menu
zoek

Nieuws Rohel

Automobilisten gewond bij aanrijding

maandag 16 januari 2017, 13:48 uur

Bij een frontale aanrijding op de N924 bij Rohel zijn maandagochtend drie personen gewond geraakt. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Waar: Vierhuisterweg in Rohel

Een 24-jarige automobiliste uit Echtenerbrug is vermoedelijk op de verkeerde weghelft beland. Daar kwam zij in aanrijding met een auto uit tegenovergestelde richting. Deze werd bestuurd door een 60-jarige man uit Lippenhuizen. Door de botsing raakte de vrouw bekneld. Zij is door de brandweer uit haar auto bevrijd en vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het mannelijk slachtoffer is met de pijn op de borst naar het ziekenhuis gebracht. Bij hem in de auto zat nog een man die ter plekke aan een hoofdwond is behandeld. De verkeersongevallenanalysedienst van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. In de onderzoek wordt ook gekeken naar mogelijke gladheid in verband met het besneeuwde wegdek. 

Verkeer in Rohel

» Politie.nl


Kaart nieuws Rohel. Locatie nieuws: 52.91743 / 5.83181 Vierhuisterweg


maandag 16 januari 2017, 08:30 uur
Drie gewonden door ongeluk op spekgladde weg bij Rohel
Hart van NederlandBij een ernstig ongeluk op de Vierhuisterweg bij Rohel zijn maandagmorgen twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Drie personen raakten gewond, waarvan zeker een zwaargewond. De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers uit de auto’s te bevrijden.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Rohel

16 januari 13:48Automobilisten gewond bij aanrijding
RSS.