang u de beelden mag bewaren? Kijk op de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) voor antwoorden op deze vragen. Kijk ook op deze website bij Cameratoezicht of Live View.

Inbraak in Poeldijk

» Politie.nl


Kaart nieuws Poeldijk. Locatie nieuws: 52.02348 / 4.21896 Jan Barendselaan


donderdag 17 oktober 2019, 14:55 uur
Juwelier in Poeldijk beroofd: 'Maar ik laat mij niet klein krijgen'
Omroep WestDe schrik zit er goed in bij juwelier Chris van Waes uit Poeldijk. In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in zijn zaak. Rond 04.00 ging het inbraakalarm af. 'Ik werd uit mijn bed gebeld. Dan weet je, dat is fout.' De vier verdachten worden nog gezocht. Er is voor een aanzienlijk bedrag aan juwelen gestolen.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Poeldijk

17 oktober 14:55Juwelier in Poeldijk beroofd: 'Maar ik laat mij niet klein krijgen'
18 december 20:57Vermiste 14-jarige Iris uit Poeldijk weer terecht
1 november 11:25Ryanair mag basis op Eindhoven Airport niet sluiten
28 juni 10:58Appartementen Poeldijk vanwege brandschade weken onbewoonbaar
25 juni 18:24Brand wooncomplex Poeldijk vermoedelijk aangestoken
25 juni 17:43Brand in Poeldijk: rookmelders ontbraken in gebouw
24 juni 10:32Nog geen nieuwe plek geëvacueerde bejaarden Poeldijk
26 juni 07:23West Wekker: Nagenieten van Parkpop en man verongelukt op gestolen motor
30 mei 23:3933-jarige Hagenaar opgesloten in bestelbus na inbraak
9 mei 12:07Onderzoek aanrijding ME-bus
8 mei 19:43Aangereden Feyenoordfan: Ik had er niks mee te maken
RSS.