menu
zoek

Nieuws Rosmalen

Geen aanwijzing misdrijf bij dode vrouw

vrijdag 1 juli 2022, 16:31 uur

Er zijn geen indicaties dat de vrouw die woensdagavond dood in haar woning in Rosmalen werd aangetroffen, slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. Haar zoon, die voor mogelijke betrokkenheid bij haar dood werd aangehouden, is in vrijheid gesteld.

Waar: Wethouder Noppenlaan in Rosmalen

Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was van een natuurlijk overlijden zijn we een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw kwam niet meteen vast te staan en daarom hielden we rekening met meerdere scenario’s.  Geen verdachte meer De 40-jarige zoon van de overleden vrouw werd die avond aangehouden. Vandaag werd de man in vrijheid gesteld, nadat uit het onderzoek en de sectie was gebleken dat de vrouw zeer waarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven was gekomen.   


» Politie.nl

Kaart nieuws Rosmalen. Locatie nieuws: 51.72153 / 5.36689 Wethouder Noppenlaan
Wethouder Noppenlaan in Rosmalen


donderdag 30 juni 2022, 15:31 uur
Politie onderzoekt overlijden vrouw in Rosmalen
Politie.nlWij doen onderzoek naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. De 68-jarige vrouw werd gisterenavond dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk.
Melding Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Onderzoek Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was een natuurlijk overlijden zijn we  een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vast komen te staan. Daarom houden we rekening met meerdere scenario’s.  Aanhouding De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is gisteren als verdachte aangehouden.  Of én wat voor rol hij heeft gespeeld in het overlijden zijn vragen die deel uitmaken van het onderzoek. Ook begrijpen we dat er vragen leven over de achtergrond van de verdachte. Op dergelijke vragen gaan wij in verband met het onderzoek niet in. Vervolgonderzoek Het politieonderzoek is dus nog in volle gang en zoals aangegeven worden er verschillende scenario’s onderzocht. Zo bekijken we camerabeelden en horen we mogelijke getuigen. Ook vindt er op een later moment nader forensisch onderzoek plaats waarmee hopelijk meer duidelijkheid komt over de doodsoorzaak. Info of tips? Heeft u tips, informatie of camerabeelden die ons verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

