menu
zoek

Nieuws 's-Hertogenbosch

Den Bosch - Vrouw overleden na steekincident in woning

zondag 24 oktober 2021, 11:49 uur

Een 20-jarige vrouw overleed gisterenavond in een woning aan de Slagendreef nadat zij werd neergestoken. Een 21-jarige vrouw werd aangehouden.

Waar: Slagendreef in 's-Hertogenbosch

Rond 19.50 kreeg de politie de melding binnen. Toegesnelde collega’s troffen een zwaargewonde vrouw in de woning aan. De verdachte was op dat moment nog in de woning aanwezig en kon direct worden aangehouden. Alle zorg ging uit naar het gewonde slachtoffer, ook een traumahelikopter werd oproepen. Hulpverlening heeft echter niet meer mogen baten. Zij overleed in de woning aan haar verwondingen. Het slachtoffer en de verdachte zijn halfzussen van elkaar en woonachtig op hetzelfde adres. Uit eerste onderzoek blijkt dat het incident in de eigen woning is begonnen. Het slachtoffer zag tijdens de steekpartij kans om naar de buren te vluchten, maar overleed uiteindelijk daar in de woning. Ook een hond raakte gewond tijdens de steekpartij. De hond werd door een dierenambulance overgebracht naar een dierenziekenhuis in Waalwijk voor medische behandeling. Naar omstandigheden gaat het nu goed met de hond.

Onderzoek Het onderzoek naar het hele gebeuren is in volle gang. Wat is er nu precies in de woning gebeurd? Wat ging er aan de steekpartij vooraf? Dit zijn allemaal vragen die onderwerp van het onderzoek zijn. Forensische specialisten hebben gisteren tot diep in de nacht onderzoek gedaan in beide woningen. Vandaag zal dit onderzoek verder gaan. De familie en de buren zijn gisteren opgevangen op het politiebureau. We hebben uitgebreid met een ieder gesproken, de impact voor hen is uiteraard groot. De verdachte zal vandaag gehoord worden. Beelden gestreamd Beelden van de steekpartij en het slachtoffer zouden live gestreamd zijn via instagram. Deze beelden zijn bij ons bekend en in ons bezit. We nemen dit uiteraard ook mee in ons onderzoek. Sindsdien gaan er ook screenshots van het overleden slachtoffer rond in diverse WhatsApp groepen. Dit zijn hele nare beelden en verschrikkelijk om te zien. Deel ze niet elkaar en als u ze dan toch toegestuurd krijgt, verwijder ze dan direct. Mensen realiseren zich mogelijk niet wat deze beelden met de nabestaanden van het slachtoffer kunnen doen. Hoe zou jij het vinden als zulke beelden van je zus, vriendin of moeder op zouden duiken?


» Politie.nl

Kaart nieuws 's-Hertogenbosch. Locatie nieuws: 51.71184 / 5.31829 Slagendreef
Slagendreef in 's-Hertogenbosch


