menu
zoek

Nieuws Schermerhorn

’Kippenvel’ om actie met honderden trekkers: ’NH houdt van boeren’

zondag 12 juli 2020, 00:16 uur

Boeren hebben zaterdagavond in Schermerhorn met ongeveer 400 tractoren op bijzondere wijze actie gevoerd. In de avondschemering vormden zij met de trekkers in een weiland de tekst ’NH-hartje-boeren’, waarmee bedoeld wordt: Noord-Holland houdt van boeren. De actie werd van bovenaf met een drone opgenomen; de beelden zijn te zien op de Facebookpagina van boeren in actie Noord-Holland.

» de Telegraaf
zaterdag 11 juli 2020, 23:54 uur
Boeren vormen met trekkers de woorden ‘NH houdt van boeren’
de GelderlanderBoeren hebben zaterdagavond in Schermerhorn met ongeveer 400 tractoren op bijzondere wijze actie gevoerd. In de avondschemering vormden zijn met de trekkers in een weiland de tekst NH-hartje-boeren, waarmee bedoeld wordt: Noord-Holland houdt van boeren. De actie werd van bovenaf met een drone opgenomen; de beelden zijn te zien op de facebookpagina van boereninactienoordholland.
» de Gelderlander
zaterdag 11 juli 2020, 23:18 uur
Boeren vormen met 400 trekkers de woorden 'NH houdt van boeren'
Hart van NederlandBoeren hebben zaterdagavond in Schermerhorn met ongeveer 400 trekkers op bijzondere wijze actie gevoerd. In de avondschemering vormden zij met de trekkers in een weiland de tekst NH-hartje-boeren, waarmee bedoeld wordt: Noord-Holland houdt van boeren.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Schermerhorn

12 juli 00:16’Kippenvel’ om actie met honderden trekkers: ’NH houdt van boeren’
18 februari 18:00Jongen (4) overleden bij heftruckongeval op eigen terrein bij Schermerhorn
RSS.