menu
zoek

Nieuws Saasveld

Derde verdachte aangehouden voor mishandeling beveiliger.

zaterdag 17 augustus 2019, 08:41 uur

Politie heeft nog steeds belang bij nieuwe getuigen en beeldopnamen van de zware mishandeling

Waar: Gravenallee in Saasveld

Een 34-jarige beveiliger die zijn werk deed in de nacht van zondag 11 augustus op maandag 12 augustus bij een horecagelegenheid aan de Gravenallee in Saasveld werd zodanig mishandeld dat hij meteen werd geopereerd.   Kort na de mishandeling heeft de politie twee mannen, 18-jarige man uit Weerselo en een 21-jarige man uit Enschede, als verdachte aangehouden. Woensdag, 14 augustus werd nog een 19-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze zware mishandeling. De 18-jarige man uit Weerselo is inmiddels in vrijheid gesteld. In de betreffende uitgaansnacht vonden er meerder opstootjes plaats en raakten ook meerdere personen gewond. De politie heeft inmiddels beelden gezien en diverse personen gesproken maar is nog steeds specifiek op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over de mishandeling van de beveiliger. Ook zijn beelden van het incident, waarbij de beveiliger zwaar gewond in zijn gezicht raakte, voor de rechercheurs van belang om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Contact met het onderzoeksteam kan via 0900 8844 of geef uw tip door via het digitaal tipformulier. Anoniem tippen kan via Misdaad Anoniem 0800 7000

Getuigenoproep in Saasveld
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Saasveld

» Politie.nl


Kaart nieuws Saasveld. Locatie nieuws: 52.32747 / 6.79633 Gravenallee


zondag 18 augustus 2019, 21:06 uur
Alle verdachten mishandeling beveiliger Bruins Saasveld vrijgelaten, maar zijn nog verdachte
RTV OostDe drie verdachten in de zaak van de mishandelde beveiliger van Dancing Bruins in Saasveld zijn weer vrij. Vorige week zondagavond werd de beveiliger na sluitingstijd van de discotheek zwaar mishandeld, onbekend is nog door wie. De politie hield meteen twee mannen aan, een derde man werd woensdag aangehouden.
» RTV Oost
zaterdag 17 augustus 2019, 22:50 uur
Mishandelde beveiliger: 'Ik had bijna de eerste verjaardag van mijn dochter niet meer meegemaakt'
Hart van NederlandBeveiliger Niels Boomkamp wordt in de nacht van zondag op maandag bij discotheek Bruins in Saasveld dusdanig mishandeld dat hij de dood in de ogen keek. Voorafgaand aan de mishandeling probeert Niels een ruzie te sussen als de agressie zich opeens op hem richt. De politie heeft inmiddels meerdere verdachten aangehouden maar zoekt nog altijd naar getuigen die meer duidelijkheid geven over wat er die avond precies is gebeurd.
» Hart van Nederland
zaterdag 17 augustus 2019, 09:03 uur
Derde verdachte aangehouden voor mishandeling beveiliger bij discotheek in Saasveld
RTV OostDe politie heeft een derde verdachte aangehouden naar aanleiding van een mishandeling bij discotheek Bruins, in Saasveld. Afgelopen zondagnacht kreeg een beveiliger klappen. Hij raakte zwaargewond.
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Saasveld

18 augustus 21:06Alle verdachten mishandeling beveiliger Bruins Saasveld vrijgelaten, maar zijn nog verdachte
13 augustus 16:28Politie zoekt cafégangers Saasveld die beveiliger zwaar mishandelden
6 juni 09:08Terrorbuizerd zet klauwen in al minstens vijf joggers
31 juli 11:45Vriendin vergeten bij Tinderdate: politie breekt auto open
22 juli 12:51Quadrijder ernstig gewond bij ongeval
RSS.