menu
zoek

Nieuws Sleeuwijk

Pizzabakker verjaagt overvaller

maandag 14 november 2022, 11:06 uur

Een overvaller probeerde zondagavond 13 november zijn slag te slaan bij een pizzeria aan de Nieuwe Es. Gewapend met een koevoet bedreigde hij het personeel. Toen de pizzabakker zijn pizzaschep tevoorschijn haalde, nam de overvaller de benen. Zonder buit rende hij weg. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Waar: Nieuwe Es in Sleeuwijk

Meerdere mensen zijn die avond in de pizzeria aanwezig. Rond 18.30 uur loopt een man de zaak binnen. Hij draagt donkere kleding en heeft een bivakmuts op zijn hoofd. In een van zijn handen heeft hij een koevoet vast. Hij loopt naar de balie en dreigt ermee richting het personeel. Hier eist hij geld. De eigenaar van de zaak laat dit niet zomaar gebeuren en pakt zijn pizzaschep. De overvaller rent hierop zonder buit de zaak weer uit. Getuigen zien hem richting de Eikenlaan rennen, maar hier verdwijnt hij uit het zicht. Niemand raakt gewond. Getuigen Agenten spreken diezelfde avond meerdere getuigen. In de omgeving zoeken zij naar de dader. Hierbij worden een aantal personen gecontroleerd, maar niemand wordt die avond aangehouden. Over de overvaller is helaas niet veel bekend. Dit komt omdat hij vrijwel volledig bedekt was met kleding. Wel zagen getuigen dat het om een man ging, hij rond de 1.70m was en een slank postuur had. Hij droeg een zwarte jas, donkere broek en had een bivakmuts op zijn hoofd met gaten bij de ogen. Bent u getuige en heeft u de politie nog niet gesproken? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de pizzeria aan de Nieuwe Es? Neem dan contact op. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.


» Politie.nl


Kaart nieuws Sleeuwijk. Locatie nieuws: 51.81319 / 4.94522 Nieuwe Es
Nieuwe Es in Sleeuwijk


zondag 13 november 2022, 20:17 uur
Eigenaar pizzeria Sleeuwijk verjaagt overvallers met pizzaschep
Omroep BrabantEen pizzeria aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk is zondagavond overvallen, twee daders stonden op de uitkijk waarna een derde dader de zaak binnenging en geld eiste, toen de eigenaar dat niet gaf dreigde de dader met een koevoet. De eigenaar die niet onder de indruk was pakte zijn pizzaschep en jaagde de overvaller zijn zaak uit en ging de drie buiten achterna. De gealarmeerde politie is een onderzoek begonnen, verschillende eenheden zijn in de omgeving op zoek naar de daders.
» Omroep Brabant
zondag 13 november 2022, 19:33 uur
Gewapende overval bij pizzeria in Sleeuwijk, dader zonder buit gevlucht
Brabants DagbladSLEEUWIJK - Een man heeft zondagavond geprobeerd een pizzeria aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk te overvallen.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Sleeuwijk

12 december 21:22Boten van KNRM varen op Boven-Merwede bij Sleeuwijk vanwege ‘verdachte situatie’
14 november 11:06Pizzabakker verjaagt overvaller
1 oktober 11:31In één klap twee kindjes kwijt: ‘Overal waar we kijken, zien we onze jongens’
17 augustus 22:20Ophef rond dierenkliniek nadat filmpje suggereert dat overleden hond geen hulp kreeg
15 juni 10:34Voor duizenden euro’s sigaretten buit na inbraak in tankstation Sleeuwijk
25 april 13:54Jongen (17) uit Waardhuizen rijdt veel te hard door Almkerk: rijbewijs kwijt
6 april 19:19Vier van de vijf huisartsen in huisartsenpraktijk Sleeuwijk zijn besmet met het coronavirus
RSS.