menu
zoek

Nieuws Rotterdam

Getuigen gezocht na steekincident Slinge

dinsdag 12 juli 2022, 09:57 uur

Een groep jongens maakte gisteravond ruzie bij metrostation Slinge in Rotterdam Zuid. Een jongen werd daarbij gestoken in zijn zij. De politie onderzoekt de zaak en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken

Waar: Coolhaven in Rotterdam

Het was maandagavond rond 19.00 uur toen er een groep jongens bij Slinge stond. Het slachtoffer was met twee vrienden. De sfeer werd wat grimmig.  Het slachtoffer, dat even naar boven naar de Metro was gelopen om iemand af te zetten, kwam weer beneden en zag dat de groep ruzie had met zijn vrienden. Vervolgens kwamen ze op hem af en kreeg hij klappen tegen zijn hoofd. Ook werd hij gestoken in zijn zij. Het slachtoffer, een 19-jarige jongen uit Dordrecht, voelde zich slecht en stak over naar het benzinestation. Daar is hij door een voorbijganger in de auto gezet en naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Informatie? Heeft u informatie over het steekincident en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Tippen kan ook via onderstaand tipformulier. 


» Politie.nl

Kaart nieuws Rotterdam. Locatie nieuws: 51.90858 / 4.45602 Coolhaven
Coolhaven in Rotterdam


zondag 10 juli 2022, 22:50 uur
Man overleden bij schietpartij bij metrostation Coolhaven
Politie.nlBij metrostation Coolhaven is zondagavond een man overleden. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij bij dit metrostation in Rotterdam. De hulpverleners die snel ter plaatse waren, begonnen met de reanimatie. Helaas konden zij niets meer voor het slachtoffer betekenen. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.
UPDATE: Het rechercheteam dat onderzoek verricht naar de dodelijke schietpartij heeft de identiteit van het dodelijke slachtoffer kunnen achterhalen. Het blijkt een 31-jarige Rotterdammer te zijn. Het onderzoek dat direct na de schietpartij startte is volop bezig met het uitkijken van camerabeelden, horen van getuigen en het onderzoeken van sporen. In de directe omgeving wordt een buurtonderzoek gehouden. Bewoners van een flat aan de overkant van het metrostation zijn gisteren erg geschrokken toen 1 van de kogels een ruit op de 4e etage vernielde. Gelukkig vielen hier geen gewonden. Beelden uploaden Veel bewoners hebben aan de oproep om beeldmaterieel te sturen gehoor gegeven. Nog steeds is het team geïnteresseerd in beelden. Na het incident is er een donkerkleurige auto weggereden in de richting van de Claes de Vrieslaan. Het team vraagt om beelden met hen te delen uit de directe omgeving maar ook uit de omgeving van Claes de Vrieslaan, Nieuwe Binnenweg en de Rochussestraat. Met name de eigenaars van een Tesla worden dringend gevraagd om, als u tussen 21.00 uur en 22.00 uur in deze buurt bent geweest, om deze beelden met de politie te delen. Uploaden kan via deze pagina.   Momenteel hebben we nog geen verdachte(n) aangehouden. Het onderzoek startte direct na de schietpartij, getuigen worden gehoord en camerabeelden worden veiliggesteld. We kunnen nog geen signalement delen. Ook is nog niet bekend of er 1 of meerdere personen bij betrokken waren. We hebben van getuigen begrepen dat er een donkere auto is weggereden na de schietpartij.   Het onderzoek is in volle gang. Metrostation Coolhaven bevindt zich in een druk gebied, waarschijnlijk zijn er veel mensen getuige geweest van deze schietpartij. We krijgen ook al veel beeldmateriaal doorgestuurd, waarvoor dank! Blijf dat vooral doen, want wij kunnen alle tips gebruiken. Dus heeft u iets gezien/ gehoord of kunt u meer vertellen over de toedracht? Neem dan contact op met ons. Er zijn meerdere manieren om dat te doen, bijvoorbeeld door te bellen naar 0900-8844 of anoniem door te bellen naar 0800-7000. Beelden uploaden Als u in het bezit van beelden bent, dan kunt u deze uploaden via deze pagina.

