menu
zoek

Nieuws Rosmalen

Geen aanwijzing misdrijf bij dode vrouw

vrijdag 1 juli 2022, 16:31 uur

Er zijn geen indicaties dat de vrouw die woensdagavond dood in haar woning in Rosmalen werd aangetroffen, slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. Haar zoon, die voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood werd aangehouden, is in vrijheid gesteld.

Waar: Wethouder Noppenlaan in Rosmalen

Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was van een natuurlijk overlijden zijn we een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw kwam niet meteen vast te staan en daarom hielden we rekening met meerdere scenario’s.  Geen verdachte meer De 40-jarige zoon van de overleden vrouw werd die avond aangehouden. Vandaag werd de man in vrijheid gesteld, nadat uit het onderzoek en de sectie was gebleken dat de vrouw zeer waarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven was gekomen.   


» Politie.nl


Kaart nieuws Rosmalen. Locatie nieuws: 51.72153 / 5.36689 Wethouder Noppenlaan
Wethouder Noppenlaan in Rosmalen


donderdag 30 juni 2022, 15:31 uur
Politie onderzoekt overlijden vrouw in Rosmalen
Politie.nlWij doen onderzoek naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. De 68-jarige vrouw werd gisterenavond dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk.
Melding Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Onderzoek Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was een natuurlijk overlijden zijn we  een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vast komen te staan. Daarom houden we rekening met meerdere scenario’s.  Aanhouding De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is gisteren als verdachte aangehouden.  Of én wat voor rol hij heeft gespeeld in het overlijden zijn vragen die deel uitmaken van het onderzoek. Ook begrijpen we dat er vragen leven over de achtergrond van de verdachte. Op dergelijke vragen gaan wij in verband met het onderzoek niet in. Vervolgonderzoek Het politieonderzoek is dus nog in volle gang en zoals aangegeven worden er verschillende scenario’s onderzocht. Zo bekijken we camerabeelden en horen we mogelijke getuigen. Ook vindt er op een later moment nader forensisch onderzoek plaats waarmee hopelijk meer duidelijkheid komt over de doodsoorzaak. Info of tips? Heeft u tips, informatie of camerabeelden die ons verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

» Politie.nl
vrijdag 1 juli 2022, 17:16 uur
Vrouw (68) uit Rosmalen niet door misdrijf om het leven gekomen, zoon (40) weer vrijgelaten
Brabants DagbladROSMALEN - De vrouw die woensdagavond dood werd aangetroffen in haar woning in Rosmalen, is geen slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. De politie meldt dat de zoon van de vrouw is vrijgelaten. Hij is geen verdachte meer.
» Brabants Dagblad
vrijdag 1 juli 2022, 17:02 uur
Zoon (40) van dode vrouw (68) uit Rosmalen vrijgelaten: geen misdrijf
Omroep BrabantEen 40-jarige man uit Rosmalen is vrijgelaten, omdat hij niets te maken heeft met de dood van zijn 68-jarige moeder. Er zijn geen aanwijzingen dat de overleden vrouw, die woensdagavond in haar huis werd gevonden, slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat is volgens de politie de voorlopige conclusie na uitvoerig onderzoek.
» Omroep Brabant
donderdag 30 juni 2022, 20:09 uur
Vrouw (68) dood in woning Rosmalen aangetroffen, zoon (40) aangehouden
Blik op NieuwsDe politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. 'De 68-jarige vrouw werd woensdagavond na een melding rond 23.00 uur dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk', zo meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 30 juni 2022, 11:40 uur
‘Zoon’ opgepakt na vondst dode vrouw in Rosmalen: ‘Hij riep dat hij haar mantelzorger was’
de StentorAan de Wethouder Noppenlaan in het Brabantse Rosmalen is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Een man is als verdachte aangehouden. Volgens een buurtbewoonster gaat het om de zoon van de overleden vrouw.
» de Stentor
donderdag 30 juni 2022, 11:40 uur
‘Zoon’ opgepakt na vondst dode vrouw in Rosmalen: ‘Hij riep dat hij haar mantelzorger was’
BN DeStemAan de Wethouder Noppenlaan in het Brabantse Rosmalen is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Een man is als verdachte aangehouden. Volgens een buurtbewoonster gaat het om de zoon van de overleden vrouw.
» BN DeStem
donderdag 30 juni 2022, 01:47 uur
Man vast na vondst overleden vrouw in Rosmalen
NOSDe politie heeft in een woning in Rosmalen het lichaam van een overleden vrouw gevonden. Naar aanleiding hiervan is een man opgepakt.
» NOS
woensdag 29 juni 2022, 23:58 uur
Dode vrouw gevonden in huis Rosmalen, man opgepakt
Omroep BrabantIn een huis aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen is woensdagavond rond elf uur het lichaam van een vrouw gevonden. Agenten hebben een man gearresteerd. Het is nog onduidelijk hoe het slachtoffer is overleden. De politie is ter plaatse en doet onderzoek. Welke rol de man heeft gehad in het overlijden van vrouw wordt eveneens onderzocht.
» Omroep Brabant
woensdag 29 juni 2022, 23:56 uur
Vrouw dood gevonden in woning in Rosmalen, verdachte aangehouden
Brabants DagbladROSMALEN - In een woning aan de Wethouder Noppenlaan is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Een man is als verdachte aangehouden.
» Brabants Dagblad
woensdag 29 juni 2022, 23:56 uur
Vrouw dood gevonden in woning in Rosmalen, verdachte aangehouden
de GelderlanderROSMALEN - In de Wethouder Noppenlaan is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Een man is als verdachte aangehouden.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Rosmalen