dinsdag 26 oktober 2021, 13:36 uur
Vrouw (21) die is opgepakt voor doodsteken zus blijft langer vastzitten
Omroep BrabantDe 21-jarige vrouw uit Den Bosch die ervan verdacht wordt haar 20-jarige zus doodgestoken te hebben, blijft nog zeker twee weken langer vast zitten. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag bepaald. De verdachte streamde de steekpartij live op Instagram.
» Omroep Brabant
dinsdag 26 oktober 2021, 09:01 uur
Verdachte in cel psychiatrische afdeling PI Vught na doden halfzus in Den Bosch
Brabants DagbladDEN BOSCH - De Bossche Bouchra D. (21) die zaterdagavond is aangehouden voor het doodsteken van haar halfzus Anouk den Dekker (20) aan de Bossche Slagendreef is opgesloten op een psychiatrische afdeling van de PI in Vught.
» Brabants Dagblad
dinsdag 26 oktober 2021, 07:41 uur
Eerste livestream ooit in Nederland bij steekpartij Den Bosch: ‘Ik kijk er niet eens van op’
PZCEen bloedige primeur. Voor het eerst in Nederland waren op sociale media live beelden te zien van een steekpartij. Wat bezielde Bouchra D. (21), die ervan wordt verdacht dat ze halfzus Anouk den Dekker (20) doodstak en filmde?
» PZC
dinsdag 26 oktober 2021, 06:30 uur
Eerste livestream ooit in Nederland bij steekpartij Den Bosch: ‘Ik kijk er niet eens van op’
Brabants DagbladDEN BOSCH - Een bloedige primeur. Voor het eerst in Nederland waren op sociale media live beelden te zien van een steekpartij. Wat bezielde Bouchra D. (21), die ervan wordt verdacht dat ze halfzus Anouk den Dekker (20) doodstak en filmde?
» Brabants Dagblad
maandag 25 oktober 2021, 21:00 uur
Nieuwsoverzicht | Verbijstering na fataal steekincident - Tatoeëerders vrezen kleurloze plaatjes
Brabants DagbladIn de straat in Den Bosch waar de 20-jarige Anouk den Dekker werd doodgestoken heerst maandag verslagenheid. De sporen zijn nog duidelijk te zien. Verder blijkt de verdachte chauffeur die zaterdag een 31-jarige man in Oosterhout doodreed een bekende van het slachtoffer te zijn.
» Brabants Dagblad
maandag 25 oktober 2021, 10:35 uur
Verbijstering na steekincident in Den Bosch: ‘Moeder is in een klap twee dochters kwijt’
de GelderlanderDEN BOSCH - Anouk den Dekker (20) is zaterdagavond bij een familiedrama aan de Slagendreef in Den Bosch doodgestoken. Ze vluchtte hevig bloedend naar de buren, waar ze kort daarna overleed. Haar halfzus Bouchra D.
» de Gelderlander
zondag 24 oktober 2021, 16:27 uur
Beelden steekpartij gedeeld op Instagram, maar waarom doen mensen dit?
Omroep BrabantHeftige videobeelden van de dodelijke steekpartij in Den Bosch worden gedeeld op sociale media en in WhatsApp-groepen. De politie roept op om die beelden niet meer te verspreiden. Maar waarom delen mensen überhaupt dit soort heftige beelden? En waarom wordt het gefilmd? Mediapsycholoog Mischa Coster legt uit.
» Omroep Brabant
zondag 24 oktober 2021, 13:32 uur
Dodelijke steekpartij in Den Bosch live gestreamd via Instagram
CrimesiteBij een steekpartij in een woning aan de Slagersdreef in Den Bosch is zaterdagavond een 20-jarige vrouw overleden. Beelden van de steekpartij en het slachtoffer zijn live gestreamd via Instagram. Een 21-jarige vrouw is aangehouden.
» Crimesite
zondag 24 oktober 2021, 13:05 uur
Fatale steekpartij halfzussen schokt buurt Den Bosch: ’Bizar wat daar gebeurd moet zijn’
de TelegraafIn de omgeving van de Slagendreef in Den Bosch wordt met ontsteltenis gereageerd op de gewelddadige dood van een buurtgenoot. Een 20-jarige vrouw werd doodgestoken, haar 21-jarige halfzus is verdachte in de zaak. Beelden van de steekpartij werden live uitgezonden op sociale media. „Het is echt bizar wat daar gebeurd moet zijn.”
» de Telegraaf
zondag 24 oktober 2021, 12:52 uur
Halloween-feest bij overburen fatale steekpartij: 'Alle kinderen huilden'
Omroep BrabantEen Halloween-feestje voor kinderen was zaterdagavond in Den Bosch aan de gang toen er schuin tegenover een 20-jarige vrouw werd neergestoken. Dat feestje was ook schuin tegenover het huis waar het slachtoffer aan haar verwondingen overleed. De kinderen waren enorm bang geworden van alle toegesnelde agenten, vertelt Elinor Bakker.
» Omroep Brabant
zondag 24 oktober 2021, 12:24 uur
Familiedrama Den Bosch: verdachte (21) en slachtoffer (20) waren halfzussen
Omroep BrabantDe verdachte en het slachtoffer van de dodelijke steekpartij in Den Bosch zijn halfzussen van elkaar. Ze woonden in hetzelfde huis. Dat laat de politie weten.
» Omroep Brabant
zondag 24 oktober 2021, 11:30 uur
Fatale steekpartij Den Bosch gelivestreamd, hond acht keer met mes gestoken
