menu
zoek

Nieuws Saasveld

Politie zoekt naar getuigen en beeldopnamen van mishandelingen in horecagebied

dinsdag 13 augustus 2019, 15:15 uur

In de nacht van zondag op maandag 12 augustus ontstond er voor de deur van een horecaonderneming aan de Gravenallee een vechtpartij. Beveiligers voor de deur trachtte de partijen te scheiden. Tijdens dit tumult werd één van de beveiligers zwaar mishandeld. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Waar: Gravenallee in Saasveld

Rond de klok van 2.40 uur sloeg om nog onduidelijke reden de vlam in de pan. Er leken meerdere partijen met elkaar op de vuist te zijn. Voor de deur bij de zijingang van de dancing probeerden beveiligers van het bedrijf met man en macht de boel te sussen en partijen te scheiden. Hierna leek de agressie van de groep zich te richten op hen en de daarna toegesnelde politieagenten. Een fors gewonde beveiliger werd tussen de mensen vandaan in veiligheid gebracht. Zijn gezicht bleek flink toegetakeld. Hij heeft aangifte gedaan.

Aanhoudingen
De politie heeft kort hierop twee mannen als verdachte aangehouden. Een 21-jarige man uit Enschede en een 18-jarige uit Weerselo. Nadien sprak de politie met getuigen en nog een andere jongeman. Ook hij bleek mishandeld door meerdere mensen en zat onder de blauwe plekken. Ook hij heeft aangifte gedaan. De politie heeft die zaak ook in onderzoek.

Getuigenoproep
De politie neemt de zaak hoog op. De gevolgen voor het slachtoffer zijn aanzienlijk. Die man doet zijn werk en staat voor de veiligheid voor zowel de bezoekers binnen als buiten voor deur. De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder mensen die dit incident op beeld hebben vastgelegd. Weet u meer of heeft u beeldmateriaal dat helpend is bij het onderzoek naar deze zware mishandeling? Belt u dan met 0900-8844.   2019357621 RV

Getuigenoproep in Saasveld
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Saasveld

» Politie.nl


Kaart nieuws Saasveld. Locatie nieuws: 52.33026 / 6.80682 Gravenallee


dinsdag 13 augustus 2019, 16:28 uur
Politie zoekt cafégangers Saasveld die beveiliger zwaar mishandelden
Hart van NederlandIn de nacht van zondag op maandag barstte een vechtpartij los bij een horecagelegenheid in het Overijsselse Saasveld. Beveiligers probeerden tussenbeide de herrieschoppers te komen, waarbij een beveiliger zwaar werd mishandeld. Hij raakte gewond.
» Hart van Nederland
dinsdag 13 augustus 2019, 15:43 uur
Mishandeling voor discotheek in Saasveld, twee mannen aangehouden
RTV OostVoor de deur van discotheek Bruins in Saasveld heeft in de nacht van zondag op maandag een vechtpartij plaatsgevonden. Beveiligers probeerden de boel te sussen, maar hierbij werd één van de beveiligers zwaar mishandeld. Twee mannen zijn door de politie als verdachten aangehouden, een 21-jarige man uit Enschede en een 18-jarige uit Weerselo. 
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Saasveld

18 augustus 21:06Alle verdachten mishandeling beveiliger Bruins Saasveld vrijgelaten, maar zijn nog verdachte
13 augustus 16:28Politie zoekt cafégangers Saasveld die beveiliger zwaar mishandelden
6 juni 09:08Terrorbuizerd zet klauwen in al minstens vijf joggers
31 juli 11:45Vriendin vergeten bij Tinderdate: politie breekt auto open
22 juli 12:51Quadrijder ernstig gewond bij ongeval
RSS.