menu
zoek

Nieuws Riethoven

Vermiste Jonathan weer terecht

woensdag 2 augustus 2017, 22:25 uur

De 19-jarige jongen uit Riethoven die dinsdagmorgen op het vakantie-eiland Mallorca in verwarde toestand zijn hotel uitliep en spoorloos verdween, is weer terecht.


Waar: Brabantse Riethoven in Riethoven

» de Telegraaf
Kaart nieuws Riethoven. Locatie nieuws: Brabantse Riethoven


woensdag 2 augustus 2017, 22:19 uur
Eerder vermiste jongen (19) uit Riethoven op Mallorca gevonden
BN DeStemRIETHOVEN - De 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven die sinds dinsdagmorgen vermist werd op Mallorca, is gevonden. Dat meldt een van zijn vrienden namens de vriendengroep en familie op Facebook.
» BN DeStem
woensdag 2 augustus 2017, 22:14 uur
Eerder vermiste jongen (19) uit Riethoven op Mallorca gevonden
Brabants DagbladRIETHOVEN - De 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven die sinds dinsdagmorgen vermist werd op Mallorca, is gevonden. Dat meldt een van zijn vrienden namens de vriendengroep en familie op Facebook.
» Brabants Dagblad
woensdag 2 augustus 2017, 22:11 uur
19-jarige Jonathan teruggevonden op Mallorca
Hart van NederlandDe 19-jarige Jonathan van Doorn die eerder vandaag als vermist werd opgegeven is woensdagavond teruggevonden op het Spaande eiland Mallorca. Vrienden en familie laten dat weten via een Facebookpost waar zij ook iedereen bedanken voor het delen. De politie van Mallorca zocht eerder op de dag naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven.
» Hart van Nederland
woensdag 2 augustus 2017, 19:03 uur
19-jarige Jonathan vermist op Mallorca
Hart van NederlandDe politie van Mallorca is op zoek naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven. De jongen wordt sinds dinsdagochtend vermist. Jonathan was met een groepje van zeven vrienden op vakantie op het Spaanse eiland Mallorca en is voor het laatst gezien op camera’s van hun hotel. De vader van Jonathan, Rene van Doorn, omschrijft hem […]
» Hart van Nederland
woensdag 2 augustus 2017, 18:27 uur
Jonathan (19) vermist op Mallorca
de TelegraafDe 19-jarige Jonathan van Doorn uit het Brabantse Riethoven wordt sinds dinsdagmorgen 10.30 uur vermist. Hij is voor het laatst gezien op het Spaanse Mallorca toen hij in verwarde toestand zijn hotel verliet.
» de Telegraaf
woensdag 2 augustus 2017, 17:03 uur
Vermiste Jonathan van Doorn (19) teruggevonden op Mallorca
Omroep BrabantMALLORCA - De 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven, die werd vermist op Mallorca, is woensdag teruggevonden. Dat meldt een van zijn vrienden mede namens zijn ouders woensdagavond op Facebook. De jongen was met een stel vrienden op vakantie, toen hij dinsdagochtend verdween in de plaats Arenal. De Spaanse politie was naar hem op zoek.
» Omroep Brabant
woensdag 2 augustus 2017, 16:04 uur
Brabander Jonathan (19) vermist op Mallorca
de GelderlanderDe politie van Mallorca is op zoek naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit het Brabantse Riethoven. De jongen wordt sinds gistermorgen vermist. De groep vrienden met wie hij op vakantie was ging zonder hem naar huis. 
» de Gelderlander
woensdag 2 augustus 2017, 16:04 uur
Brabander Jonathan (19) vermist op Mallorca
de StentorDe politie van Mallorca is op zoek naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit het Brabantse Riethoven. De jongen wordt sinds gistermorgen vermist. De groep vrienden met wie hij op vakantie was ging zonder hem naar huis. 
» de Stentor
woensdag 2 augustus 2017, 15:52 uur
Vakantievierder (19) vermist op Mallorca, Brabantse vriendengroep zonder hem terug naar Nederland
BN DeStemRIETHOVEN - De politie van Mallorca is op zoek naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit Riethoven. De jongen wordt sinds dinsdagmorgen vermist. 
» BN DeStem
woensdag 2 augustus 2017, 15:43 uur
Vakantievierder (19) vermist op Mallorca, Brabantse vriendengroep zonder hem terug naar Nederland
Brabants DagbladRIETHOVEN - De politie van Mallorca is op zoek naar de 19-jarige Jonathan van Doorn uit het Brabantse Riethoven. De jongen wordt sinds gistermorgen vermist. De groep vrienden met wie hij op vakantie was is zonder hem huiswaarts gekeerd. 
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Riethoven

17 augustus 15:20Automobiliste (18) vliegt uit de bocht en ramt gevel van woning in Riethoven
25 november 13:00Varkensboer redt man uit brandend huis: ‘De rook was verstikkend’
2 augustus 22:25Vermiste Jonathan weer terecht
RSS.