NU.nlEen fatale steekpartij in Den Bosch waarbij zaterdagavond een twintigjarige vrouw om het leven is gekomen, was live te volgen op Instagram. De politie roept op de "zeer heftige beelden" die via sociale media zijn verspreid niet meer te delen.
» NU.nl
zondag 24 oktober 2021, 11:13 uur
Fatale steekpartij Den Bosch online gestreamd, hond 8 keer met mes gestoken
NU.nlDe fatale steekpartij in Den Bosch waarbij zaterdagavond een twintigjarige vrouw kwam te overlijden, was live te volgen op Instagram. Ook worden er via sociale media "zeer heftige beelden" verspreid die vermoedelijk door de 21-jarige verdachte zijn geüpload, vertelt een woordvoerder van de politie zondagochtend aan Omroep Brabant.
» NU.nl
zondag 24 oktober 2021, 10:50 uur
Hond kreeg acht messteken bij dodelijke steekpartij Den Bosch
Omroep BrabantDe hond die zwaargewond raakte bij de steekpartij in Den Bosch kreeg acht messteken in zijn lichaam. Dat laat de dierenambulance weten. Bij de steekpartij overleed een 20-jarige vrouw uit Den Bosch.
» Omroep Brabant
zondag 24 oktober 2021, 10:21 uur
Dodelijke steekpartij Den Bosch werd live gestreamd op Instagram
de TelegraafDe steekpartij die zaterdagavond het leven kostte aan een 20-jarige vrouw werd live op het sociale medianetwerk Instagram gestreamd. De politie houdt er rekening mee dat de beelden door de verdachte, een 21-jarige vrouw, zijn gedeeld. Ook gaan er ’heftige screenshots’ rond uit de video van het dodelijke drama.
» de Telegraaf
zondag 24 oktober 2021, 09:44 uur
Dodelijke steekpartij Den Bosch gestreamd op Instagram, beelden gaan rond
Omroep BrabantDe steekpartij waarbij een 20-jarige vrouw zaterdagavond overleed, werd live gestreamd op Instagram. Op social media gaat ook een "hele heftige foto" rond van het lichaam van het slachtoffer. De politie houdt er sterk rekening mee dat de beelden door de verdachte, een 21-jarige vrouw uit Den Bosch, zijn gedeeld.
» Omroep Brabant
zondag 24 oktober 2021, 09:29 uur
Halfzus vrouw (20) opgepakt na dodelijke steekpartij Den Bosch, beelden slachtoffer op social media
de StentorEen 20-jarige vrouw uit Den Bosch is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij. Beelden van het overleden slachtoffer waren live te zien op instagram. De politie heeft haar 21-jarige halfzus aangehouden. Zij moet nog worden gehoord.
» de Stentor
zondag 24 oktober 2021, 03:08 uur
Vrouw overleden na steekincident Den Bosch
NOSIn Den Bosch is een 20-jarige vrouw overleden na een steekincident. Bij het incident, dat gisteren rond 19.30 uur in een huis plaatsvond, is ook een hond zwaargewond geraakt. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is aangehouden.
» NOS
zaterdag 23 oktober 2021, 21:52 uur
Vrouw (20) overleden bij steekpartij in Den Bosch, beelden slachtoffer op social media gedeeld
BN DeStemDEN BOSCH - Een 20-jarige vrouw uit Den Bosch is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is aangehouden. De steekpartij gebeurde in het huis van het slachtoffer aan de Slagendreef.
» BN DeStem
zaterdag 23 oktober 2021, 21:48 uur
Vrouw (20) doodgestoken in Den Bosch, 21-jarige vrouw aangehouden
de TelegraafEen 20-jarige vrouw is zaterdagavond overleden na een steekincident in een woning in Den Bosch. Een 21-jarige vrouw is aangehouden.
» de Telegraaf
zaterdag 23 oktober 2021, 21:46 uur
Vrouw streamt live doodsteken zus
Blik op NieuwsEen 20-jarige vrouw uit Den Bosch is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij in een woning. Dit maakte de politie bekend.
» Blik op Nieuws
zaterdag 23 oktober 2021, 20:55 uur
Vrouw zwaargewond door steekincident in Den Bosch
de TelegraafEen vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt door een steekincident in een woning in Den Bosch. In verband met het incident is een tweede vrouw opgepakt.
» de Telegraaf
zaterdag 23 oktober 2021, 20:39 uur
Vrouw (20) overleden na steekpartij in huis in Den Bosch, hond zwaargewond
Omroep BrabantBij een steekpartij in een huis aan de Slagendreef in Den Bosch is zaterdagavond een 20-jarige vrouw uit die plaats overleden. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is opgepakt. Rond halfacht vond de steekpartij plaats.
» Omroep Brabant
zaterdag 23 oktober 2021, 20:37 uur
Vrouw (20) overleden bij steekpartij in Den Bosch, andere vrouw (21) opgepakt
Brabants DagbladDEN BOSCH - Een 20-jarige vrouw uit Den Bosch is zaterdagavond om het leven gekomen bij een steekpartij. Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is aangehouden. De steekpartij gebeurde in een woning aan de Slagendreef.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit 's-Hertogenbosch

