menu
zoek

Nieuws Sint-Michielsgestel

Sint Michielsgestel - Identiteit slachtoffer misdrijf bekend

zondag 23 augustus 2020, 17:19 uur

De identiteit van het slachtoffer van het misdrijf aan de Regent Smitsstraat is uit verder onderzoek definitief vast komen te staan. Het betreft de 64-jarige bewoner van het huis.

Waar: Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel

Inmiddels kunnen we ook bevestigen dat de aangehouden verdachte de inwonende zoon van het slachtoffer betreft.

Onderzoek
Het slachtoffer werd zaterdagavond dood aangetroffen in de garage van zijn woning. Wij gaan uit van een misdrijf en zijn een groot onderzoek opgestart. De verdachte zit nog steeds in beperkingen. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. Tot die tijd doen wij vanwege de geldende beperkingen en uit respect voor de emoties en belangen van familieleden, nabestaanden en andere betrokkenen geen verdere mededelingen.

(poging) Moord/Doodslag in Sint-Michielsgestel

» Politie.nl


Kaart nieuws Sint-Michielsgestel. Locatie nieuws: 51.64054 / 5.35914 Regent Smitsstraat
Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel


zondag 23 augustus 2020, 13:17 uur
Verdachte aangehouden voor misdrijf in Sint-Michielsgestel
Politie.nlIn een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is gisteravond een dode man aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. In de loop van de avond is een man aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer.
Gisteravond rond half 7 kregen wij de melding dat er een man dood in de woning zou liggen. Collega’s zijn naar de woning aan de Regent Smitsstraat gegaan en troffen daar inderdaad een dode man aan in de garage van het huis. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.  Onder leiding van het Openbaar Ministerie is door de politie daarop een groot onderzoek opgestart.

Verdachte
Al snel na de vondst van het lichaam kon een verdachte aangehouden worden. Deze is meegenomen naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Omdat de verdachte in beperkingen zit zijn wij vooralsnog zeer terughoudend met het geven van verdere details over zijn identiteit en mogelijke rol. Hij wordt vandaag verhoord.  Hoewel we er vanuit gaan dat het om de bewoner van het huis gaat, is ook de identiteit van het slachtoffer nog niet officieel vastgesteld. Daarvoor wordt vandaag verder onderzoek gedaan aan het lichaam dat inmiddels wel uit het huis is gehaald.

Onderzoek
Het onderzoek in en bij de woning gaat vandaag volop verder. Dat zal in ieder geval nog vandaag en een deel van maandag in beslag nemen. Er wordt door de technische recherche gezocht naar sporen en daarna zal een tactische doorzoeking worden gedaan. Ook wordt gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn en er zal een buurtonderzoek worden gehouden.

Getuigen
We zijn op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben of mogelijk anderszins iets weten dat met dit misdrijf te maken heeft, roepen we op zich te melden. Dat kan via het bijgevoegde meldformulier, het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).

