menu
zoek

Nieuws Purmerland

Schietincident zonder gewonden

vrijdag 11 december 2020, 11:31 uur

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat op donderdagmiddag plaatsvond op de Gerbrand Katstraat in Purmerland. Naast getuigen die het incident hebben gezien of meer weten over de achtergrond hiervan, is de politie ook op zoek naar mensen die camerabeelden (dashcam) van het incident hebben gemaakt. De politie is bereikbaar op tel.nr.

Waar: Gerbrand Katstraat in Purmerland

Omstreeks 16.15 uur kreeg de politie melding dat er een schietincident had plaatsgevonden. Vanuit een auto zou zijn geschoten op een andere auto. Ter plaatse werden geen voertuigen meer aangetroffen. Wel vond de politie sporen van een schietincident. De politie heeft inmiddels contact weten te leggen met het slachtoffer. Hij bleek geen letsel te hebben opgelopen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de verdachte en de aanleiding voor het schietincident. 2020263920

(poging) Moord/Doodslag in Purmerland

» Politie.nl


Kaart nieuws Purmerland. Locatie nieuws: 52.48144 / 4.92577 Gerbrand Katstraat


donderdag 10 december 2020, 17:35 uur
Schoten gelost vanuit auto in Purmerland, dader(s) op de vlucht
RTV N-HPURMERLAND - Vanuit een auto is vanmiddag in de Gerbrand Katstraat in Purmerland op een andere auto geschoten. Dat gebeurde rond 16.15 uur en wordt bevestigd door de politie. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Purmerland

11 december 11:31Schietincident zonder gewonden
RSS.