menu
zoek

Nieuws Simpelveld

Oproep aan buren die verdachte in zaak-Nicky Verstappen nog hebben gezien

donderdag 23 augustus 2018, 10:11 uur

De politie roept mensen op zich te melden als zij Jos Brech nog gezien hebben in zijn vroegere woonplaats Simpelveld. Brech wordt verdacht van de moord op Nicky Verstappen in 1998, maar hij is onvindbaar sinds februari. 

Waar: Limburgse plaats Simpelveld in Simpelveld

» NU.nl


Kaart nieuws Simpelveld. Locatie nieuws: Limburgse plaats Simpelveld


donderdag 23 augustus 2018, 09:47 uur
Oproep aan buren die Brech nog hebben gezien
Hart van NederlandDe politie roept mensen op zich te melden als zij Jos Brech nog gezien hebben in zijn vroegere woonplaats Simpelveld. Brech wordt verdacht van de moord op Nicky Verstappen in 1998, maar hij is onvindbaar sinds februari. LEES HIER ALLES OVER DE MOORDZAAK NICKY VERSTAPPEN Woensdag vertelden buren van Brech hem in april nog gezien […]
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 21:09 uur
Jos Brech was die stille die Simpelveld zich amper kan herinneren
PZCSimpelveld is een heel gewoon plaatsje met hele gewone mensen. Nu lijkt het erop dat een monster hier groot werd. Geschokt praat het dorp over Jos Brech, verdachte in de zaak Nicky Verstappen en vraagt zich af: wie was hij nu eigenlijk?
» PZC
woensdag 22 augustus 2018, 16:29 uur
Brech in april nog in Simpelveld gezien
PZCDe 55-jarige Jos Brech, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, is afgelopen april nog in Simpelveld gezien. Dat zegt een oude buurvrouw tegen het ANP. Ze vertelt over een 'nogal onopvallende man' die nog geen 100 meter verderop woonde in de Haembuckerstraat.
» PZC
woensdag 22 augustus 2018, 16:29 uur
Brech in april nog in Simpelveld gezien
Brabants DagbladDe 55-jarige Jos Brech, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen, is afgelopen april nog in Simpelveld gezien. Dat zegt een oude buurvrouw tegen het ANP. Ze vertelt over een 'nogal onopvallende man' die nog geen 100 meter verderop woonde in de Haembuckerstraat.
» Brabants Dagblad
woensdag 22 augustus 2018, 16:06 uur
Politie toont video van verdachte in zaak-Nicky Verstappen
Hart van NederlandDe politie zoekt naar de nu 55-jarige Jos Brech, die ze verdenkt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen in 1998. Brech is voor het laatst gezien in de Franse Vogezen, waar hij verbleef in een chalet en een wandeltocht zou maken. Hij was single en woonde bij zijn moeder in Simpelveld. De politie […]
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 12:28 uur
55-jarige Jos Brech gezocht voor dood Nicky Verstappen
Hart van NederlandDe 55-jarige Jos Brech uit Simpelveld wordt internationaal gezocht voor betrokkenheid bij de dood van de elfjarige Nicky Verstappen in 1998. Het Openbaar Ministerie en de politie maakten deze doorbraak in het onderzoek woensdag bekend. Brech wordt sinds februari vermist.
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 12:24 uur
Verdachte Jos Brech is 55-jarige survival-expert
de StentorDe vermoedelijke dader van de moord op Nicky Verstappen, Jos Brech (55), is twee keer eerder als getuige gehoord door de politie, maar werd niet als verdachte beschouwd. Sinds het voorjaar is de man uit Simpelveld vermist. Politie en justitie zijn nu op zoek naar hem.
» de Stentor
woensdag 22 augustus 2018, 12:24 uur
Verdachte Jos Brech is 55-jarige survival-expert
PZCDe vermoedelijke dader van de moord op Nicky Verstappen, Jos Brech (55), is twee keer eerder als getuige gehoord door de politie, maar toen niet als verdachte aangemerkt. Sinds het voorjaar is de man uit Simpelveld vermist. Politie en justitie zijn nu op zoek naar hem.
» PZC
woensdag 22 augustus 2018, 12:24 uur
Verdachte Jos Brech is 55-jarige survival-expert
Brabants DagbladDe vermoedelijke dader van de moord op Nicky Verstappen, Jos Brech (55), is twee keer eerder als getuige gehoord door de politie, maar toen niet als verdachte aangemerkt. Sinds het voorjaar is de man uit Simpelveld vermist. Politie en justitie zijn nu op zoek naar hem.
» Brabants Dagblad
woensdag 22 augustus 2018, 12:11 uur
DNA-match in zaak dood Nicky Verstappen
MetroEr is een match met het DNA van Nicky Verstappen en een 55-jarige man uit Simpelveld. De man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood heet Jos Brech en heeft geen enkele connectie met Verstappen. Hij is officieel aangemerkt als verdachte, maar het is onduidelijk waar hij verblijft. Er loopt een internationaal opsporingsbevel.
» Metro
woensdag 22 augustus 2018, 12:05 uur
Man (55) in beeld als verdachte in 20 jaar oude zaak Nicky Verstappen
NOSDe politie heeft een verdachte in beeld in de zaak van Nicky Verstappen, die ruim twintig jaar geleden om het leven werd gebracht. Dat is bekendgemaakt op een persconferentie in Maastricht. De verdachte is een man (55) die in 1998 in de Limburgse plaats Simpelveld woonde en in oktober vorig jaar naar Frankrijk vertrok.
» NOS
woensdag 22 augustus 2018, 08:39 uur
55-jarige man uit Simpelveld verdachte in zaak Nicky Verstappen
PZCEr is een grote doorbraak in het onderzoek naar de dood van de elfjarige Nicky Verstappen. Er is een dna-match gevonden met een 55-jarige man uit Simpelveld. De politie ziet de man als de verdachte van de moord op Nicky. De politie weet echter niet waar de verdachte is. Dat is zojuist op een persconferentie bekend gemaakt.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Simpelveld

25 februari 11:05Drie aanhoudingen na vondst dode man op bungalowpark in Simpelveld
23 februari 12:10Dode aangetroffen in Smipelveld
23 augustus 10:11Oproep aan buren die verdachte in zaak-Nicky Verstappen nog hebben gezien
RSS.