Aangetroffen dode in Sint-Michielsgestel
(poging) Moord/Doodslag in Sint-Michielsgestel
» Politie.nl
maandag 24 augustus 2020, 16:41 uur
Condoleancehoekje voor om het leven gebrachte Jack de Vlieger (PvdA) in Sint-Michielsgestel
Brabants DagbladSINT-MICHIELSGESTEL - Bij de raadzaal in Sint-Michielsgestel is een tafel ingericht met een condoleanceboekje voor PvdA-raadslid Jack de Vlieger, die afgelopen weekeinde door een misdrijf om het leven kwam. Daar kan iedereen een laatste groet of woord van troost in schrijven.
» Brabants Dagblad
maandag 24 augustus 2020, 11:04 uur
Dode PvdA-politicus was ’lieve man met een grote mond en groot hart’
de TelegraafHet liefst zou Jan Pieter Vermeulen (62) zijn vriend en partijgenoot Jack de Vlieger nu willen bellen om te vragen wat hem in hemelsnaam is overkomen. Dat gaat echter niet meer, want Jack de Vlieger (64) is dood. De PvdA-politicus werd zaterdag als gevolg van een misdrijf levenloos aangetroffen in zijn woning in het Brabantse dorp Sint-Michielsgestel.
» de Telegraaf
zondag 23 augustus 2020, 19:28 uur
Zoon aangehouden voor betrokkenheid dood Jack de Vlieger
Blik op NieuwsIn een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is zaterdagavond 64-jarige PvdA-politicus Jack de Vlieger dood aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. In de loop van de avond is zijn inwonende zoon aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van zijn vader.
» Blik op Nieuws
zondag 23 augustus 2020, 18:18 uur
Zoon van vermoorde PvdA-politicus Jack de Vlieger opgepakt als verdachte
Hart van NederlandDe verdachte die zaterdagavond is opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van de lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger in Sint-Michielsgestel, is de zoon van het slachtoffer. Dat bevestigt de politie zondag. De 64-jarige De Vlieger werd zaterdagavond dood aangetroffen in de garage van zijn woning.
» Hart van Nederland
zondag 23 augustus 2020, 18:07 uur
Nieuwsoverzicht | Inslikken goudvissen kost man caféverbod - Geschokte reacties op dood raadslid
BN DeStemZondag is bekend geworden dat de man die zaterdagavond dood werd aangetroffen in Sint-Michielsgestel politicus Jack de Vlieger is. De PvdA’er was actief in de lokale politiek als raadslid. Zijn 22-jarige zoon zit vast als verdachte in de zaak.
» BN DeStem
zondag 23 augustus 2020, 15:29 uur
Verdachte aangehouden voor misdrijf in Sint-Michielsgestel
Blik op NieuwsIn een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is zaterdagavond een dode man aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. In de loop van de avond is een man aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer.
» Blik op Nieuws
zondag 23 augustus 2020, 14:59 uur
Geschokte reacties op overlijden PvdA-politicus in Sint-Michielsgestel: 'Dit is verschrikkelijk'
Hart van NederlandDe man die zaterdagavond om het leven kwam bij een misdrijf in Sint-Michielgestel is de lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger. Dat melden meerdere bronnen aan Hart van Nederland.
» Hart van Nederland
zondag 23 augustus 2020, 13:36 uur
Gedode man in Brabants Sint-Michielsgestel inderdaad gemeenteraadslid PvdA
NU.nlGemeenteraadslid en vakbondsbestuurder Jack de Vlieger uit Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant) is zaterdagavond dood gevonden in zijn woning. Dat bevestigen bronnen zondag aan NU.nl na berichtgeving door onder meer het AD en Omroep Brabant. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een verdachte aangehouden.
» NU.nl
zondag 23 augustus 2020, 13:00 uur
Vakbondsman en PvdA-politicus werd dood gevonden in garage van zijn eigen huis
PZCHet Brabantse dorp Sint-Michielsgestel is in shock door de dood van de lokale PvdA-politicus Jack de Vlieger. De oud-vakbondsman werd gisteravond rond half zeven gevonden in de garage van zijn eigen huis. De politie gaat uit van een misdrijf, er is één man aangehouden. Meer details ontbreken. ‘Dit is bizar’.
» PZC
zondag 23 augustus 2020, 12:43 uur
Dode man in huis Sint-Michielsgestel is lokale PvdA-fractievoorzitter (UPDATE)
CrimesiteIn de garage van een woning in het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel is zaterdagavond een dode man gevonden. Het slachtoffer is Jack de Vlieger (63), PvdA-fractievoorzitter in de plaatselijke gemeenteraad van Sint-Michielsgestel en voorheen bestuurder bij de vakbond. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft dezelfde avond zijn 22-jarige zoon als verdachte aangehouden, maar zijn […] Het bericht Dode man in huis Sint-Michielsgestel is lokale PvdA-fractievoorzitter (UPDATE) verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
zondag 23 augustus 2020, 12:42 uur
Dood Jack de Vlieger: vakbond in shock, PvdA-voorganger intens verdrietig
Brabants DagbladSINT-MICHIELSGESTEL - Jack de Vlieger, die zaterdag door een misdrijf om het leven kwam, was sinds een jaar namens de PvdA raadslid in Sint-Michielsgestel. Wat er zich in de woning heeft afgespeeld, is nog onduidelijk.
» Brabants Dagblad
zondag 23 augustus 2020, 11:45 uur
’Dode man Sint-Michielsgestel is PvdA-fractievoorzitter’
de TelegraafDe dode man die zaterdagavond werd gevonden in een huis aan Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is Jack de Vlieger, de fractievoorzitter van de lokale PvdA-fractie.
» de Telegraaf
zondag 23 augustus 2020, 11:37 uur
'Dode door misdrijf in Brabants Sint-Michielsgestel is gemeenteraadslid PvdA'
NU.nlIn een woning in Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant) is zaterdagavond een dode man gevonden. Volgens onder meer het AD en Omroep Brabant gaat het om de lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een verdachte aangehouden.
» NU.nl
zondag 23 augustus 2020, 07:32 uur
Lichaam man aangetroffen in Sint-Michielsgestel, politie houdt verdachte aan
NU.nlIn een woning in het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel is zaterdagavond het lichaam van een man aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een verdachte aangehouden.
» NU.nl
zondag 23 augustus 2020, 00:23 uur
Overleden man aangetroffen in Sint-Michielsgestel, politie houdt verdachte aan
NU.nlIn een woning in het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel is zaterdagavond een overleden man aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een verdachte aangehouden.
» NU.nl
zondag 23 augustus 2020, 00:03 uur
Dode man gevonden in woning Sint-Michielsgestel; verdachte aangehouden
NOSIn Sint-Michielsgestel is aan het begin van de avond in een huis een dode man gevonden. De politie heeft een verdachte aangehouden.
» NOS
zaterdag 22 augustus 2020, 22:20 uur
Dode aangetroffen in huis lokale PvdA-politicus, politie gaat uit van misdrijf
de TelegraafIn een huis in Sint Michielsgestel is een dode aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Zaterdagavond is een verdachte aangehouden. Over de rol van de man is veel onduidelijk, twitterde de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 22 augustus 2020, 20:09 uur
Dode man in woning gevonden Sint-Michelsgestel
Blik op NieuwsIn een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is zaterdagavond rond 18.30 uur een dode man in de woning gevonden. Dit maakte de politie bekend.
» Blik op Nieuws
zaterdag 22 augustus 2020, 19:58 uur
Brandweer assisteert politie bij incident Sint-Michielsgestel
Blik op NieuwsOp de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel heeft zich zaterdagmiddag een incident voorgedaan. De politie heeft de straat afgesloten en de brandweer heeft schermen geplaatst voor een woning.
» Blik op Nieuws
zaterdag 22 augustus 2020, 19:54 uur
Dode gevonden in woning Sint-Michielsgestel, mogelijk huis van lokale PVDA-politicus
Hart van NederlandIn een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is zaterdagavond een dode gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een man aangehouden als verdachte.
» Hart van Nederland
zaterdag 22 augustus 2020, 19:45 uur
Dode gevonden in huis in Sint-Michielsgestel, politie gaat uit van misdrijf
de StentorDe politie heeft zaterdag een lichaam gevonden in een woning Sint-Michielsgestel. Het slachtoffer is om het leven gekomen door een misdrijf, denkt de politie.
» de Stentor
zaterdag 22 augustus 2020, 19:43 uur
Politie Brabant: dode in huis, vermoedelijk misdrijf
de TelegraafDe politie heeft een dode aangetroffen in een huis aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel. Er wordt vanuit gegaan dat het om een misdrijf gaat.
» de Telegraaf
zaterdag 22 augustus 2020, 19:41 uur
Dode man gevonden in huis in Sint-Michielsgestel, politie houdt verdachte aan
Brabants DagbladSINT-MICHIELSGESTEL - In een huis aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is zaterdag rond 18.30 uur een dode man gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft inmiddels een man aangehouden, maar zijn rol in de zaak is nog onbekend.
» Brabants Dagblad
zaterdag 22 augustus 2020, 19:40 uur
Overleden persoon aangetroffen in woning
HardnieuwsSINT-MICHIELSGESTEL - Zaterdagavond 22 augustus rond 19.10 uur is een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Sint-Michielsgestel

