menu
zoek

Nieuws Schalkwijk

Van Schip ondanks val zesde na twee onderdelen

zaterdag 2 maart 2019, 16:39 uur

Jan-Willem van Schip staat bij de WK baanwielrennen in Pruszkow halverwege het omnium op de zesde plaats. De coureur uit Schalkwijk, gisteren winnaar van het goud op de puntenkoers, kwam op de temporace ten val, maar wist desondanks de wedstrijd nog als zesde af te sluiten.

Waar: WK baan in Schalkwijk

» de Gelderlander


Kaart nieuws Schalkwijk. Locatie nieuws: WK baan


zaterdag 2 maart 2019, 14:32 uur
Peter Schep heeft een opvolger: "In de klassiekers gaat Van Schip zeker nog verrassen"
RTV UtrechtAMERSFOORT/SCHALKWIJK - "Het werd wel tijd, h??" Dat zegt Amersfoorter Peter Schep als reactie op de wereldtitel puntenkoers van baanwielrenner Jan-Willem van Schip. Schep werd in 2006 wereldkampioen en heeft nu in de Schalwijker?een opvolger gevonden. "Hij verdient het ook zeker", aldus Schep in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.[Audio:1999763|Schep over Van Schip: "Over een aantal weken zie je hem in de klassiekers, dan gaat hij zeker een keer verrassen!"]"Vorig jaar heeft Jan-Willem al laten zien dat hij deze potentie heeft, met een zilveren medaille op de puntenkoers in Apeldoorn.
» RTV Utrecht
zaterdag 2 maart 2019, 13:58 uur
Van Schip sluit WK omnium af met vijfde plek
RTV UtrechtSCHALKWIJK - Jan-Willem van Schip is er bij de WK baanwielrennen in Pruszkow niet in geslaagd zijn winst op de puntenkoers van vrijdag een vervolg te geven. De 24-jarige Schalkwijker strandde na vier onderdelen op de vijfde plaats. Vorig jaar werd Van Schip in Apeldoorn tweede op de olympische discipline over vier onderdelen.
» RTV Utrecht
vrijdag 1 maart 2019, 20:25 uur
Jan-Willem van Schip wereldkampioen op de puntenkoers
RTV UtrechtSCHALKWIJK - Jan-Willem van Schip heeft bij de WK baanwielrennen in het Poolse Pruszkow de wereldtitel veroverd op de puntenkoers. De 24-jarige Schalkwijker had een ruime voorsprong op de Spanjaard Sebasti?n Mora en de Ier Mark Downey.[Audio:1999763|Uitgebreide terugblik met Jan-Willem van Schip en Peter Schep in Namen en Rugnummers]''Niet normaal, drie keer 'lapping the field', gewoon rammen. Ik zat er lekker in'', vertelde Van Schip, die vorig jaar al zilver op het onderdeel bij de WK in Apeldoorn pakte, bij de NOS.
» RTV Utrecht
vrijdag 1 maart 2019, 19:24 uur
Van Schip voor het eerst wereldkampioen op puntenkoers
de GelderlanderJan-Willem van Schip is de nieuwe wereldkampioen op de puntenkoers. De 24-jarige baanwielrenner uit Schalkwijk was de sterkste op het WK in het Poolse Pruszków.
» de GelderlanderMeer nieuws uit Schalkwijk

19 augustus 13:48Schuur met 50 koeien in brand
29 mei 12:46Paraglider stort neer in Schalkwijk en raakt zwaargewond
15 februari 16:36Effectief GOES stunt met zege op DVS'33
21 juni 07:00Club van het Jaar: Triple Threat houdt jongeren op het rechte pad
2 maart 16:39Van Schip ondanks val zesde na twee onderdelen
17 februari 19:51Gewonden bij instorten praalwagen carnavalsoptocht Schalkwijk
15 januari 21:07Man raakt gewond bij ernstig ongeval in Schalkwijk
22 april 12:54Lichaam gevonden in Amsterdam-Rijnkanaal bij Schalkwijk
17 januari 20:59Koning chillt in achterbuurt Schalkwijk
RSS.