menu
zoek

Nieuws Sint Pancras

Facebook delen

Compleet voetbalteam bestolen

woensdag 11 januari 2017, 11:11 uur

Mobiele telefoons, portemonnees, sieraden en andere waardevolle spullen. Een compleet voetbalteam is tijdens de training op dinsdagavond bestolen.


Waar: Boeterslaan in Sint Pancras

Dat gebeurde bij een voetbalclub aan de Boeterslaan in Sint Pancras. Tijdens de training hebben onbekenden de kans gezien één van de deuren van de kleedkamers te forceren. Na afloop ontdekten de spelers en hun trainer de diefstal. Zeker elf benadeelden hebben aangifte gedaan. Ook wisten de dader(s) de sleutel met de daarbij bijhorende snorfiets te stelen. Deze snorfiets werd later op de avond op de Twuyverweg in Sint Pancras terug gevonden. De brommer stond op slot en de sleutel was uit het contact. De politie zoekt getuigen van de diefstal. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. 2017007569  

Diefstal/Heling in Sint Pancras

» Politie.nl
Kaart nieuws Sint Pancras. Locatie nieuws: Boeterslaan


woensdag 11 januari 2017, 22:00 uur
Eerste elftal van Vrone bestolen
Noordhollands DagbladSINT PANCRAS - Het jaar 2017 is nog geen twee weken oud maar de sportvereniging Vrone uit Sint Pancras heeft in die korte tijd al drie keer inbrekers op bezoek gehad. Dinsdagavond sloegen ze toe, terwijl de selectie van het eerste elftal buiten op het veld aan het trainen was. ,,Het is om moedeloos van te worden’’, zegt voorzitter Jaap de Vries.
» Noordhollands Dagblad
woensdag 11 januari 2017, 19:40 uur
Voetbalelftal tijdens training bestolen van waardevolle spullen
Hart van NederlandDe voetballers van het eerste team van SV Vrone uit Sint Pancras zijn tijdens de training bestolen van al hun waardevolle spullen. Inbrekers forceerden dinsdagavond de deur en namen alles van waarde mee: telefoons, sieraden en portemonnees. Het is niet de eerste keer dat de club het doelwit is van inbrekers.
» Hart van Nederland
woensdag 11 januari 2017, 11:27 uur
Compleet elftal SV Vrone bestolen tijdens dinsdagavond-training in Sint Pancras
Noordhollands DagbladSINT PANCRAS - Een compleet voetbalelftal van S.V. Vrone is dinsdagavond tijdens een training bestolen van hun persoonlijke spullen. Een deur van de kleedkamer werd geforceerd, de daders gingen er vandoor met mobiele telefoons, portemonnees en sieraden.
» Noordhollands DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Sint Pancras

26 mei 15:36Automobilist laat gewonde fietser (14) na botsing aan lot over
3 mei 16:06Cato verzorgt twee kleine eendjes
11 januari 22:00Eerste elftal van Vrone bestolen
4 januari 11:20Man aangehouden bij ontdekking hennepkwekerij Sint Pancras
RSS.