menu
zoek

Nieuws Sint Maarten

13 miljoen euro opgehaald met actiedag voor Sint-Maarten

zaterdag 16 september 2017, 10:41 uur

Met de grote inzamelingsactie voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint-Maarten is 13,3 miljoen euro opgehaald. Het bedrag werd gisteravond live op televisie bekendgemaakt.

» NOS
vrijdag 15 september 2017, 23:08 uur
Ruim 13 miljoen euro opgehaald voor de Bovenwindse Eilanden
NOSDe landelijke actiedag Nederland helpt Sint-Maarten heeft ruim 13,3 miljoen euro opgebracht voor noodhulp aan de Bovenwindse Eilanden.
» NOS
vrijdag 15 september 2017, 20:58 uur
8,9 miljoen euro binnen voor Sint-Maarten
Hart van NederlandNederlanders hebben tot nog toe 8,9 miljoen euro gedoneerd voor noodhulp aan de slachtoffers van orkaan Irma. Die tussenstand werd tegen 20.30 uur op tv bekendgemaakt tijdens de actiedag Nederland helpt Sint-Maarten. Zowel publieke als commerciële radio- en tv-zenders besteden vrijdag volop aandacht aan de ramp en de inzameling.
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 19:30 uur
'Alles is naar de hel': Sint-Maarten smeekt om hulp
NOSEr is geld nodig op Sint-Maarten. Heel veel geld. Veel mensen zitten in zak en as sinds de verwoestende orkaan Irma heeft huisgehouden op het eiland. Onder meer met de actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' van het Rode Kruis wordt geld opgehaald voor mensen die alles kwijt zijn.
» NOS
vrijdag 15 september 2017, 19:04 uur
Tussenstand: 7,3 miljoen voor slachtoffers Sint-Maarten
RTV UtrechtAMERSFOORT - Tot nog toe is ruim 7 miljoen euro opgehaald voor hulp aan het door de orkaan Irma getroffen eiland Sint-Maarten. Dat
» RTV Utrecht
vrijdag 15 september 2017, 19:02 uur
Telefoons roodgloeiend in Beeld en Geluid
Hart van NederlandDe telefoons staan de hele dag roodgloeiend in Beeld en Geluid in Hilversum, waar vrijdag de actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint-Maarten wordt gehouden. Diverse bekende Nederlanders in het belpanel werken zich in het zweet om de vele donaties voor giro 5125 te noteren. “Het gaat continu door”, zegt presentator en wetenschapsjournalist […]
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 17:53 uur
Teller actie Sint-Maarten op 7,3 miljoen
Hart van NederlandTot nog toe is ruim 7 miljoen euro opgehaald voor hulp aan het door de orkaan Irma getroffen eiland Sint-Maarten. Dat is in de namiddag bekendgemaakt tijdens de nationale actiedag Nederland helpt Sint-Maarten, die wordt uitgezonden op commerciële en publieke radio- en tv-zenders. De teller staat op 7.347.280 euro.
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 16:45 uur
WMD levert 100.000 flessen water aan Sint Maarten
RTV DrentheWaterbedrijf WMD uit Assen gaat 100.000 vijf-literflessen drinkwater uit Drenthe aan Sint Maarten leveren. Het Caribische eiland, dat door orkaan Irma werd getroffen, heeft een grote behoefte aan schoon drinkwater.
» RTV Drenthe
vrijdag 15 september 2017, 16:06 uur
Waterleiding Maatschappij Drenthe verscheept 100.000 flessen water naar Sint-Maarten
Dagblad van het NoordenDe Waterleiding Maatschappij Drenthe (WMD) stuurt honderdduizend flessen water aan Sint-Maarten, het Caribische eiland dat is getroffen door orkaan Irma.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 15 september 2017, 13:56 uur
Al ruim 6 miljoen euro op gehaald tijdens actiedag Sint-Maarten
Hart van NederlandVandaag presenteert Evelien de Bruijn de gehele dag de Hart Update vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. Hier wordt de hele dag geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Irma die vorige week over de bovenwindse eilanden raasde. Vrijdagmiddag rond 13:30 uur kwam het Rode Kruis met een nieuwe tussenstand. Voor […]
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 13:09 uur
Flevoland - Diverse acties voor Sint-Maarten
Omroep FlevolandEr zijn in onze provincie verschillende acties gestart om geld in te zamelen voor noodhulp aan de eilanden Sint-Maarten, Saba en Sint Eustatius. De initiatiefnemers sluiten daarbij aan op de landelijke actiedag voor de slachtoffers van orkaan Irma De 8-jarige Anne-Sofie Tank en de 9-jarige Danique Potter uit Emmeloord zamelen lege flessen in. Ze hebben de hele school opgeroepen om flessen bij hun in te leveren.
» Omroep Flevoland
vrijdag 15 september 2017, 11:59 uur
Lopend Vuur: Ik geef aan Giro 5125
RTV NoordVandaag is de landelijke actiedag 'Nederland helpt Sint-Maarten'. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Saba, Sint-Eustatius en vooral Sint-Maarten.
» RTV Noord
vrijdag 15 september 2017, 10:30 uur
