menu
zoek

Nieuws Sint Pancras

Facebook delen

Politie zoekt getuigen aanrijding

vrijdag 26 mei 2017, 14:34 uur

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval tussen een fietser en een automobilist die plaatsvond op de A.V.H. Destreelaan in Sint Pancras. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.


Waar: Vinkenlaan in Sint Pancras

Op vrijdagmiddag omstreeks 12.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een verkeersongeval. Een 14-jarige jongen uit Alkmaar reed op de fiets vanaf de Vinkenlaan linksaf richting het zwembad de Bever. Bij de kruising met de A.V.H. Destreelaan kwam van rechts een auto aanrijden. Het ging vermoedelijk om een Volkswagen Polo. Zowel de fietser als de automobilist zijn voor de kruising gestopt, maar toen de jongen op de fiets verder wilde fietsen, trok de auto ook op en reed met de linkervoorzijde tegen het voorwiel van de fiets. De jongen kwam ten val en raakte (licht) gewond. De bestuurder van de auto is zonder te stoppen doorgereden. De politie verzoek eventuele getuigen van de aanrijding, maar ook de bestuurder van de auto om zich te melden. 2017107327

Verkeer in Sint Pancras

» Politie.nl
Kaart nieuws Sint Pancras. Locatie nieuws: Vinkenlaan


vrijdag 26 mei 2017, 15:36 uur
Automobilist laat gewonde fietser (14) na botsing aan lot over
RTV N-HSINT PANCRAS Een automobilist die vanmiddag op een kruispunt in Sint Pancras een 14-jarige fietser aanreed, heeft de jongen na de botsing aan zijn lot overgelaten. De politie wil graag weten wie hij is en zoekt daarom getuigen van het ongeval.
» RTV N-HMeer nieuws uit Sint Pancras

26 mei 15:36Automobilist laat gewonde fietser (14) na botsing aan lot over
3 mei 16:06Cato verzorgt twee kleine eendjes
11 januari 22:00Eerste elftal van Vrone bestolen
4 januari 11:20Man aangehouden bij ontdekking hennepkwekerij Sint Pancras
RSS.