menu
zoek

Nieuws Rotterdam

Verdachte schietpartij Maashaven aangehouden

zondag 26 februari 2023, 18:02 uur

Zondagmiddag is in een woning in Rotterdam-Zuid een 34-jarige man aangehouden als verdachte van de schietpartij zaterdagavond in een café aan de Maashaven Oostzijde. Daarbij raakten twee mannen gewond. Foto: Nieuws op Beeld

Waar: Maashaven Oostzijde in Rotterdam

Zaterdagavond, omstreeks 20.30 uur, kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Maashaven in Rotterdam. De schietpartij vond plaats in een café, waarbij twee mannen gewond zijn geraakt. Eén van hen is zwaargewond. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Mensen in het café hebben de verdachte vastgepakt en het wapen van hem af weten te pakken. De verdachte is daarna het café uit gerend en gevlucht. Toen de politie arriveerde, is direct een onderzoek gestart onder leiding van het Openbaar Ministerie. Zo spraken we met meerdere getuigen, werden camerabeelden bekeken en forensisch onderzoek verricht. Een eerste buurtonderzoek werd gestart en een oproep in de media. Het recherchewerk leidde tot de verdachte, een 34-jarige Rotterdammer, die zondagmiddag in een woning kon worden aangehouden


» Politie.nl


Kaart nieuws Rotterdam. Locatie nieuws: 51.90163 / 4.49657 Maashaven Oostzijde
Maashaven Oostzijde in Rotterdam


zaterdag 25 februari 2023, 21:57 uur
Twee gewonden na schietpartij Maashaven
Politie.nlTwee mannen uit Rotterdam zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Rotterdam. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Maashaven in Rotterdam. De schietpartij vond plaats in een café aan de Maashaven.
We zijn op zoek naar één verdachte. De verdachte wist weg te komen,  nadat mensen in het café het wapen af hebben kunnen pakken. De verdachte is daarna  het cafe uit gerend. De aanleiding van de schietpartij is nog onduidelijk. Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek  gedaan. Zo spreken we met meerdere getuigen, worden camerabeelden bekeken en forensisch onderzoek verricht. We maken graag gebruik van uw hulp.  Wie heeft meer informatie over schietincident? Heeft u camerabeelden (van bijvoorbeeld een deurbelcamera of beveiligingscamera) waarop mogelijk iets te zien is? Wij willen de beelden graag ontvangen. U kunt bellen naar 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tips delen Dit kan ook geheel anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar u uw informatie kwijt kunt over criminaliteit. 