Nationale actiedag voor Sint-Maarten van start
Hart van NederlandVandaag presenteert Evelien de Bruijn de gehele dag de Hart Update vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. Hier wordt de hele dag geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Irma die vorige week over de bovenwindse eilanden raasde. Bij de start van de dag werd ook een tussenstand gemeld: ruim […]
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 08:20 uur
Nationale actiedag: Utrechters helpen slachtoffers Sint-Maarten
RTV UtrechtPROVINCIE UTRECHT - Vandaag is de nationale actiedag om geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint-Maarten. Radio- en televisiezenders staan de hele dag in het teken van de desastreuze gevolgen van het natuurgeweld op het eiland. RTV Utrecht besteedt aandacht aan Utrechters die acties op touw hebben gezet.
» RTV Utrecht
vrijdag 15 september 2017, 07:33 uur
Plasterk en Jamai openen nationale actiedag voor noodhulp slachtoffers Irma
Hart van NederlandMinister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft samen met zanger Jamai en een groep schoolkinderen om 06.15 uur het startsein gegeven voor de nationale actiedag Nederland helpt Sint-Maarten van giro 5125 van het Rode Kruis. Ze deden dat in Beeld en Geluid in Hilversum aan het begin van de speciale uitzending op NPO […]
» Hart van Nederland
vrijdag 15 september 2017, 06:14 uur
'Nederland helpt Sint-Maarten' van start, al ruim 6 miljoen binnen
NOSOp NPO Radio 2 heeft minister Plasterk vanochtend het startsein gegeven voor de actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' van het Rode Kruis. De hulporganisatie heeft tot nu toe al 6,1 miljoen euro opgehaald. Op ons liveblog kun je de actie op de voet volgen.
» NOS
vrijdag 15 september 2017, 05:52 uur
Nationale actiedag voor Sint Maarten van start: beginstand 5,2 miljoen op Giro 5125
Omroep BrabantEINDHOVEN/HILVERSUM - Minister Ronald Plasterk en zanger-presentator Jamai hebben vrijdagochtend om kwart over zes het startschot gegeven voor de nationale actiedag voor Sint Maarten. Beeld en Geluid in Hilversum vormt heel de dag het centrale punt van de actie met als doel via Giro 5125 zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Irma.
» Omroep Brabant
donderdag 14 september 2017, 15:15 uur
Jamai en minister Plasterk openen actiedag
Hart van NederlandDe nationale radio- en tv-actiedag Nederland helpt Sint Maarten wordt vrijdag geopend door minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties en zanger-presentator Jamai. In het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum komen ze om 06.00 uur in actie met een groep schoolkinderen met lampionnen. NPO Radio 2 zendt het live uit.
» Hart van Nederland
donderdag 14 september 2017, 13:23 uur
Rotary stuurt tachtig hulppakketten naar Sint-Maarten
RTV DrentheRotaryclubs in Noord-Nederland sturen tachtig hulppakketten naar Sint-Maarten.
» RTV Drenthe
donderdag 14 september 2017, 08:51 uur
Boskalis stuurt hulpschip naar Sint-Maarten
RTV RijnmondEen transportschip van de Papendrechtse baggeraar Boskalis komt donderdag op Sint-Maarten aan met hulpgoederen voor slachtoffers van de orkaan Irma.
» RTV Rijnmond
woensdag 13 september 2017, 21:51 uur
Marine stuurt Karel Doorman naar Sint-Maarten
RTV RijnmondHet grootste schip van de marine, de Karel Doorman, gaat hulpgoederen brengen naar Sint-Maarten. Dat heeft minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties woensdagavond gezegd.
» RTV Rijnmond
woensdag 13 september 2017, 19:30 uur
Karel Doorman nog niet op oorlogssterkte, wel op weg naar Sint-Maarten
NOSDe marine stuurt haar grootste schip naar Sint-Maarten om te helpen bij hulpverlening na orkaan Irma. Dat heeft minister Plasterk van Binnenlandse Zaken gezegd. De Zr.
» NOS
dinsdag 12 september 2017, 22:50 uur
Een week na Irma: de gebeurtenissen op Sint-Maarten tot nu toe
NOSWoensdag 6 september, de dag waarop orkaan Irma over Sint-Maarten raasde. Nu, zo goed als een week later, is de omvang van de schade zichtbaar, hebben koning Willem-Alexander en minister Plasterk het eiland bezocht, zijn de eerste toeristen weer terug naar Nederland en komt de (nood)hulp op gang.
» NOS
dinsdag 12 september 2017, 22:39 uur
Koning rondt bezoek eilanden af
de TelegraafKoning Willem-Alexander en minister Ronald Plasterk hebben hun bezoek aan Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius afgerond. Ze bezochten dinsdag de kleine eilanden Saba en Sint-Eustatius, waar de orkaan Irma ook huishield maar de schade niet zo ernstig was als op Sint-Maarten.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Sint Maarten