18 april 20:28Nieuwe exploitant van Gillis-parken bekend: 'Zaakje stinkt'
17 april 07:40Waarom je niet zomaar zonnepanelen op je dak mag leggen en ze soms weggehaald moeten worden
15 april 20:35Bossche minima eten weer gezond en gratis: gemeente springt financieel bij
15 april 07:58Man belandt met rolstoel op het spoor, treinverkeer stilgelegd
12 april 12:56Overname FC Den Bosch: dit is wat je moet weten over buitenlandse investeerders
11 april 20:49Eerste kennismaking met de nieuwe td van FC Den Bosch: ‘We gaan het repareren met elkaar’
11 april 17:24Arrestatieteam pakt vader, moeder en zonen op bij invallen in Den Bosch en Den Dungen
10 april 20:04Aziatische investeerders blazen FC Den Bosch nieuw leven in, prominente rol voor oud-international
10 april 19:46Parkeergarages in Den Bosch liggen plat door storing
10 april 17:30Allemaal Brabanders betrokken bij drama in Belgisch drugslab: derde dode (33) komt uit Den Bosch
9 april 09:09Kostorz laat FC Den Bosch eindelijk weer eens juichen: ‘Deze zege is speciaal’
8 april 22:43Willem II-spits Hilterman na zeperd bij Jong FC Utrecht: ‘We hadden gewoon moeten winnen’
8 april 07:01Man (21) gewond na val van metershoge kade, brandweer moet hem met brancard omhooghijsen
7 april 18:24Dit is waar het kistje uit de Sint-Jan is gestolen: 'En ze plasten er ook'
6 april 13:00Brabantse profclub is bevrijd van Amerikaanse investeerders, maar wat komt er voor terug?
5 april 14:08Drukte op Brabantse snelwegen, meerdere files op onder andere A58 en A59
5 april 08:47Eerste Bossche stadsgesprek ‘Waar het schuurt’ wil maar niet echt schuren
4 april 10:16Treinverkeer tijdelijk stilgelegd door gaslek in Den Bosch
2 april 15:40Bijvelds langer bij De Graafschap • Schuiteman technisch directeur FC Den Bosch
1 april 14:12VC Limax grijpt naast volleybalbeker in eerste grote finale
RSS.