» Politie.nl
zondag 26 februari 2023, 19:26 uur
Cafébezoekers pakken wapen af na schietpartij met twee gewonden, schutter aangehouden
RTV RijnmondBij een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Een van hen is er ernstig aan toe. Cafébezoekers wisten het wapen af te pakken van de schutter, die daarna wegrende. De 34-jarige man werd zondag aangehouden. Het café is voor twee weken gesloten.
» RTV Rijnmond
zondag 26 februari 2023, 18:48 uur
Verdachte aangehouden na schietpartij in Rotterdams café
NU.nlDe politie heeft zondagmiddag een 34-jarige man aangehouden in een woning in Rotterdam-Zuid. Hij wordt ervan verdacht zaterdagavond twee mannen te hebben neergeschoten in een café aan de Maashaven Oostzijde in de wijk Feijenoord.
» NU.nl
zondag 26 februari 2023, 18:42 uur
34-jarige Rotterdammer aangehouden voor schietpartij in café
de TelegraafDe politie heeft zondagmiddag een 34-jarige man in een woning in Rotterdam-Zuid aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zaterdagavond twee mannen te hebben neergeschoten in een café aan de Maashaven Oostzijde in de wijk Feijenoord. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis vervoerd, een van hen raakte zwaargewond.
» de Telegraaf
zondag 26 februari 2023, 09:43 uur
Twee gewonden bij schietpartij in Rotterdams café, bezoekers pakken wapen af
NU.nlTwee mannen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in een café in Rotterdam. Volgens een politiewoordvoerder vond het schietincident rond 20.30 uur plaats in de wijk Feijenoord. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen verkeert in kritieke toestand.
» NU.nl
zondag 26 februari 2023, 07:50 uur
Twee personen gewond bij schietpartij in Rotterdam, kroeggangers grijpen in
de StentorTwee personen zijn zaterdagavond rond 20.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen verkeert in kritieke toestand. Er is nog niemand aangehouden.
» de Stentor
zondag 26 februari 2023, 07:21 uur
Cafébezoekers pakken wapen af na schietpartij met twee gewonden
RTV RijnmondBij een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Een van hen is er ernstig aan toe. Cafébezoekers wisten het wapen af te pakken van de schutter, die daarna wegrende. De man is nog spoorloos.
» RTV Rijnmond
zaterdag 25 februari 2023, 23:46 uur
Twee gewonden bij schietpartij in café, schutter voortvluchtig
RTV RijnmondBij een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar een verdachte.
» RTV Rijnmond
zaterdag 25 februari 2023, 23:45 uur
Gewonden bij schietpartij in Rotterdam’s café
CrimesiteIn Rotterdam zijn volgens de politie zaterdagavond twee Rotterdammers gewond geraakt bij een schietpartij. Dat gebeurde vlak voor 20.30 in een café aan de oostzijde van de Maashaven. Toen agenten op de locatie aankwamen troffen ze twee gewonden aan.
» Crimesite
zaterdag 25 februari 2023, 22:13 uur
Twee gewonden door schietpar­tij in café in Rotterdam, heldhafti­ge kroeggan­gers grijpen in
de GelderlanderTwee personen zijn zaterdagavond rond 20.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij aan de Maashaven Oostzijde. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen verkeert in kritieke toestand. Er is nog niemand aangehouden.
» de Gelderlander
zaterdag 25 februari 2023, 22:05 uur
Twee gewonden door schietpartij in café in Rotterdam
de TelegraafDoor een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Volgens een woordvoerster van de politie gebeurde het schietincident in de wijk Feijenoord rond 20.30 uur en zijn beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Een van de mannen verkeert in kritieke toestand, aldus de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 25 februari 2023, 21:16 uur
Twee gewonden door schietpartij in Rotterdam
de TelegraafDoor een schietpartij aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt. Volgens een woordvoerster van de politie gebeurde het schietincident in de wijk Feijenoord rond 20.30 uur en zijn beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van hun verwondingen is nog niets bekend.
» de Telegraaf
zaterdag 25 februari 2023, 20:57 uur
Twee gewonden bij schietpartij
HardnieuwsROTTERDAM - Zaterdagavond 25 februari omstreeks 20.55 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Maashaven Oostzijde - S122 in Rotterdam.
» Hardnieuws
zaterdag 25 februari 2023, 20:54 uur
Twee personen gewond bij schietpartij in café Rotterdam, schutter nog spoorloos
BN DeStemTwee personen zijn zaterdagavond rond 20.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij in een café aan de Maashaven Oostzijde in Rotterdam. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen verkeert in kritieke toestand. Er is nog niemand aangehouden.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Rotterdam

10 juni 15:07Arrestant (32) overlijdt na te zijn getaserd bij aanhouding in Rotterdam
10 juni 10:53Twee mannen lichtgewond na schietpartij in Rotterdam
10 juni 10:26Twee aanhoudingen na steekincident Rotterdam
10 juni 09:28Overleden man aangetroffen in woning Rotterdam-IJsselmonde
10 juni 07:29Brievenbus beschadigd door explosie in Schiedam | Gewonde bij steekpartij in Rotterdam-Zuid
9 juni 12:30Stranden dit weekend moeilijker te bereiken door afgesloten Haringvlietbrug en A20
9 juni 12:00Opnieuw explosie bij woning aan Cortenbachsingel in Rotterdam-Beverwaard
8 juni 22:05Doelpunt van Vito van Crooij net niet genoeg voor zege van Sparta op FC Twente
8 juni 21:22Afsluiting brug bemoeilijkt kankerbehandeling Romy (26): ‘Het is hartstikke klote’
8 juni 17:00Na 66 explosies drie gewonden in Rotterdam: 'Een wonder, gezien de ravages'
7 juni 18:00Man (60) gewond bij steekincident in Rotterdamse zorginstelling
7 juni 10:33Bestuurder nog in kritieke toestand na ernstige botsing Europoort
6 juni 13:00Beelden en getuigen gezocht van explosie Eric Kropstraat
6 juni 12:14Weer een explosie (en brandstichting) in Rotterdam
1 juni 16:20Advocate Inez Weski voorlopig vrij: 'Geen grond meer om haar vast te houden'
1 juni 06:42Beveiliger van hotel op Grote Kerkplein geslagen met hamer tijdens overval
31 mei 16:51Liquidatie Shantienne Frans in Rotterdam: justitie eist 22 jaar cel tegen schutter én chauffeur
30 mei 15:30‘Ook overige Amsterdamse vestigingen Suri-Change gesloten’
30 mei 10:43Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis
30 mei 07:39Storing metro's in Rotterdam opgelost, maar ochtendspits blijft verstoord
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?