menu
zoek

Nieuws Rotterdam

Facebook delen

Meer bekend over moord op meisje in Rotterdam

donderdag 20 december 2018, 18:21 uur

De politie heeft meer verteld over de moord op een meisje in Rotterdam. Het meisje heet Humeyra en werd al eerder bedreigd en mishandeld door de man die is opgepakt.


Waar: Essenburgstraat in Rotterdam

» NOS
Kaart nieuws Rotterdam. Locatie nieuws: Essenburgstraat


donderdag 20 december 2018, 15:15 uur
Honderden herdenken doodgeschoten Humeyra in Rotterdamse moskee
NOSIn de Mevlana Moskee in Rotterdam is vanmiddag het dodengebed geweest voor de dinsdag doodgeschoten 16-jarige Humeyra. Er waren honderden mensen bij aanwezig.
» NOS
donderdag 20 december 2018, 14:09 uur
'Humeyra was een lief meisje dat altijd glimlachte'
RTV RijnmondHonderden mensen zijn donderdag naar de Mevlana Moskee in Rotterdam gekomen om de 16-jarige Humeyra te herdenken. Ook familie van het meisje was aanwezig.
» RTV Rijnmond
donderdag 20 december 2018, 13:39 uur
Bekir E. dreigde eerder al Humeyra te vermoorden
NOSDe man die ervan wordt verdacht de 16-jarige Humeyra uit Rotterdam te hebben doodgeschoten, heeft in mei al gedreigd haar om het leven te brengen. Dat blijkt uit het vonnis in een rechtszaak over mishandeling van Humeyra, afgelopen zomer, door dezelfde man. Bekir E. was eerder ook al agressief tegen andere meisjes.
» NOS
donderdag 20 december 2018, 02:21 uur
'Verdachte Rotterdam stuurde Humeyra dreigfoto met vuurwapens'
NOSHet meisje uit Rotterdam dat dinsdag bij haar school werd doodgeschoten, had een week eerder een foto gekregen van haar ex-vriend waarop hij poseert met twee vuurwapens in de hand. Dat meldt De Telegraaf op basis van politiebronnen.
» NOS
woensdag 19 december 2018, 20:23 uur
Humeyra stapte naar politie omdat stalker Bekir E. zich niet hield aan contactverbod
de GelderlanderROTTERDAM- Bekir E., verdacht van de moord op de 16-jarige Humeyra, werd eerder veroordeeld voor het bedreigen en mishandelen van zijn slachtoffer. Als deel van zijn straf mocht hij geen contact opnemen met het Rotterdamse meisje.
» de Gelderlander
woensdag 19 december 2018, 18:29 uur
De draad oppakken na fatale steekpartij op school: 'Het blijft je altijd bij'
NOSGeef ruimte aan alle emoties, maar ga ook weer doen waar je goed in bent. Het is het advies van Ton Senf aan het Designcollege in Rotterdam, waar gisteren een leerlinge van 16 werd doodgeschoten. Senf was directeur van het Technisch College Amsterdam toen een leerling daar in 2007 een medescholier doodstak.
» NOS
woensdag 19 december 2018, 13:30 uur
Doodgeschoten 16-jarig meisje Rotterdam werd door verdachte zwart gemaakt op Facebook
de StentorVerdachte Bekir E. zou Humeyra Öz herhaaldelijk zwart hebben gemaakt op Facebook. Met een account onder een andere naam zou hij de doodgeschoten Rotterdamse (16 jaar) bijvoorbeeld hebben beticht van diefstal. ,,Stuur een bericht als je haar ziet’’, was zijn oproep.
» de Stentor
woensdag 19 december 2018, 13:07 uur
Aboutaleb bezoekt herdenkingsruimte doodgeschoten scholiere
Hart van NederlandBurgemeester Ahmed Aboutaleb heeft woensdagochtend het Rotterdam Designcollege bezocht. Op de vmbo-school is dinsdag een 16-jarige leerlinge doodgeschoten. Leerlingen en docenten staan stil bij bij de dood van het meisje.
» Hart van Nederland
woensdag 19 december 2018, 12:24 uur
Burgemeester bezoekt Rotterdamse school waar leerling (16) werd gedood
NU.nlBurgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft woensdag het Designcollege bezocht voor een bijeenkomst naar aanleiding van het overlijden van de zestienjarige Humeyra. Zij werd dinsdagmiddag doodgeschoten in de fietsenstalling van het schoolgebouw.
» NU.nl
woensdag 19 december 2018, 12:24 uur
'Verdachte schietpartij Designcollege kon contactverbod niet verkroppen'
RTV RijnmondBekir E., die vastzit vanwege de dodelijke schietpartij op het Designcollege in Rotterdam, had kort voordat hij met een vuurwapen naar de school ging een contactverbod gekregen. Hij mocht van de rechter twee jaar lang niet bij de 16-jarige Humeyra in de buurt komen. Dat zegt een bekende van het slachtoffer tegen RTV Rijnmond.
» RTV Rijnmond
woensdag 19 december 2018, 11:08 uur
Leerlingen Designcollege herdenken doodgeschoten Humeyra (16)
BN DeStemHet Designcollege in Rotterdam heeft vanochtend de deuren geopend na het drama van gistermiddag, waarbij de 16-jarige leerlinge Humeyra werd doodgeschoten. Burgemeester Aboutaleb woont de herdenkingsbijeenkomst met docenten en leerlingen bij.
» BN DeStem
woensdag 19 december 2018, 11:01 uur