1 september 12:08Fietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Sint-Michielsgestel
5 augustus 16:34Politie onderzoek overlijden 22-jarige man na val van boot
4 augustus 09:15Zoektocht naar overboord geslagen man (22) in de Maas gaat verder
23 juli 18:08Voertuig te water blijkt 'slechts' een bumper in sloot
11 maart 14:11Vrouw (35) aangehouden voor mensenhandel en verkoop neppe merkkleding in Sint-Michielsgestel
4 februari 21:20Automobiliste ziet overstekende fietsster over het hoofd in Sint-Michielsgestel
30 januari 22:45Fem van Empel ontroostbaar na missen wereldtitel: ‘Tranen schieten in mijn ogen’
21 januari 15:06Afscheid zanger Arno van der Sloot
15 januari 11:50Volkszanger Arno Sloot overleden, held van het 'kloempestoemper-repertoire'
8 november 13:03Ravage na ongeval in Sint-Michielsgestel
3 september 11:11Grijze tunnelbakken N617 straks een kakefonie van kleuren
14 juni 09:59Vrouw gewond bij ongeval
10 juni 16:30Gewonde bij aanrijding in Sint-Michielsgestel
19 mei 06:34Grijze kliko Gestel moet flink op dieet
29 april 14:297 jaar cel voor doodslaan vader in Sint-Michielsgestel
15 april 12:36Zoon bekent doodslaan PvdA-raadslid: ’Mijn vader haatte mij’
19 november 09:36Personenauto in vlammen opgegaan in Sint-Michielsgestel
21 september 16:15Na verwoestende brand in Sint-Michielsgestel: ‘Waar kunnen we de komende tijd wonen?’
2 september 17:31Zoon omgebracht PvdA-raadslid Jack de Vlieger zit nog minstens drie maanden vast
25 augustus 13:41Zoon (22) omgebracht PvdA-raadslid verdacht van moord of doodslag
RSS.