menu
zoek

Nieuws Puttershoek

Politie zoekt getuigen ernstig geweldsincident

zaterdag 25 april 2020, 11:59 uur

De politie stelt een onderzoek in naar een zeer ernstig geweldsincident waarbij een 70-jarige inwoner uit Puttershoek zwaar mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en roep de daders van dit laffe misdrijf op zich aan te geven. Getuigen die informatie hebben over dit misdrijf worden verzocht zich te melden.

Donderdag 23 april omstreeks 21.30 uur liep de man met zijn hondje nabij de basisscholen in Puttershoek. De man kreeg met enkele jongeren een woordenwisseling toen hij reageerde op het feit dat zij hem uitscholden. Hij werd vervolgens door de jongeren aangevallen en mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onder meer een gebroken oogkas op. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen en is later in een ziekenhuis behandeld aan zijn letsel. De politie neemt de zaak hoog op en is direct een onderzoek gestart. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie sluit niet uit dat de daders van dit misdrijf uit de directe omgeving van Puttershoek moeten komen en sluit niet uit dat er anderen zijn die informatie hebben over dit incident. De betrokken worden jongeren worden opgeroepen om zich te komen melden, voordat de politie hun identiteit heeft achterhaald en zij worden thuis worden aangehouden. #foto betreft stockfoto


» Politie.nl
zaterdag 25 april 2020, 15:51 uur
Bejaarde man mishandeld na woordenwisseling met jongeren
MetroEen 70-jarige inwoner is donderdagavond in Puttershoek (Zuid-Holland) zwaar mishandeld na een woordenwisseling met een aantal jongeren. 
» Metro
zaterdag 25 april 2020, 15:35 uur
Jongeren slaan man (70) gebroken oogkas na opmerking
Blik op NieuwsDe politie stelt een onderzoek in naar een zeer ernstig geweldsincident waarbij een 70-jarige inwoner uit Puttershoek door een groepje jongeren zwaar werd mishandeld. Dit meldt de politie zaterdag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 25 april 2020, 14:20 uur
Politie: laffe jongeren slaan man (70) die hond uitliet gebroken oogkas
de TelegraafEen 70-jarige inwoner van Puttershoek is afgelopen donderdag ernstig mishandeld door een groep jongeren.
» de Telegraaf
zaterdag 25 april 2020, 14:05 uur
Jongeren breken oogkas van 70-jarige man omdat hij ze vroeg normaal te doen
de StentorEen 70-jarige man uit Puttershoek is afgelopen donderdag zwaar mishandeld. De man liet zijn hondje uit toen hij werd uitgescholden door een aantal jongeren. Toen hij daar wat van zei, vielen de jongeren hem aan. Hierbij liep de man een gebroken oogkas op.
» de Stentor
zaterdag 25 april 2020, 13:13 uur
Jongeren slaan bejaarde man gebroken oogkas na woordenwisseling
Hart van NederlandEen 70-jarige inwoner is donderdagavond in Puttershoek (Zuid-Holland) zwaar mishandeld na een woordenwisseling met een stel jongeren. De politie maakte dat zaterdag bekend. De man liep onder meer een gebroken oogkas op en moest naar het ziekenhuis. De politie heeft de daders nog niet te pakken.
» Hart van Nederland
zaterdag 25 april 2020, 12:32 uur
Man (70) houdt gebroken oogkas over aan woordenwisseling met groep jongeren
RTV RijnmondEen 70-jarige inwoner van Puttershoek is donderdagavond zwaar mishandeld door een groep jongeren. De man hield er onder meer een gebroken oogkas aan over en moest voor behandeling naar het ziekenhuis, meldt de politie.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Puttershoek

31 maart 12:40Twee slachtoffers Puttershoek om het leven gekomen door noodlottig ongeval
31 december 22:49Grote uitslaande brand in woning
25 april 15:51Bejaarde man mishandeld na woordenwisseling met jongeren
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?