Leerlingen herdenken 16-jarige Humeyra: 'We gaan haar missen'
NOSLeraren, leerlingen en hun ouders zijn vanmorgen bij elkaar gekomen op het Designcollege in Rotterdam naar aanleiding van de dood van de 16-jarige leerlinge Humeyra. Het meisje werd gisteren doodgeschoten in de fietsenstalling van de school.
» NOS
woensdag 19 december 2018, 09:59 uur
School Rotterdam bijeen na schietpartij waar leerling (16) slachtoffer van werd
NU.nlIn het Rotterdam Designcollege vindt woensdag een bijeenkomst plaats naar aanleiding van het overlijden van de zestienjarige Humeyra, die dinsdagmiddag in de fietsenstalling van het schoolgebouw werd doodgeschoten. 
» NU.nl
woensdag 19 december 2018, 09:22 uur
School Rotterdam weer open na fatale schietpartij
Hart van NederlandDe eerste docenten en leerlingen druppelen woensdagochtend het Rotterdam Designcollege binnen. Sommige van hen hebben bloemen bij zich. Voor de deur staan twee agenten. Verder herinnert op het oog niets aan het drama van dinsdagmiddag toen een 16-jarige leerlinge in de fietsenstalling werd doodgeschoten.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 21:08 uur
Verdachte schietpartij Essenburgstraat is bekende van de politie
RTV RijnmondDe man die verdacht wordt van het doodschieten van de 16-jarige Humeyra op het Designcollege in Rotterdam, is een bekende van politie en justitie. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigd.
» RTV Rijnmond
dinsdag 18 december 2018, 20:04 uur
Rotterdamse school ‘erg aangedaan’ na dood 16-jarige leerlinge
Hart van NederlandDocenten van het Rotterdam Designcollege zijn diep geschokt door het overlijden van de 16-jarige leerlinge die dinsdagmiddag op de school werd doodgeschoten.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 19:48 uur
Rouw op Rotterdamse school na moord: 'Dit is ergste wat kan gebeuren'
NOSScholieren en docenten van het Designcollege in Rotterdam zijn in rouw. In de fietsenstalling van het Designcollege is vanmiddag een 16-jarig meisje doodgeschoten. De politie heeft kort daarna een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden.
» NOS
dinsdag 18 december 2018, 18:22 uur
Rotterdamse moskee bidt voor doodgeschoten Humeyra Öz (16)
de GelderlanderROTTERDAM - Het meisje dat vanmiddag werd doodgeschoten bij het Designcollege in Rotterdam, is de 16-jarige Humeyra Öz. Zij zou dit jaar eindexamen doen op de vmbo-school waar ze overleed in het fietsenhok.
» de Gelderlander
dinsdag 18 december 2018, 16:40 uur
Leerlingen getuige van fatale schietpartij: ‘Ik zag haar op de grond liggen’
Hart van NederlandLeerlingen van het Rotterdam Designcollege waar dinsdagmiddag een 16-jarige leerlinge is doodgeschoten, hoorden keiharde knallen, die later schoten bleken. Ook zag een van de leerlingen haar dood op de grond liggen.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 16:22 uur
Slachtoffer deed eindexamen op Rotterdam Designcollege
RTV RijnmondHet 16-jarige meisje dat dinsdagmiddag werd doodgeschoten, was leerlinge op het Rotterdam Designcollege. Zij zat in de vierde klas en deed eindexamen. Dat vertelt Marc Otto, voorzitter van de raad van bestuur van LMC, de scholenkoepel waaronder Rotterdam Designcollege valt.
» RTV Rijnmond
dinsdag 18 december 2018, 16:11 uur
Schietpartij Rotterdamse school heeft een “onwijs grote impact”
Hart van NederlandDe schietpartij waardoor een 16-jarige leerlinge uit het vierde leerjaar van het Designcollege Rotterdam omkwam, heeft een “onwijs grote impact”. “We hebben de eerste afschuw gedeeld”, aldus bestuursvoorzitter Mark Otto van LMC Voortgezet Onderwijs, waar de school onder valt, enkele uren na de fatale schietpartij.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 16:06 uur
Ooggetuigen schietpartij Essenburgstraat: 'toen zag ik daar een meisje liggen'
RTV Rijnmond"Er lag heel veel bloed. Ik wist echt niet wat te doen", vertelt een scholier van het Designcollege aan de Essenburgstraat in Rotterdam, waar dinsdagmiddag een 16-jarige leerlinge werd doodgeschoten. Een 31-jarige man werd korte tijd later aangehouden als verdachte.
» RTV Rijnmond
dinsdag 18 december 2018, 15:03 uur
Politie houdt verdachte van dodelijke schietpartij aan in Rotterdam-Noord
RTV RijnmondDe 31-jarige man die verdacht wordt van de dodelijke schietpartij in de Rotterdamse Essenburgstraat is in Rotterdam-Noord opgepakt. Hij werd gearresteerd op de Bergselaan. Omstanders melden dat de politie een wapen in beslag genomen heeft.
» RTV Rijnmond
dinsdag 18 december 2018, 14:48 uur