» Politie.nl
maandag 11 juli 2022, 19:54 uur
Gewonde en aanhouding bij steekpartij bij metrostation
HardnieuwsROTTERDAM - Maandagavond 11 juli om 19.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Slinge in Rotterdam.
» Hardnieuws
maandag 11 juli 2022, 14:53 uur
Man doodgeschoten bij metrostation Coolhaven in Rotterdam
Blik op NieuwsZondagavond is bij metrostation Coolhaven in Rotterdam een man overleden nadat hij werd beschoten. Dit heeft de politie bekendgemaakt.
» Blik op Nieuws
maandag 11 juli 2022, 08:12 uur
Video | Dode bij schietpartij in Rotterdam
NU.nlBij een schietpartij in Rotterdam is zondagavond een man doodgeschoten. Dat gebeurde bij het metrostation Coolhaven. Het slachtoffer werd meerdere keren onder vuur genomen en overleed ter plekke.
» NU.nl
zondag 10 juli 2022, 22:38 uur
Man doodgeschoten bij metrostation in Rotterdam
NOSIn de buurt van het Rotterdamse metrostation Coolhaven is een man doodgeschoten. De politie zoekt nog naar de dader of daders en vraagt getuigen om zich te melden.
» NOS
zondag 10 juli 2022, 22:31 uur
Schietpartij bij Rotterdams metrostation Coolhaven: man overleden
de TelegraafEen man is zondagavond doodgeschoten bij het metrostation Coolhaven in Rotterdam. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer en wat er precies is gebeurd. Ook weet de politie niet of er één of meerdere daders zijn.
» de Telegraaf
zondag 10 juli 2022, 22:02 uur
Persoon op straat doodgeschoten bij metrostation
HardnieuwsROTTERDAM - Zondagavond 10 juli omstreeks 21.45 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden bij het metrostation aan de Coolhaven in Rotterdam.
» Hardnieuws
zondag 10 juli 2022, 21:55 uur
Man overleden na schietpartij bij metrostation Coolhaven: ‘Ik hoorde vijf schoten’
PZCEen man is zondagavond overleden bij een schietpartij op het parkeerdek bij metrostation Coolhaven in Rotterdam. Het onderzoek van de politie is in volle gang.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Rotterdam

28 maart 17:09Auto flink beschadigd na ongeluk | Man aangehouden op Rotterdam-The Hague Airport
25 maart 09:39'Telefoon met foto's van drugslab gevonden op plek van explosie Schammenkamp'
24 maart 14:30Vrouw opgepakt voor poging doodslag na gooien lachgascilinders naar politie
21 maart 17:06Drie Britse militairen aangehouden na incidenten in centrum van Rotterdam
20 maart 16:21Steekincident in supermarkt aan Nieuwe Binnenweg
19 maart 19:27Marathonloper Frank Futselaar wil in Rotterdam olympische limiet halen, maar hij is niet welkom
18 maart 22:03Ronnie Flex organiseert protest tegen platenlabel Top Notch in Rotterdam
17 maart 22:34Douane vindt 600 kilo cocaïne in container met klassieke auto’s
17 maart 21:07Hoe Suzanne Schulting op weg naar het ziekenhuis alsnog goud won
16 maart 18:55Man (37) in Rotterdamse woning doodgestoken
16 maart 05:58112-nieuws: drugsafval Breda opgeruimd • man heeft celstraf tegoed
15 maart 12:45Titelverdedigster Suzanne Schulting op WK met overmacht naar halve finales 1500 meter
14 maart 17:49Man moet zes jaar cel in voor dodelijk ongeluk
13 maart 12:04Drie personen aangehouden na schietpartij in Rotterdam
12 maart 22:01Explosie bij woning in Rotterdam | 1.100 kilo coke in container met ananassen
11 maart 20:00Nieuwbouwwijk al halfjaar in het donker: ‘Geleerd mensen aan stem te herkennen’
11 maart 19:16Programma WK shorttrack | Bekijk hier wanneer de Nederlanders in actie komen in Rotterdam
9 maart 14:50Woning beschoten aan de Vredenoordlaan
8 maart 20:30A20 dicht vanwege bouw nieuwe tunnel
7 maart 21:16Cel geëist voor beschieting etalages in Venlo: ‘Geluk dat er geen slachtoffers zijn gevallen’
RSS.