2 augustus 17:44Nederland verscherpt reisadvies voor Sint Maarten naar code oranje
7 juli 11:43Regering Curaçao boos over voorwaarden Den Haag voor coronahulp
29 juni 18:48Rutte over Antillen: ’Niet alleen portemonnee open’
16 mei 08:50'Politici Caribisch deel Nederland moeten salaris inleveren voor coronasteun'
10 mei 16:22Curaçaose minister: Actie Jandino 'buitengewoon goed’
7 februari 14:16Man (27) uit Sint Maarten krijgt 7 jaar cel en tbs voor verkrachting 68-jarige vrouw uit Arnhem
15 december 04:21Extra politie-inzet op Sint Maarten na onrust Franse deel
18 november 16:46Curaçaose loterijkoning aangehouden voor betrokkenheid bij moord op Wiels
11 november 20:33Er zit muziek in de Sint Maartenoptocht in Berkum
11 november 16:47Vierders van Sint-Maarten moeten rekening houden met regen en wind
11 november 12:54'Sint Maarten lopen? Neem de paraplu mee!'
9 augustus 08:21Koppel net te laat: cruise vertrekt en zwaait hen uit met megahand
13 december 14:01Rekenkamer: wederopbouw Sint-Maarten verloopt traag
11 november 22:01Sint-Maarten: alle kinderen op de straten
10 november 15:07Sommige kinderen vieren vanavond al Sint-Maarten
9 november 15:51Sint Maarten valt op zondag, wanneer moet je nu met je lampion lopen?
10 oktober 04:56Europees Hof berispt Nederland wegens detentie casinobaas in overvolle cel
6 september 08:00Een jaar na orkaan Irma: Koos wil nóóit meer terug
21 juli 17:44Minister Blok maakt excuses aan regering Suriname
6 juli 17:44Orkaan raast op de Antillen af
RSS.