Meisje (16) doodgeschoten bij Rotterdamse school, verdachte opgepakt
NU.nlEen zestienjarig meisje is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een schietpartij bij een middelbare school aan de Essenburgstraat in Rotterdam. De politie heeft korte tijd later op de Bergselaan, een paar kilometer verderop, een 31-jarige verdachte aangehouden.
» NU.nl
dinsdag 18 december 2018, 14:45 uur
Meisje doodgeschoten bij school in Rotterdam
NOSHeftig nieuws uit Rotterdam. Daar is een meisje van 16 doodgeschoten in de fietsenstalling van een school. Een man van 31 jaar is opgepakt.
» NOS
dinsdag 18 december 2018, 14:20 uur
Meisje (16) overleden bij schietpartij in Rotterdam: verdachte aangehouden
de StentorIn het Designcollege in Rotterdam heeft vanmiddag een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 16-jarig meisje is overleden. De politie heeft een 31-jarige Rotterdammer aangehouden. De familie van het meisje is geïnformeerd en wordt net als getuigen opgevangen.
» de Stentor
dinsdag 18 december 2018, 14:19 uur
Meisje (16) overleden bij schietpartij Designcollege in Rotterdam-West: verdachte (31) aangehouden
de GelderlanderIn het Designcollega aan de Essenburgstraat heeft een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 16-jarig meisje is overleden. De politie heeft een 31-jarige Rotterdammer aangehouden aan de Bergselaan. De familie van het meisje is geïnformeerd en wordt net als getuigen opgevangen.
» de Gelderlander
dinsdag 18 december 2018, 14:18 uur
Meisje (16) doodgeschoten in Rotterdam, 31-jarige verdachte aangehouden
NU.nlEen zestienjarig meisje is dinsdagmiddag bij een schietpartij aan de Essenburgstraat in Rotterdam overleden. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden.
» NU.nl
dinsdag 18 december 2018, 14:12 uur
Slachtoffer fatale schietpartij in Rotterdam is 16-jarig meisje
RTV RijnmondBij de schietpartij in de Essenburgstraat in Rotterdam-West is een 16-jarig meisje om het leven gekomen. Het gaat om een leerling van het Designcollege.
» RTV Rijnmond
dinsdag 18 december 2018, 14:11 uur
Meisje (16) overleden bij schietpartij Designcollege in Rotterdam-West: verdachte (31) aangehouden
BN DeStemIn het Designcollege aan de Essenburgstraat in Rotterdam-West heeft een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 16-jarig meisje is overleden. De politie heeft een 31-jarige Rotterdammer aangehouden aan de Bergselaan in Rotterdam-Noord. De familie van het meisje is geïnformeerd en wordt net als getuigen opgevangen.
» BN DeStem
dinsdag 18 december 2018, 14:07 uur
Meisje (16) doodgeschoten vlak bij school in Rotterdam
NOSOp de Essenburgstraat in Rotterdam-West is een 16-jarig meisje doodgeschoten. Het gebeurde op straat vlak bij het Designcollege (een vmbo-opleiding).
» NOS
dinsdag 18 december 2018, 14:05 uur
Meisje (16) doodgeschoten in fietsenstalling van Rotterdamse school
Hart van NederlandBij schietpartij in de Essenburgstraat in Rotterdam is dinsdag een 16-jarig meisje uit Rotterdam om het leven gekomen. Een 31-jarige verdachte is aangehouden, meldt de politie. De familie van het meisje is op de hoogte gebracht van het vreselijke incident.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 13:49 uur
Dode door schietpartij Rotterdam
Hart van NederlandEen schietpartij in de Essenburgstraat in Rotterdam heeft dinsdag iemand het leven gekost. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie. Over de identiteit van de twee en de aanleiding voor de schietpartij in Rotterdam-West is nog niets bekend.
» Hart van Nederland
dinsdag 18 december 2018, 13:46 uur
Persoon overleden bij schietpartij in Rotterdam
NU.nlBij een schietpartij aan de Essenburgstraat in Rotterdam is dinsdagmiddag een persoon overleden. De politie heeft een verdachte aangehouden.
» NU.nl
dinsdag 18 december 2018, 13:42 uur
Meisje (16) doodgeschoten bij Designcollege in Rotterdam-West: verdachte (31) aangehouden
PZCIn het Designcollege aan de Essenburgstraat in Rotterdam-West heeft een schietpartij plaatsgevonden waarbij een 16-jarig meisje is overleden. De politie heeft een 31-jarige Rotterdammer aangehouden aan de Bergselaan in Rotterdam-Noord. De familie van het meisje is geïnformeerd en wordt net als getuigen opgevangen.
» PZC
dinsdag 18 december 2018, 13:38 uur
Dode bij schietpartij in Essenburgstraat Rotterdam
RTV RijnmondBij een schietpartij in de Essenburgstraat in Rotterdam-West is een persoon om het leven gekomen. De politie heeft een verdachte aangehouden en is een groot onderzoek begonnen.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Rotterdam

