menu
zoek

Nieuws 's-Hertogenbosch

Den Bosch - Vrouw overleden op straat na steekincident

woensdag 8 september 2021, 17:21 uur

Vanochtend overleed een 34-jarige vrouw aan haar verwondingen nadat zij werd neergestoken aan het Ploossche Hof. Een 31-jarige verdachte is aangehouden.

Waar: Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch

Rond 9.45 uur hebben meerdere omstanders het steekincident zien gebeuren. De vrouw werd meerdere keren gestoken door de man. Ze raakte hierbij zwaargewond. Hulpdiensten hebben alles gedaan om de vrouw te redden, maar dit mocht helaas niet meer baten. De vrouw overleed ter plaatse op straat. De vrouw had tijdens het incident een 1-jarig kind bij zich. Het kind is ongedeerd gebleven en direct opgevangen. Omstanders die het zagen gebeuren, wisten de verdachte tegen te houden. Toegesnelde agenten namen de verdachte van hen over en hielden hem aan. Hij zit vast voor verder onderzoek op het politiebureau.

Onderzoek De omgeving van het Ploossche Hof werd direct ruimschoots afgezet voor onderzoek. We hebben ter plaatse met een aantal belangrijke getuigen gesproken. Ook de familie van het slachtoffer werd meteen van het trieste voorval op de hoogte gesteld en opgevangen. Forensische specialisten zijn nog altijd ter plaatse voor het doen van sporenonderzoek. Alle details worden vastgelegd en zijn van belang in het verloop van het onderzoek. Onderwerp van onderzoek is uiteraard ook wat er nu precies tussen de twee is voorgevallen. Het slachtoffer en de verdachte hadden een kind met elkaar, het kindje dat vanmorgen aanwezig was. Het slachtoffer was op bezoek bij familie in de buurt. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Impact Waarschijnlijk zijn veel mensen vanochtend getuige geweest van dit heftige incident en hebben ze het slachtoffer zien liggen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit grote impact op iemand kan hebben. Ook voor u is er slachtofferhulp beschikbaar als u daar behoefte aan heeft. Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Getuigen Bent u getuige geweest van het incident en hebben we nog niet met u gesproken, dan komen we alsnog graag in contact. Ook als u beschikt over camerabeelden of andere belangrijke informatie heeft die ons kan helpen, dan horen we dat graag! Neem dan contact met ons via 0900-8844. Anoniem bellen kan natuurlijk ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws 's-Hertogenbosch. Locatie nieuws: 51.71607 / 5.32438 Ploossche Hof
Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch


donderdag 9 september 2021, 14:17 uur
Vader doodgestoken vrouw belde in paniek met buurman: 'Het is mijn dochter'
Omroep Brabant"Het was mijn dochter." Dat kreeg de buurman van de vader van de doodgestoken vrouw in Den Bosch te horen, toen hij woensdagmorgen plots werd gebeld. Tini Kurvers wist toen al wel dat er een vrouw was doodgestoken in zijn buurt, maar niet dat het de dochter van de buren was. "Het is zeer triest." De 34-jarige vrouw uit Utrecht kwam altijd met de auto op bezoek bij haar ouders in Den Bosch, maar woensdag besloot ze echter met de trein te gaan, weet de buurman te vertellen.
» Omroep Brabant
donderdag 9 september 2021, 12:31 uur
Bloemen voor moeder die werd doodgestoken op straat in Den Bosch: ‘De hele buurt is van slag’
de Stentor,,Als u bloemen wilt neerleggen, dan mag dat hier.’’ Die oproep op een bord heeft de gemeente geplaatst aan de Bossche Ploossche Hof waar woensdagochtend een 34-jarige vrouw is doodgestoken door haar ex-vriend.
» de Stentor
donderdag 9 september 2021, 11:48 uur
Bloemen voor doodgestoken moeder: ‘De hele buurt is van slag, het lijkt stiller dan anders’
de GelderlanderDEN BOSCH - ,,Als u bloemen wilt neerleggen, dan mag dat hier.’’ Die oproep op een bord heeft de gemeente geplaatst aan de Bossche Ploossche Hof waar woensdagochtend een 34-jarige vrouw is doodgestoken door haar ex-vriend.
» de Gelderlander
donderdag 9 september 2021, 10:26 uur
Bloemen en knuffels voor doodgestoken moeder: 'Mijn moederhart huilt'
Omroep BrabantOp de plek waar woensdagmorgen een 34-jarige moeder uit Utrecht werd doodgestoken, worden bloemen en knuffels neergelegd. Veel mensen die donderdag langs de parkeerplaats bij de Aldi aan het Ploossche Hof in Den Bosch lopen, staan hier even stil. Vilma komt in tranen bloemen brengen en laat ook een beertje achter.
» Omroep Brabant
woensdag 8 september 2021, 16:30 uur
Den Bosch geschokt: ’Een moeder achter een kinderwagen afslachten, hoe kun je?’
de Telegraaf„Dit is echt te erg. Een moeder achter een kinderwagen afslachten, hoe kun je?”, vraagt een geschokte buurtbewoner van de Bossche wijk Ploossche Hof zich af. Daar werd een 34-jarige vrouw uit Utrecht door vermoedelijk haar ex-partner op straat met vele messteken om het leven gebracht.
» de Telegraaf
woensdag 8 september 2021, 13:28 uur
Nieuwegeiner vast na doodsteken Utrechtse vrouw in Den Bosch
RTV UtrechtUTRECHT - Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is vanochtend om het leven gekomen door een steekpartij in Den Bosch. Dat gebeurde volgens de politie bij het Ploossche Hof in de Brabantse hoofdstad. De politie heeft een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein aangehouden.
» RTV Utrecht
woensdag 8 september 2021, 13:10 uur
Omstanders werken man tegen de grond na dodelijke steekpartij
Omroep BrabantOmstanders die woensdagmorgen zagen hoe een man tientallen keren instak op een vrouw in Den Bosch, hebben de dader in bedwang gehouden tot de politie arriveerde. Daarom kon de 31-jarige man uit Nieuwegein snel in de boeien worden geslagen. "Ik zag drie mannen er als een gek achteraangaan", vertelt ooggetuige Maria.
» Omroep Brabant
woensdag 8 september 2021, 12:44 uur
Vrouw (34) doodgestoken in Den Bosch, ex-man (31) opgepakt (UPDATE)
CrimesiteBij een steekpartij aan het Ploossche Hof in Den Bosch is woensdagochtend rond 09.45 een 34-jarige vrouw uit Utrecht overleden. De politie heeft in de omgeving van de plaats delict een 31-jarige man aangehouden als verdachte. Het zou volgens de politie gaan om een ruzie in de relationele sfeer.
» Crimesite
woensdag 8 september 2021, 12:08 uur
34-jarige vrouw overleden bij steekincident
Hardnieuws'S-HERTOGENBOSCH - Woensdagmorgen 8 september tegen 10.00 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Ploossche Hof in 's-Hertogenbosch.
» Hardnieuws
woensdag 8 september 2021, 12:06 uur
Vrouw op klaarlichte dag doodgestoken in Den Bosch
Blik op NieuwsDe politie is woensdagmorgen in Den Bosch een onderzoek gestart na een dodelijke steekpartij aan het Ploossche Hof.
» Blik op Nieuws
woensdag 8 september 2021, 11:52 uur
Moeder (34) met kinderwagen doodgestoken op straat in Den Bosch, man (31) opgepakt
BN DeStemDEN BOSCH - Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend bij een steekincident aan de Ploossche Hof in Den Bosch om het leven gekomen. De steekpartij gebeurde rond 09.45 uur. De politie hield in de buurt van het incident een 31-jarige man uit Nieuwegein aan.
» BN DeStem
woensdag 8 september 2021, 11:35 uur
Getuige ziet hoe man op vrouw insteekt in Den Bosch: 'Overal was er bloed'
Omroep BrabantDe vrouw die woensdagmorgen overleed bij een steekpartij in Den Bosch is waarschijnlijk 25 keer gestoken. Dit zegt Riny, een man die vlakbij de plek aan het Ploossche Hof woont waar ze werd aangevallen. “Het was een afschuwelijk gezicht.” De 61-jarige getuige had net boodschappen gedaan in de naburige Aldi-supermarkt.
» Omroep Brabant
woensdag 8 september 2021, 11:30 uur
Vrouw (34) overleden na steekpartij op straat in Den Bosch
Omroep BrabantDe 34-jarige vrouw uit Utrecht die woensdagochtend bij het Ploossche Hof in Den Bosch slachtoffer werd van een steekpartij, is overleden. Dat bevestigt de politie. Een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein is aangehouden en zit vast.
» Omroep Brabant
woensdag 8 september 2021, 11:29 uur
Vrouw (34) overleden na steekpartij Den Bosch
de TelegraafEen 34-jarige vrouw is woensdagochtend om het leven gekomen door een steekpartij in Den Bosch. Dat gebeurde volgens de politie bij het Ploossche Hof in de Brabantse hoofdstad. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een kindje bij zich, dat bleef ongedeerd en is opgevangen, zei een woordvoerster van de politie.
» de Telegraaf
woensdag 8 september 2021, 10:21 uur
Vrouw zwaargewond na steekpartij in Den Bosch
Omroep BrabantAan het Ploossche Hof in Den Bosch is woensdagochtend rond tien uur een vrouw ernstig gewond geraakt na een steekpartij. De politie heeft een verdachte aangehouden. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.
» Omroep Brabant
woensdag 8 september 2021, 10:16 uur
Vrouw (34) met kinderwagen doodgestoken op straat in Den Bosch, man (31) opgepakt
Brabants DagbladDEN BOSCH - Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend bij een steekincident aan het Ploossche Hof in Den Bosch om het leven gekomen. De steekpartij gebeurde rond 09.45 uur. De politie hield in de buurt van het incident een 31-jarige man aan.
» Brabants Dagblad
woensdag 8 september 2021, 10:16 uur
Vrouw met kinderwagen doodgestoken op straat in Den Bosch, man opgepakt
de GelderlanderDEN BOSCH - Een 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend bij een steekincident aan de Ploossche Hof in Den Bosch om het leven gekomen. De steekpartij gebeurde rond 09.45 uur. De politie hield in de buurt van het incident een 31-jarige man uit Nieuwegein aan.
» de Gelderlander
woensdag 8 september 2021, 10:16 uur
Vrouw (34) met kinderwagen doodgestoken op straat in Den Bosch, man (31) opgepakt
de StentorEen 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend bij een steekincident aan de Ploossche Hof in Den Bosch om het leven gekomen. De steekpartij gebeurde rond 09.45 uur. De politie hield in de buurt van het incident een 31-jarige man aan.
» de Stentor
woensdag 8 september 2021, 10:16 uur
Vrouw (34) met kinderwagen overlijdt na steekincident in Den Bosch, man (31) aangehouden
PZCEen 34-jarige vrouw uit Utrecht is woensdagochtend bij een steekincident aan het Ploossche Hof in Den Bosch om het leven gekomen. Het kind in de kinderwagen waarmee ze over straat liep is zover bekend ongedeerd gebleven. Er wordt vermoed dat het om een conflict in de ‘relationele sfeer’ gaat.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit 's-Hertogenbosch

