menu
zoek

Nieuws Sint Nicolaasga

Dode en zwaar gewonde na explosie in loods

maandag 6 november 2017, 21:23 uur

Bij een explosie in een loods aan het Westend en de daarop volgende brand is maandag aan het einde van de middag een dode en een zwaar gewonde gevallen.

Waar: Westend in Sint Nicolaasga

Een 30-jarige inwoner van Sint Nicolaasga was samen met zijn 35-jarige broer uit Joure aan het werk in een loods. Ze waren bezig met werkzaamheden aan een auto. Door nog onbekende oorzaak ontstond een explosie, met een grote brand als gevolg. De 35-jarige man wist op eigen kracht het pand te verlaten. Hij had ernstige brandwonden opgelopen en werd door een voorbijganger opgevangen. Vervolgens werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De 30-jarige man bleef in het pand achter en werd dus vermist. De brandweer kwam met veel eenheden ter plaatse. Pas nadat het vuur was geblust, kon worden begonnen met zoeken naar de vermiste man. Hij werd al snel gevonden en bleek te zijn overleden. Door de politie wordt een nader onderzoek ingesteld naar exacte toedracht. 

Brand in Sint Nicolaasga

» Politie.nl


Kaart nieuws Sint Nicolaasga. Locatie nieuws: 52.91636 / 5.73780 Westend


maandag 6 november 2017, 22:35 uur
Drama in oude koeienstal: één broer dood, één zwaargewond
de TelegraafUPDATE 22.30 uur - Door een brand in een loods in het Friese dorp Sint Nicolaasga is maandag een 30-jarige man uit die plaats om het leven gekomen. Zijn 35-jarige broer raakte zwaargewond.
» de Telegraaf
maandag 6 november 2017, 18:56 uur
Dode en zwaargewonde door brand Friesland
Hart van NederlandDoor een brand in een loods in het Friese dorp Sint Nicolaasga is een persoon omgekomen en raakte een ander zwaargewond. Hij is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De twee waren bezig met werkzaamheden in de loods. De brand woedde maandagmiddag in een oude koeienstal die werd gebruikt als loods voor auto’s en antiek. […]
» Hart van Nederland
maandag 6 november 2017, 18:00 uur
Brandweer zoekt persoon in brandende loods Sint Nicolaasga
de TelegraafDoor een grote brand in het Friese dorp Sint Nicolaasga is een persoon zwaargewond geraakt en wordt een persoon nog vermist.
» de Telegraaf
maandag 6 november 2017, 18:00 uur
Vrees bewaarheid: dode bij schuurbrand
de TelegraafUPDATE 20.22 UUR - Bij een grote brand in het Friese dorp Sint Nicolaasga zijn een dode en een zwaargewonde gevallen. Lange tijd werd de tweede persoon gezocht. Maandagavond laat de politie weten dat een stoffelijk overschot is gevonden.
» de Telegraaf
maandag 6 november 2017, 16:56 uur
Twee broers slachtoffer van brand in Sint Nicolaasga
Leeuwarder CourantSINT NICOLAASGA - Een loods bij een boerderij aan de Westend in Sint Nicolaasga is maandagmiddag na een explosie uitgebrand. Een 30-jarige man uit Sint Nicolaasga kwam daarbij om het leven. Zijn broer (35), inwoner van Joure, raakte zwaargewond.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Sint Nicolaasga

22 augustus 09:41Inwoner van Het Hogeland verongelukt op A6
21 augustus 19:30Dode en vier gewonden bij groot verkeersongeluk op de A6
6 juni 07:00Eén persoon overleden bij brand zorgcomplex Sint Nicolaasga
6 november 22:35Drama in oude koeienstal: één broer dood, één zwaargewond
RSS.