27 juli 09:08Man op quad overleden door aanrijding tegen een boom in Rosmalen
23 juli 12:03Politie houdt Bosschenaar (53) aan na dodelijk incident zwemplas IJzeren Kind
22 juli 17:20Verdachte van steekpartij op terras in Rosmalen vervolgd voor doodslag
22 juli 13:15Motorrijdster (31) uit Cuijk omgekomen bij ongeluk op A59 bij Rosmalen
1 juli 17:16Vrouw (68) uit Rosmalen niet door misdrijf om het leven gekomen, zoon (40) weer vrijgelaten
29 juni 21:47Tim van Rijthoven blijft maar verbazen: Nederlander ook te sterk voor Reilly Opelka op Wimbledon
25 juni 13:31Bestuurder laat flinke schade achter na rit door Rosmalen: ‘Raakte alles wat hij tegenkwam’
20 juni 19:28Derde verdachte (22) aangehouden voor overval op Mark Gillis
20 juni 16:41Nog eens drie schapen van aangevallen kudde overleden: 'We zijn verslagen'
14 juni 17:00Oud-trainster Tim van Rijthoven is apetrots: 'Talent zat er al vroeg in'
12 juni 14:03Aleksandrova zorgt voor verrassing met zege op Sabalenka in finale Rosmalen
10 juni 21:20Tennisster Schuurs geeft in Rosmalen op met rugblessure
7 juni 21:22Tim van Rijthoven net als Tallon Griekspoor ook naar tweede ronde in Rosmalen
7 juni 15:08Tennisser Van de Zandschulp al in eerste ronde uitgeschakeld in Rosmalen
6 juni 19:06Zoveel water werd zelfs het zwembad te veel: Kwekkelstijn in Rosmalen dicht door waterschade
4 juni 18:35Van de Zandschulp treft Fin Ruusuvuori in Rosmalen
4 juni 10:01Pizzabezorger mishandeld, bedreigd en beroofd
31 mei 11:59Verdachte overval Mark Gillis gearresteerd
24 mei 21:58Grote brand bij Thais restaurant la Miat Thai aan de Schoolstraat in Rosmalen
10 mei 18:09Fietser overleden door aanrijding met auto in Rosmalen
RSS.