22 oktober 22:04Tiener vast voor steekpartij bij metrostation Hesseplaats
22 oktober 20:45Joyrider (16) jaagt voetgangers in Rotterdam de stuipen op het lijf
22 oktober 12:29Politie lost waarschuwingsschoten en vindt na aanhouding doorgeladen vuurwapen
22 oktober 11:26Na de bierfiets ook de bierbus? Politie neemt 244 dozen bier in beslag
22 oktober 07:10A20 bij Nieuwerkerk weer open na ongeluk met vrachtwagens
21 oktober 12:37Slachtoffer steekincident Hesseplaats is 16-jarige
19 oktober 11:02Wie schoot er op sauna Schieweg?
19 oktober 06:00Exclusief interview: voormalig terreurverdachte Jimmy (24) uit Zevenbergen doet zijn verhaal
18 oktober 23:55Politie houdt meteen extra controles na vechtpartijen Rotterdam-Zuid
18 oktober 18:35Arrestaties voor mensenhandel en kinderporno in Rotterdam
18 oktober 15:42Douane onderschept honderden kilo's cocaïne met bestemming Vlissingen
18 oktober 07:24Reizen in openbaar vervoer wordt iets duurder in regio Rotterdam
17 oktober 21:54Acht puppies van twaalf weken oud in ontlasting gevonden in Rotterdam
17 oktober 19:31NPO klopt bij minister aan om geld voor Eurovisie Songfestival
17 oktober 16:26Arrestaties voor medicijnenhandel in Rotterdamse sportschool
17 oktober 15:52Rotterdamse raadsleden veroordelen vechtende Koerden en Turken
16 oktober 17:37Lagere straf voor man die krantenbezorgster doodstak
16 oktober 13:09Rotterdam wil de hoogte in met gebouw van 250 meter
16 oktober 11:06Politie: aanleiding steekpartij bij school nog een raadsel
16 oktober 06:00Huren dalen voor het eerst in Rotterdam, gaan andere steden volgen?
RSS.