19 april 07:36Peter Gillis-parken hebben een nieuwe exploitant
17 april 07:40Waarom je niet zomaar zonnepanelen op je dak mag leggen en ze soms weggehaald moeten worden
15 april 20:35Bossche minima eten weer gezond en gratis: gemeente springt financieel bij
15 april 07:58Man belandt met rolstoel op het spoor, treinverkeer stilgelegd
12 april 12:56Overname FC Den Bosch: dit is wat je moet weten over buitenlandse investeerders
11 april 20:49Eerste kennismaking met de nieuwe td van FC Den Bosch: ‘We gaan het repareren met elkaar’
11 april 17:24Arrestatieteam pakt vader, moeder en zonen op bij invallen in Den Bosch en Den Dungen
10 april 20:04Aziatische investeerders blazen FC Den Bosch nieuw leven in, prominente rol voor oud-international
10 april 19:46Parkeergarages in Den Bosch liggen plat door storing
10 april 17:30Allemaal Brabanders betrokken bij drama in Belgisch drugslab: derde dode (33) komt uit Den Bosch
9 april 09:09Kostorz laat FC Den Bosch eindelijk weer eens juichen: ‘Deze zege is speciaal’
8 april 22:43Willem II-spits Hilterman na zeperd bij Jong FC Utrecht: ‘We hadden gewoon moeten winnen’
8 april 07:01Man (21) gewond na val van metershoge kade, brandweer moet hem met brancard omhooghijsen
7 april 18:24Dit is waar het kistje uit de Sint-Jan is gestolen: 'En ze plasten er ook'
6 april 13:00Brabantse profclub is bevrijd van Amerikaanse investeerders, maar wat komt er voor terug?
5 april 14:08Drukte op Brabantse snelwegen, meerdere files op onder andere A58 en A59
5 april 08:47Eerste Bossche stadsgesprek ‘Waar het schuurt’ wil maar niet echt schuren
4 april 10:16Treinverkeer tijdelijk stilgelegd door gaslek in Den Bosch
2 april 15:40Bijvelds langer bij De Graafschap • Schuiteman technisch directeur FC Den Bosch
1 april 14:12VC Limax grijpt naast volleybalbeker in eerste grote finale
RSS.