menu
zoek

Nieuws Rijnsburg

Twee tieners slachtoffer van mishandeling, verdachte aangehouden

woensdag 23 oktober 2019, 11:53 uur

De recherche zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Floralaan. Een 15-jarige jongen en een 14-jarig meisje, beiden uit Oegstgeest, werden dinsdagavond 22 oktober mishandeld door een 33-jarige man uit Rijnsburg. Ook een getuige die probeerde te helpen werd mishandeld.

Waar: Floralaan in Rijnsburg

De jongen en het meisje stonden rond kwart voor elf over de Floralaan met elkaar te praten. Plotseling stopte er een auto naast hun, waar een man uitsprong. De man zei een aantal dingen waar het stel niets van begreep. Vervolgens greep de man het meisje bij haar nek. Daarna gaf hij de jongen een duw, waardoor de jongen op de grond viel. Ook toen de jongen op de grond lag schopte de man hem nog enkele keren. Een omstander probeerde tussenbeide te komen, hij werd door de Rijnsburger in zijn gezicht geslagen. De verdachte ging er vervolgens vandoor in zijn auto. De 15-jarige jongen is vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen is behandeld. Het meisje en de getuige hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Na het incident werd er direct een onderzoek opgestart. Na enkele uren kon de verdachte worden aangehouden in een woning aan het Seringenplantsoen. Hij is meegenomen naar het bureau en zit vast voor verhoor.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident, of mensen die op andere wijze informatie hebben over deze mishandeling. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen, via het nummer 0800-7000.

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Rijnsburg

» Politie.nl


Kaart nieuws Rijnsburg. Locatie nieuws: 52.18510 / 4.44414 Floralaan


woensdag 23 oktober 2019, 19:30 uur
Jongen (15) naar ziekenhuis na mishandeling, man uit Rijnsburg opgepakt
Omroep WestEen jongen van 15 is dinsdagavond gewond geraakt toen hij werd mishandeld in Rijnsburg. Ook een 14-jarig meisje werd aangevallen. De politie heeft een man uit Rijnsburg gearresteerd.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Rijnsburg

5 november 18:14Man loopt ernstig hoofdletsel op bij aanhouding door politie in Rijnsburg
18 oktober 13:03Lichaam vermiste Kees (53) gevonden in zee bij Scheveningen
29 maart 10:49Man gewond bij woningoverval in Rijnsburg
23 oktober 19:30Jongen (15) naar ziekenhuis na mishandeling, man uit Rijnsburg opgepakt
10 augustus 22:06Harde wind speelt evenementen parten, Flower Parade Rijnsburg verplaatst naar binnen
4 september 07:29Archeologische topvondst: om je handen in te wassen of voor crematies
RSS.