» Politie.nl
vrijdag 1 juli 2022, 17:16 uur
Vrouw (68) uit Rosmalen niet door misdrijf om het leven gekomen, zoon (40) weer vrijgelaten
Brabants DagbladROSMALEN - De vrouw die woensdagavond dood werd aangetroffen in haar woning in Rosmalen, is geen slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat is de voorlopige conclusie na de sectie op haar lichaam en het rechercheonderzoek. De politie meldt dat de zoon van de vrouw is vrijgelaten. Hij is geen verdachte meer.
» Brabants Dagblad
vrijdag 1 juli 2022, 17:02 uur
Zoon (40) van dode vrouw (68) uit Rosmalen vrijgelaten: geen misdrijf
Omroep BrabantEen 40-jarige man uit Rosmalen is vrijgelaten, omdat hij niets te maken heeft met de dood van zijn 68-jarige moeder. Er zijn geen aanwijzingen dat de overleden vrouw, die woensdagavond in haar huis werd gevonden, slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dat is volgens de politie de voorlopige conclusie na uitvoerig onderzoek.
» Omroep Brabant
donderdag 30 juni 2022, 20:09 uur
Vrouw (68) dood in woning Rosmalen aangetroffen, zoon (40) aangehouden
Blik op NieuwsDe politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. 'De 68-jarige vrouw werd woensdagavond na een melding rond 23.00 uur dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk', zo meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 30 juni 2022, 11:40 uur
‘Zoon’ opgepakt na vondst dode vrouw in Rosmalen: ‘Hij riep dat hij haar mantelzorger was’
de StentorAan de Wethouder Noppenlaan in het Brabantse Rosmalen is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Een man is als verdachte aangehouden. Volgens een buurtbewoonster gaat het om de zoon van de overleden vrouw.
» de Stentor
donderdag 30 juni 2022, 11:40 uur
‘Zoon’ opgepakt na vondst dode vrouw in Rosmalen: ‘Hij riep dat hij haar mantelzorger was’
BN DeStemAan de Wethouder Noppenlaan in het Brabantse Rosmalen is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Een man is als verdachte aangehouden. Volgens een buurtbewoonster gaat het om de zoon van de overleden vrouw.
» BN DeStem
donderdag 30 juni 2022, 01:47 uur
Man vast na vondst overleden vrouw in Rosmalen
NOSDe politie heeft in een woning in Rosmalen het lichaam van een overleden vrouw gevonden. Naar aanleiding hiervan is een man opgepakt.
» NOS
woensdag 29 juni 2022, 23:58 uur
Dode vrouw gevonden in huis Rosmalen, man opgepakt
Omroep BrabantIn een huis aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen is woensdagavond rond elf uur het lichaam van een vrouw gevonden. Agenten hebben een man gearresteerd. Het is nog onduidelijk hoe het slachtoffer is overleden. De politie is ter plaatse en doet onderzoek. Welke rol de man heeft gehad in het overlijden van vrouw wordt eveneens onderzocht.
» Omroep Brabant
woensdag 29 juni 2022, 23:56 uur
Vrouw dood gevonden in woning in Rosmalen, verdachte aangehouden
Brabants DagbladROSMALEN - In een woning aan de Wethouder Noppenlaan is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Een man is als verdachte aangehouden.
» Brabants Dagblad
woensdag 29 juni 2022, 23:56 uur
Vrouw dood gevonden in woning in Rosmalen, verdachte aangehouden
de GelderlanderROSMALEN - In de Wethouder Noppenlaan is woensdagavond een vrouw dood gevonden in haar woning. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Een man is als verdachte aangehouden.
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Rosmalen

18 april 10:09LIVE topamateurs: kijk zondag exclusief op deze site naar OSS'20 - OJC Rosmalen
13 april 21:16Bewoners komen thuis en zien object dat lijkt op explosief in gang liggen, woningen ontruimd
3 april 16:40Toestand te water geraakte kleuter (4) stabiel: school Rosmalen donderdag weer open
24 februari 18:50Fret Freddy gaat buiten op avontuur: 'Kan niet met de hond overweg'
13 februari 10:18Geluksvogel uit Rosmalen krijgt 10 jaar lang een ton per jaar van Staatsloterij
25 januari 18:42Trein ramt auto vrouw op spoorwegovergang in Rosmalen
25 januari 15:26Trein schept auto op overweg in Rosmalen, vrouw zwaargewond uit auto bevrijd
19 januari 06:17Ruim 20 jerrycans met vermoedelijk drugsafval gevonden in Rosmalen
10 januari 15:17Vrachtwagenchauffeur voelt grond letterlijk onder zich wegzakken, rit eindigt in zinkgat
11 december 14:30Overleden man aangetroffen in woning
5 december 08:46Zwaargewonde aangetroffen op fietspad in Rosmalen
24 november 15:49Archeoloog vindt unieke Middeleeuwse munt uit Coevorden
31 oktober 22:09Almere City op halve kracht een maatje te groot voor OJC Rosmalen
23 september 10:06Inzittenden ongedeerd na auto te water
5 september 18:34Het succes van dit familiebedrijf wankelt. Shoeby in zwaar weer door naweeën van coronacrisis
17 augustus 17:38Auto rijdt binnen bij Chinees restaurant, eigenaar dacht aan ontploffing
9 augustus 13:34Eigenaar vakantiepark ontdaan na explosie: 'Had anders kunnen aflopen'
31 juli 21:48Auto van talud bij knooppunt Hintham op de snelweg A59 bij Rosmalen
19 juli 14:10Politie weet meer over ongeluk in Kruisstraat waarbij fietsster zwaargewond raakte
21 juni 16:51Heijmans neemt familiebedrijf Van Wanrooij met alle werknemers over
RSS.