menu
zoek

Nieuws Schinveld

Schoten op woning

woensdag 1 november 2017, 05:47 uur

De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat er woensdag rond 5.00 uur werd geschoten op een woning aan de Beekstraat. Niemand raakte gewond.

Waar: Beekstraat in Schinveld

Na de melding namen agenten direct poolshoogte en troffen hulzen aan. Daarnaast waren er inslagen te zien in een ruit. De politie doet onderzoek om te achterhalen wie hier achter zit en wat het motief is geweest. Getuigen hoorden na de schoten dat er een auto hard wegreed. Voor zover nu bekend was er tijdens het incident niemand in de woning aanwezig. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord. Dat kan online via het tipformulier of via telefoonnummer 0900-884&. Tips zijn ook anoniem welkom via 0800-7000.


» Politie.nl


Kaart nieuws Schinveld. Locatie nieuws: 50.96902 / 5.97862 Beekstraat


woensdag 1 november 2017, 07:01 uur
Woning beschoten in Schinveld
Hart van NederlandIn Schinveld is woensdagmorgen een woning aan de Beekstraat beschoten. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Na de melding, rond vijf uur, gingen agenten direct een kijkje nemen. Zij vonden hulzen en zagen inslagen in een ruit. De politie onderzoekt wie de schoten heeft gelost en waarom. Getuigen hoorden na de schoten een […]
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Schinveld

20 april 23:34Man gewond bij steekpartij Schinveld, verdachten spoorloos
1 november 07:01Woning beschoten in Schinveld
RSS.